Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Α-Ω ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ




Το Σαββάτο 20/2/2016  η Α΄ ομάδα των Παγκορασίδων του Μυγδονιακού σε εκτός έδρας αγώνα με την αντίστοιχη του Μεγάλου Αλεξάνδρου έχασε με 3—0 σετ. Τα κορίτσια της κυρίας Άντζυ Τρύψια χωρίς να έχουν την απόδοση των προηγούμενων αγώνων τους διεκδικήσαν όλα τα σετ αλλά τα έχασαν.

   Νικηφόρα με 0—3 πέρασαν από το γήπεδο του Ελευθερίου-Κορδελιού οι Παγκορασίδες Β΄ και έκαναν το 3 στα 3. Τα κορίτσια του Ηρακλή Θεοδώρου με  σωστή τακτική και πολύ καλό σερβίς δεν άφησαν κανένα περιθώριο διεκδίκησης σε κανένα σετ στα κορίτσια του τοπικού Όλυμπου.

Α-Ω ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ το 2016 με την νίκη του με τον ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ




Την Κυριακή 21/2/2016 στο ΔΑΚ Μυγδονίας ο Μυγδονιακός αντιμετώπισε τον Μακεδονικό Νεάπολης για το πρωτάθλημα της 1ης τοπικής κατηγορίας βόλλευ γυναικών της ΕΠΕΣΘ.

  Η ομάδα του Μυγδονιακού πήρε την νίκη με 3—0 σετ (25-13)(25-18)(25-13) και είναι αήττητη χωρίς καμία απώλεια βαθμού για 15 αγώνες.

  Η άνεση του σκορ έδωσε την δυνατότητα στην κυρία Άντζυ να χρησιμοποιήσει σχεδόν όλες τις αθλήτριες της. Αξιοσημείωτη η συμμετοχή σ’ όλο το τρίτο σετ της 12χρονης πασαδώρου Καρατάκη Δήμητρας.

  Η ομάδα του Μυγδονιακού πήρε εδώ και καιρό το δρόμο για το final four  του πρωταθλήματος, τώρα όμως και μαθηματικά αφού απομένουν μόνο τρεις αγώνες και η διαφορά στην βαθμολογία από τους υπόλοιπους υποψηφίους είναι πάνω από 10 πόντους. Οι αθλήτριες όμως παίζουν πάντα σοβαρά και οι εναπομείναντες αγώνες θα χρησιμευόσουν για την προετοιμασία της ομάδας για τους αγώνες των play off

  ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ : (Άντζυ Τρύψια) Τσιτσιπλάμη Ελένη, Πατέλη Λίτσα, Μποσταντζόγλου Ελένη, Βεργή Γωγώ , Καραγιάννη Θέη,  Νίκα Κων/να, Ξανθοπούλου Μαρτίνα (λ), Χατζησακούλα Χριστίνα,  Λάκη Ειρήνη, Σαμαλέκη Κατερίνα, Λάκη Μαρία, Γιάμπαστου Χριστίνα, Μαδέση Χριστίνα, Καρατάκη Δήμητρα.
  ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ : (Χασιώτης Παν) Ιακωβίδου Χ, Πολυχρονιάδου Κ, Στούμπου Α, Μάστορα Α, Καρδιοπούλη Β, Καλαμάρη Β, Ατματζίδου Θ, Πατσιά Π, Νάνου Χ, Τσαμπούκα Α, Χριστοδούλου Ε, Δούκα Μ, Θεοδωράκου Κ.

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Α-Ω ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ


Την Κυριακή 7/2/2016 στο γήπεδο του Ν. Ρυσίου έγινε ένας σπουδαίος αγώνας βόλλευ μεταξύ της τοπικής Αναγέννησης και του Μυγδονιακού για το πρωτάθλημα της 1ης τοπικής κατηγορίας Γυναικών της ΕΠΕΣΘ.
Ο αγώνας ήταν σημαντικός και για τις δυο ομάδες αφού ο μεν Μυγδονιακός ήθελε να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας και η Αναγέννηση Ρυσίου να εδραιωθεί στην δεύτερη θέση.
Τελικά ο Μυγδονιακός κέρδισε με 0—3 (23-25) (13-25) (20-25)
Σ’ αυτό τον αγώνα η ο Μυγδονιακός απέδειξε ότι έγινε ομάδα με πείρα και προσωπικότητα αφού μπορεί και κερδίζει σημαντικά παιχνίδια με μέτρια απόδοση. Το παιχνίδι είχε ένταση και αγωνία μόνο στο πρώτο σετ που ο Μυγδονιακός ακλουθούσε συνεχώς στο σκορ και πέρασε μονάχα στο 23-25. Τα άλλα δυο σετ τα πήρε σχετικά εύκολα.
Συγχαρητήρια στα κορίτσια στην προπονήτρια που συνεχίζουν σοβαρά και σταθερά την πορεία προς την Β΄ Εθνική.
ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ : (Άντζυ Τρύψια) Τσιτσιπλάμη Ελένη, Μποσταντζόγλου Ελένη, Χατζησακούλα Χριστίνα , Καραγιάννη Θέη, Πατέλη Λίτσα, Νίκα Κων/να, Ξανθοπούλου Μαρτίνα (λ), Βεργή Γωγώ, Λάκη Ειρήνη, Σαμαλέκη Κατερίνα, Λάκη Μαρία, Γιάμπαστου Χριστίνα, Μαδέση Χριστίνα, Καρατάκη Δήμητρα.

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Α-Ω Νίκη του Μυγδονιακου επί του ΒΑΟ



 
Απτόητος συνέχισε την πορεία του ο Μυγδονιακός και έκανε το 12 στα 12 επικρατώντας εκτός έδρας επί του ΒΑΟ με 0-3 σετ (20-25, 11-25, 14-25), αυξάνοντας ακόμη περισσότερο τη βαθμολογική διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες. Η ομάδα του Μυγδονιακού για μία ακόμη φορά ετοιμοπόλεμη ήταν σοβαρή και δεν αντιμετώπισε πρόβλημα σε κανένα σημείο του αγώνα. Όλες οι παίκτριες του Μυγδονιακού έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό είτε ήταν βασικές είτε προέρχονταν από τον πάγκο. Ωστόσο ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στις 3 κορασίδες της ομάδας Καραγιάννη Θέη, Νίκα Κωνσταντίνα, Χατζησακούλα Χριστίνα οι οποίες απαλλαγμένες πλέον από τις υποχρεώσεις τους με την ομάδα των Κορασίδων συνεισέφεραν και σε αυτόν αλλά και στον προηγούμενο αγώνα τα μέγιστα. Επίσης πολύ σημαντική είναι συνολικά η προσφορά  της Γωγώ Βεργή και της Ειρήνη Λάκη οι οποίες με τη σταθερότητα τους προσφέρουν στην ομάδα τις απαιτούμενες λύσεις όποτε αυτή τις χρειάζεται. Τέλος θα πρέπει να αναφερθούμε και στις δύο μικρές τις ομάδας Λάκη Μαρία, Καραντάκη Δήμητρα (μόλις 13 ετών) οι οποίες παίρνουν χρόνο συμμετοχής και αφήνουν πολύ ελπιδοφόρα μηνύματα.
Η προπονήτρια, οι παίχτριες και το ΔΣ της ομάδας αφιερώνουν αυτή την νίκη αλλά και όλη την πορεία της ομάδας στις Τράϊκου Έρση και Νταλιάνη Αγγελική οι οποίες για επαγγελματικούς λόγους άφησαν την ομάδα αλλά πάντα θα ανήκουν στην οικογένεια του Μυγδονιακού.  


Η σύνθεση της ομάδος του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ : (Άντζυ Τρύψια) Τσιτσιπλάμη Ελένη, Μποσταντζόγλου Ελένη, Βεργή Γωγώ,  Πατέλη Λίτσα, Νίκα Κων/να, Ξανθοπούλου Μαρτίνα (λ), Χατζησακούλα Χριστίνα,  Λάκη Ειρήνη, Λάκη Μαρία (λ), Γιάμπαστου Χριστίνα, Καραντάκη Δήμητρα.

Η σύνθεση της ομάδος του ΒΑΟ: (Πυργιώτης Παν.) Τζειρανίδου Σαρ., Κουρκουλούκη Μαρ., Ταυλίκου Ευ., Μπάμπη Άννα, Κουρκουλούκη Αικ., Πετροπούλου Χρ., Τσεκούρα Αικ., Επεσλίδου Εμ., Λακκιώτη Περ., Κουτσοκώστα Μαρ., Καραμανλή Αργ.(λ).