Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Α-Ω Πέρασε και από το Κορδελιό το τρένο του Μυγδονιακού.



            

 Την Κυριακή 17/1/2016 η ομάδα γυναικών του Μυγδονιακού επικράτησε στον εκτός έδρας αγώνα επί του Ολύμπου Ελευθερίου Κορδελιού με 0-3 σετ, και έκανε το 10Χ10 χωρίς καμία βαθμολογική απώλεια και έχοντας χάσει μόλις 2 σετ σε όλο το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Μυγδονιακού βρέθηκε μακριά από τον καλό της εαυτό και δυσκολεύτηκε να πάρει τα δύο πρώτα σετ (21-25, 22-25). Ωστόσο στο 3ο σετ μπήκε πιο σοβαρή και το κέρδισε εύκολα με 8-25. Αυτό το παιχνίδι έδειξε στην ομάδα ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με την απαιτούμενη σοβαρότητα για να πετύχει ο Μυγδονιακός τον στόχο του, που δεν είναι άλλος από την άνοδο του στην Β΄ Εθνική.
 Η σύνθεση της ομάδος του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ ήταν : (Άντζυ Τρύψια) Τσιτσιπλάμη Ελένη, Μποσταντζόγλου Ελένη, Βεργή Γωγώ, Μανιάτη Αγγελική, Πατέλη Λίτσα, Νίκα Κων/να, Ξανθοπούλου Μαρτίνα (λ), Χατζησακούλα Χριστίνα,  Λάκη Ειρήνη, Σαμαλέκη Κατερίνα, Λάκη Μαρία, Γιάμπαστου Χριστίνα.

Α-Ω Άλλη μια Νίκη για τις Κορασίδες του Μυγδονιακού απέναντι στον ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΕΠΑΝΩΜΗΣ




Τέλειωσαν με ψηλά το κεφάλι τις υποχρεώσεις τους για την φετινή χρονιά οι Κορασίδες του Μυγδονιακού, αφού κέρδισαν στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου με 3-2 τον Αριστοτέλη Επανομής ο οποίος τερμάτισε πρώτος. Ο Μυγδονιακός τερμάτισε τρίτος στον όμιλο, με έναν βαθμό λιγότερο από τη 2η ΧΑΝΘ χάνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση στις λεπτομέρειες. Με την νίκη αυτή οι  Κορασίδες κλείνουν μια απόλυτα επιτυχημένη χρονιά αφού βρέθηκαν στις 16 καλύτερες ομάδες της ΕΠΕΣΘ. Αυτή είναι μια άλλη απόδειξη της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στην ομάδα του Μυγδονιακού, αφού ήταν η μοναδική ομάδα του δήμου Ωραιοκάστρου που συνέχισε στην Γ΄ φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ.
            Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον κόσμο και την διοίκηση του Μυγδονιακού στην προπονήτρια κα ΑΝΤΖΥ ΤΡΥΨΙΑ και στις αθλήτριες: ΝΙΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΧΑΤΖΗΣΑΚΟΥΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΠΟΥΛΑ, ΣΤΑΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΓΟΥΝΙΩΤΗ ΤΟΝΙΑ, ΓΑΖΕΤΗ ΜΑΡΙΑ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΧΑΤΖΗΑΣΤΕΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΓΙΑΜΠΑΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΜΑΔΕΣΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΧΑΤΖΗΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΜΠΑΡΕΚΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΑΡΚΟ ΑΝΤΡΙΑΝΑ, ΤΡΑΚΑ ΕΦΗ, με την ευχή ότι του χρόνου θα ανέβουνε ένα σκαλοπάτι παραπάνω.

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Α-Ω ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟ 2016

 
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Παγκορασίδων που διοργάνωσε ο Μυγδονιακός το διήμερο 3 και 4 Ιανουαρίου στο γήπεδό του στο Δρυμό Μυγδονίας όπου έλαβαν μέρος ο Μυγδονιακός, Γ.Σ. Ηρακλής. ΕΟΣ  Σταυρούπολης και Κεραυνός Αγίου Παύλου. 

Τα αποτελέσματα ήταν :
Κυριακή  3/1/2016  Μυγδονιακός--Γ.Σ. Ηρακλής  3—2
Κεραυνός Αγίου Παύλου--ΕΟΣ  Σταυρούπολης   3—2
Δευτέρα  4/1/2016   Γ.Σ. Ηρακλής--ΕΟΣ  Σταυρούπολης   1—3
Μυγδονιακός--Κεραυνός Αγίου Παύλου  3—2


Η κατάταξη των ομάδων :
1. Μυγδονιακός
2. Κεραυνός Αγίου Παύλου 
3. ΕΟΣ  Σταυρούπολης
4. Γ.Σ. Ηρακλής 

Οι φίλαθλοι και οι γονείς των μικρών αθλητριών απ’ όλες τις ομάδες ευχαριστήθηκαν από το θέαμα όλων των παιχνιδιών αφού όλα, όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα, ήταν ντέρμπυ μεταξύ σχεδόν ισοδύναμων ομάδων. Την μεγαλύτερη έκπληξη επιφύλασσε ο Μυγδονιακός στο τελευταίο παιχνίδι που έχανε 2—0 έκανε την μεγάλη ανατροπή και κέρδισε  3—2 μαζί και την πρώτη θέση στην κατάταξη του τουρνουά.