Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Α-Ω Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΝΙΚΗ αυτή τη σεζόν




Την Κυριακή 11/10/2015 στο κατάμεστο γυμναστήριο του Ηρακλή Γέφυρας και για το θεσμό του κυπέλου της ΕΠΕΣΘ η ομάδα του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ πήρε τη νίκη με 3—2 σετ από την τοπική ομάδα.
  Το παιχνίδι ήταν πολύ ωραίο, από δυο πολύ καλές ομάδες που θα κάνουν εκπλήξεις στο πρωτάθλημα της Α΄ τοπικής κατηγορίας Γυναικών της ΕΠΕΣΘ. Ελαφρώς καλύτερος  ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ πήρε την νίκη στο 5ο σετ και μαζί την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλου.

  Συγχαρητήρια στα κορίτσια  και την προπονήτρια του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ κυρία Άντζυ Τρύψια και ευχόμαστε  καλή συνέχεια στο κύπελλο και καλή πορεία στο πρωτάθλημα.
  Συγχαρητήρια βεβαίως και στην ομάδα του Ηρακλή Γέφυρας και στην προπονήτρια κυρία Ελευθερία Μηλοβιανού που έφτιαξε μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα με παιδιά της περιοχής.
  Αξίζει επίσης να καταγραφεί ότι η αθλήτρια του Μυγδονιακού Μποσταντζόγλου Ελένη σ’ αυτόν τον αγώνα αγωνίστηκε σαν ακραία, πασαδόρος, διαγώνια και κεντρική. Αυτό μπορεί να είναι και πανελλήνιο ρεκόρ να παίξει ένας αθλητής  -τρια στον ίδιο αγώνα σ, όλες τις εξειδικευμένες θέσεις του βόλεϊ.
  Η σύνθεση της ομάδος του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ ήταν : (Άντζυ Τρύψια) Τσιτσιπλάμη Ελένη, Μποσταντζόγλου Ελένη, Βεργή Γωγώ, Μανιάτη Αγγελική, Πατέλη Λίτσα, Νίκα Κων/ινα, Ξανθοπούλου Μαρτίνα (λ) Τράικου Έρση, Χατζησακούλα Χριστίνα, Καραγιάννη Θέη, Λάκη Ειρήνη, Σαμαλέκη Κατερίνα.