Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Α-Ω ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ 27/3/2016



  


 Σήμερα Σαββάτο 26/3/2016 στο ΔΑΚ Μυγδονίας πραγματοποιηθήκαν δυο πολύ σημαντικοί αγώνες για τις Παγκορασίδες του Μυγδονιακού.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄

  Στον πρώτο αγώνα οι Παγκορασίδες Β΄ κέρδισαν την ομάδα των Παγκορασίδων Β΄ του ΔΑΣΩ Ωραιοκάστρου.
  Τα μικρά κοριτσάκια του κυρίου Ηρακλή Θεοδώρου, φανερά αγχωμένα για την νίκη και την συνέχεια της αήττητης πορείας τους έκαναν αρκετά λάθη. Παρ’ όλα αυτά οι μικρές αθλήτριες του Μυγδονιακού ήταν ανώτερες σ’ όλους τους τομείς και ιδιαιτέρως με το δύσκολο σερβίς έκαναν την διαφορά και κέρδισαν το παιχνίδι 
με 3—0  ΣΕΤ (25-21)(25-23)(25-13) 

  Αξίζει να αναφέρουμε πως στο πρωτάθλημα Παγκορασίδων αγωνίζονται αθλήτριες γεννηθείσες έως και το 2001. Η Β΄ ομάδα του Μυγδονιακού αποτελείται στην πλειοψηφία της από κοριτσάκια του 2004  και κάποια του 2003 και 2005.
  Μ’ αυτή την νίκη οι Παγκορασιδες Β΄ είναι αήττητες και φτάνουν την έβδομη συνεχόμενη νίκη στους εννιά αγώνες του πρωταθλήματος που συμμετέχουν.
ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Θεοδώρου Ηρακλής) Εφραιμίδου Εβελίνα, Κυρμανίδου Μαρία, Μαράνα Γεωργία, Γουνιώτη Φωτεινή, Χατζησακκούλα Ισαία, Χατζηκυριάκου Στέλλα, Γιάμπαστου Κατερίνα, Βεζύρη Ιωάννα, Σερετούδη Ελένη, Βογιατζή Στέλλα, Κούκου Φωτεινή, Κούκου Χριστίνα, Παναγιώτου Χριστίνα, Νούλη Ελευθερία.
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄

  Στον δεύτερο αγώνα οι Παγκορασιδες Α΄ κέρδισαν την αντίστοιχη ομάδα του Ανατόλια με σκορ 
 3—0 (25-4)(25-9)(25-11)  
στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα της Β΄ φάσης των χιαστί αγώνων των ομάδων που προκρίθηκαν της Α΄ φάσης των ομίλων. Τα κορίτσια του Μυγδονιακού είχαν κερδίσει και εκτός έδρας το Ανατόλια με 0—3 και στον πρώτο αγώνα και έτσι προκρίνονται στις 16 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος Παγκορασίδων.
  Οι αθλήτριες της κυρίας Άντζυ Τρύψια έπαιξαν πάρα πολύ καλά, και φάνηκαν πιο έμπειρες και οργανωμένες. Γενικά έδειξαν ότι υπερτερούσαν αγωνιστικά σ’ όλους τους τομείς αν και τα κορίτσια του Ανατόλια υπερτερούσαν σε προσόντα.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ:(Άντζυ Τρύψια), Λάκη Μαρία, Κοστοπούλου Γεωργία, Μπαρέκα Δέσποινα, Ρωφαλίκου Στέλλα, Χατζηευστρατίου Κατερίνα,  Καραντάκη Δήμητρα, Χατζηαστερίου Μαρία, Λεούδη Μηλένα, Κιουτσούκη Δήμητρα, Γαζέτη Μαρία, Μπουγιουκλή Ιωάννα, Γιάμπαστου Χριστίνα.


Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Α-Ω Στην δεκαεξάδα ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ το 2016






ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ 16άδα ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ


Το Σαββάτο 19/3/2016 για το πρωτάθλημα Παγκορασίδων Βόλλευ της ΕΠΕΣΘ ξεκίνησε η Β΄ φάση των χιαστί αγώνων μεταξύ των τεσσάρων πρώτων ομάδων των 8 ομιλών. Ο Μυγδονιακός έπαιξε εκτός έδρας με την ομάδα του Ανατόλια και κέρδισε 0--3 σετ (15-25)(17-25)(19-25).
Μ’ αυτό το αποτέλεσμα έκανε ένα μεγάλο βήμα για την πρόκρισή του στις 16 ομάδες του πρωταθλήματος. Βεβαίως για να γίνει αυτό θα πρέπει τα κορίτσια του Μυγδονιακού να κερδίσουν και την επόμενη εβδομάδα στο εντός έδρας αγώνα μεταξύ των δυο ομάδων.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ:(Άντζυ Τρύψια) Γιάμπαστου Χριστίνα, Λάκη Μαρία, Κοστοπούλου Γεωργία, Μπαρέκα Δέσποινα, Γαζέτη Μαρία, Ρωφαλίκου Στέλλα, Μπουγιουκλή Ιωάννα, Καραντάκη Δήμητρα, Χατζηαστερίου Μαρία, Λεούδη Μηλένα, Χατζηευστρατίου Κατερίνα, Κιουτσούκη Δήμητρα.

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Α-Ω ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟΣ




Την Κυριακή 20/3/2016 έγινε η τελευταία αγωνιστική της 1ης Τοπικής κατηγορίας βόλλευ Γυναικών της ΕΠΕΣΘ. Η ομάδα του Μυγδονιακού με την Ελένη Μποσταντζόγλου πολύ κεφάτη και αποτελεσματική κέρδισε την ΑΕ Ωραιοκάστρου με 3—0 (25-8)(25-9)(25-15)
Τα κορίτσια της κυρίας Άντζυ Τρύψια έπαιξαν καλά ,σοβαρά και κέρδισαν και τα τρία σετ πολύ εύκολα.



Κάνοντας απολογισμό της κανονικής περιόδου ο Μυγδονιακός κατάφερε να τερματίσει πρώτος και αήττητος χωρίς καμία απώλεια βαθμού και χάνοντας στους 18 αγώνες μόνο 3 σετ. Μ’ αυτήν την σπουδαία συγκομιδή τα κορίτσια του Μυγδονιακού μπαίνουν στην διαδικασία των play off όπου θα αντιμετωπίσουν τον τέταρτο της βαθμολογίας ΒΑΟ. Με πλεονέκτημα έδρας και με τις νίκες να είναι 2--0 υπέρ της ομάδας μας. Η ομάδα που θα φτάσει στις 3 νίκες θα περάσει στον τελικό.
 

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ : (Άντζυ Τρύψια) Τσιτσιπλάμη Ελένη, Πατέλη Λίτσα, Μποσταντζόγλου Ελένη, Βεργή Γωγώ , Καραγιάννη Θέη, Νίκα Κων/να, Ξανθοπούλου Μαρτίνα (λ), Χατζησακούλα Χριστίνα, Λάκη Ειρήνη, Σαμαλέκη Κατερίνα, Λάκη Μαρία, Γιάμπαστου Χριστίνα, Μαδέση Χριστίνα, Καρατάκη Δήμητρα.

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Α-Ω Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ.


Την Κυριακή 6/3/2016  για το  πρωταθλήματα της 1ης  Τοπικής κατηγορίας βόλλευ Γυναικών ο Μυγδονιακός κέρδισε στο τοπικό ντέρμπυ τον τυπικά γηπεδούχο Δημόκριτο Μυγδονίας με σκορ 0—3 (14-25)(17-25)(17-25). Ο αγώνας βέβαια μόνο ντέρμπυ δεν ήταν αφού οι δυο ομάδες έχουν μεγάλη διαφορά δυναμικότητας όπως  φαίνεται και στην  βαθμολογία με τον Μυγδονιακό ένα αγώνα πριν από την λήξη του πρωταθλήματος να είναι σίγουρος πρώτος και τον Δημόκριτο στην τελευταία θέση χωρίς επιστροφή να πέφτει στην Β΄ τοπική κατηγορία.
Με τρεις σημαντικές ελλείψεις για διάφορους λόγους τα κορίτσια του Μυγδονιακού έπαιξαν όσο χρειαζόταν για να πάρουν μια άνετη νίκη.
Η ευκολία του παιχνιδιού έδωσε την ευκαιρία στην προπονήτρια του Μυγδονιακού κυρία Άντζυ Τρύψια να χρησιμοποιήσει όλες τις παίκτριες της .
Μ’ αυτή την νίκη ο Μυγδονιακός  έκανε το 17 στα 17 χωρίς καμία βαθμολογική απώλεια και σίγουρος πρώτος περιμένει στην τελευταία αγωνιστική να μάθει τον τέταρτο στην βαθμολογία που θα αντιμετωπίσει στο final four.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Άντζυ Τρύψια) Τσιτσιπλάμη Ελένη, Μποσταντζόγλου Ελένη, Χατζησακούλα Χριστίνα ,Καραγιάννη Θέη, Πατέλη Λίτσα, Νίκα Κων/ινα, Λάκη Ειρήνη (λ), Σαμαλέκη Κατερίνα, Καραντάκη Δήμητρα,  Λάκη Μαρία.


ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΚΡΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ

Το Σαββάτο 6/3/2016  η Α΄ ομάδα των Παγκορασίδων του Μυγδονιακού σε εντός έδρας αγώνα με την αντίστοιχη του Ατρόμητου Τριαδίου έχασε με 0—3  σετ. Τα κορίτσια της κυρίας Άντζυ Τρύψια χωρίς να έχουν καλή απόδοση έχασαν από μια πολύ καλή ομάδα.
Παρά την ήττα οι αθλήτριες του Μυγδονιακού κατέλαβαν την τρίτη θέση στον όμιλο τους και προκρίθηκαν στην επομένη φάση που θα συναντήσουν την ομάδα του Ανατόλια.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ:(Άντζυ Τρύψια) Γιάμπαστου Χριστίνα, Λάκη Μαρία, Κοστοπούλου Γεωργία, Γαζέτη Μαρία, Ρωφαλίκου Στέλλα, Μπουγιουκλή Ιωάννα, Καραντάκη Δήμητρα, Χατζηαστερίου Μαρία, Λεούδη Μιλένα, Χατζηευστρατίου Κατερίνα, Κιουτσούκη Δήμητρα.

ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ  Β΄ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΗΤΤΗΤΕΣ

Για το πρωτάθλημα άνευ συναγωνισμού οι Παγκορασίδες Β΄ του Μυγδονιακού συνέχισαν αήττητες τον πέμπτο αγώνα τους. Αυτή τη φορά θύμα τους ήταν η μέχρι χθες αήττητη και πολύ καλή ομάδα της Νέας Γενιάς Ασβεστοχωρίου. Τα κορίτσια της Νέας Γενιάς αιφνιδίασαν τα κορίτσια του Μυγδονιακού και με πολύ καλό σερβίς πήραν το πρώτο σετ. Αυτό ήταν το πρώτο σετ που έχαναν μέχρι τώρα οι μικρές αθλήτριες του κύριου Ηρακλή Θεοδώρου, και ίσως να ήταν και η αφορμή της αφύπνισής τους, γιατι στη συνέχεια με πολύ καλό σερβίς και καλή υποδοχή και άμυνα  πήραν τα τρία επόμενα σετ και μαζί τον αγώνα.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Θεοδώρου Ηρακλής) Κυρμανίδου Μαρία, Γουνιώτη Φωτεινή ,  Εφραιμίδου Εβελίνα, Πρεκατή Στέλλα, Μαράνα Γεωργία, Χατζησακκούλα Ισαία, Γιάμπαστου Κατερίνα, Βεζύρη Ιωάννα, Σερετούδη Ελένη, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Παναγιώτου Χριστίνα,  Νούλη Ελευθερία, Βογιατζή Στέλλα.