Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Α-Ω ΔΥΣΤΗΧΩΣ Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΓ. ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΤΗΣ ΕΠΕΣΘ.

Δελτίο τύπου, 15-5-2016.

Το Σαββάτο 14/5/2016 στο ουδέτερο γήπεδο ΄΄Κατσάνειο΄΄ διεξήχθη ο τελικός του κυπέλου βόλλευ της ΕΠΕΣΘ μεταξύ του πρωταθλητή της 1ης τοπικής κατηγορίας  Μυγδονιακού και της δευτεραθλήτριας της Β΄ εθνικής κατηγορίας ομάδας του Πειραματικού. Νικήτρια η ομάδα του Πειραματικού με σκορ 3—1 (22-25)(25-22)(25-17)(25-23)



Σ’ ένα κατάμεστο γήπεδο από φιλάθλους και των δυο ομάδων έγινε ένα δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι με ωραίες φάσεις και θεαματικές άμυνες από δυο ομάδες σχεδόν ισοδύναμες. Όπως πάντα συμβαίνει, το άγχος το έχει το φαβορί, η μεγαλύτερη και δυνατότερη ομάδα του Πειραματικού. Έτσι και τώρα το πρώτο σετ το πήρε η ομάδα του Μυγδονιακού ενώ έχανε με 18--22. Τα υπόλοιπα τρία σετ τα πήρε το Πειραματικό, αφού τα κορίτσια του έδειξαν το κάτι παραπάνω από προσόντα και εμπειρία. Βεβαίως χωρίς να υστερήσουν τα κορίτσια του Μυγδονιακού που γέμισαν και τα τρία σετ.
Το τέλος του αγώνα βρήκε τις αθλήτριες και των δυο ομάδων να πανηγυρίζουν. Τα κορίτσια του Πειραματικού για την κατάκτηση του κυπέλου, και τα κορίτσια του Μυγδονιακού για το τέλος μιας πολύ επιτυχημένης αγωνιστικής περιόδου, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της 1ης τοπικής κατηγορίας γυναικών της ΕΠΕΣΘ, την άνοδο της ομάδας στη Β΄ εθνική κατηγορία και τη συμμετοχή τους στον τελικό του κυπέλου της ΕΠΕΣΘ.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ : (Άντζυ Τρύψια) Τσιτσιπλάμη Ελένη, Μποσταντζόγλου Ελένη, Πατέλη Λίτσα, Βεργή Γωγώ, Χατζησακούλα Χριστίνα, Νίκα Κωνσταντίνα, Ξανθοπούλου Μαρτίνα (λ), Καραγιάννη Θέη, Λάκη Ειρήνη, Σαμαλέκη Κατερίνα, Μαδέση Χριστίνα, Γιάμπαστου Χριστίνα, Καραντάκη Δήμητρα, Λάκη Μαρία.


ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ : (Μπελουμπέκωβ Α) Διαμαντή Β, Φουτσιτσάκη Θ, Καμφορίδου Χ, Βουτσά Ο, Κοντού Β, Αντωνίου Σ, Κατεντζόγλου Α, Νικολού Α, Γκίναλη Α, Αλτινη Α, Γιαννώτα Κ, Κίτσιου Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: