Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Α-Ω Άλλη μια φορά το τρένο του Μυγδονιακού πέρασε από τη Γέφυρα του Ηρακλή

ΓΥΝΑΙΚΕΣ - 2015-16Την Κυριακή 13/12/2015 στο γήπεδο του Ηρακλή Γέφυρας η ομάδα του Μυγδονιακού κέρδισε την τοπική ομάδα με σκορ 0—3 (10-25)(19-25)(16-25)
Η προπονήτρια του Μυγδονιακού κυρία Άντζυ Τρύψια, με τραυματία την βασική πασαδώρο Κων/ινα Νίκα και την Γωγώ Βεργή απροπόνητη βρήκε τις λύσεις αφού ευτύχησε να έχει σε εξαιρετική μέρα την ακραία Χατζησακούλα Χριστίνα. Όλα τα κορίτσια με όπλο το καλό σερβίς μπήκαν οργανωμένες και αποφασισμένες να τα δώσουν όλα για τη νίκη.
Η νεανική και πολλά υποσχόμενη ομάδα του Ηρακλή Γέφυρας δεν άντεξε τελικά στην πίεση ίσως και το άγχος για τη νίκη με τον πρώτο της βαθμολογίας και υπέκυψε πολύ εύκολα στο 1ο σετ και σχετικά δύσκολα στα δυο επόμενα.
Μ’ αυτή την νίκη ο Μυγδονιακός έκανε το 7 στα 7 χωρίς καμία βαθμολογική απώλεια και οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος της 1ης τοπικής κατηγορίας Γυναικών της ΕΠΕΣΘ.
Φωτο ΜΥΓΗ σύνθεση της ομάδος του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ : Άντζυ Τρύψια Τσιτσιπλάμη Ελένη, Μποσταντζόγλου Ελένη, Χατζησακούλα Χριστίνα , Μανιάτη Αγγελική, Πατέλη Λίτσα, Ξανθοπούλου Μαρτίνα (λ), Βεργή Γωγώ, Νίκα Κων/ινα, Καραγιάννη Θέη, Σαμαλέκη Κατερίνα, Λάκη Ειρήνη, Καραντάκη Δήμητρα, Λάκη Μαρία,.
Φωτο παράταξη

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Α-Ω ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΣΟ ΤΗΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ

 
Την Κυριακή 6/12/2015 για το κύπελλο Ελλάδος ο Μυγδονιακός αντιμετώπισε τον Πήγασο Πολίχνης ομάδα Α2 Εθνικής κατηγορίας. Ο μικρός Μυγδονιακός της 1ης τοπικής κατηγορίας της ΕΠΕΣΘ συνέτριψε τον Πήγασο με 3-0 (25-20) (25-12) (25-7) και προκρίθηκε στην επομένη φάση του κυπέλου Ελλάδος.
Οι αθλήτριες του Μυγδονιακού συγκεντρωμένες και αποφασισμένες για την νίκη έπαιξαν ωραίο βόλεϊ, σχεδόν άριστα σε όλους τους τομείς και ειδικά στο σερβίς και στην επίθεση. Πήραν και τα τρία σετ με σχετική ευκολία και έδωσαν την ευκαιρία στην κυρία Άντζυ να χρησιμοποίηση σχεδόν όλες τις παίκτριες της. Το βάφτισμα της σε αγώνα της γυναικείας ομάδας έκανε η 12χρονη αθλήτρια Λάκη Μαρία. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα είναι η πολύ καλή απόδοση για άλλη μια φορά της 15χρονης Κωνσταντίνας Νίκα που είναι βασική πασαδώρος και στο γυναικείο και στο κορασίδων και παίζει από την αρχή της αγ. περιόδου και Σαββάτο και Κυριακή. Πολύ καλή απόδοση είχε και η διαγώνια Τσιτσιπλάμη Ελένη και στην επίθεση και στο σερβίς. Στο 3ο σετ πήγε στο σερβίς στο 4-4 και έφυγε στο 17-4.
Η μεγαλειώδης αυτή νίκη είναι απόδειξη της αήττητης πορείας του Μυγδονιακού κατά την φετινή αγωνιστική περίοδο. Οι μέχρι τώρα επιτυχίες του είναι α) η πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της 1ης τοπικής κατηγορίας της ΕΠΕΣΘ , β) η πρόκριση στους 4 του κυπέλου της ΕΠΕΣΘ, γ) η πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλου Ελλάδος παρέα με ομάδες Εθνικών κατηγοριών.
Η σύνθεση της ομάδος του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ : (Άντζυ Τρύψια) Τσιτσιπλάμη Ελένη, Μποσταντζόγλου Ελένη, Βεργή Γωγώ , Μανιάτη Αγγελική, Πατέλη Λίτσα, Νίκα Κων/ινα, Ξανθοπούλου Μαρτίνα (λ), Χατζησακούλα Χριστίνα, Καραγιάννη Θέη, Λάκη Ειρήνη, Μαδέση Χριστίνα, Λάκη Μαρία, Παρουτσή Ειρήνη.