Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Α-Ω Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της I.F.K. KYOKUSHIN 2015 (ΚΑΡΑΤΕ) στο Ωραιόκαστρο.

Δελτίο τύπου, 17-3-2015.

ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
dimarxos@oraiokastro.gr

Περισσότεροι από 400 αθλητές καράτε από 33 χώρες ηλικίας έως 21 ετών θα συμμετέχουν στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 21 Μαρτίου 2015 στο Ωραιόκαστρο. Πρόκειται για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της I.F.K. KYOKUSHIN 2015 (καράτε) που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο «Κονταξοπούλειο» του Ωραιοκάστρου.

Η δημοτική αρχή Ωραιοκάστρου με επικεφαλής τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Αστέριο Γαβότση, μετά από μεθοδευμένη και συστηματική δουλειά κατάφερε να αναδείξει τις αθλητικές υποδομές του δήμου, ώστε να μπορέσει να επιλεγεί από την Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος, η οποία έκρινε ότι συγκεντρώνει τις καλύτερες προϋποθέσεις για τη μεγάλη συνάντηση των αθλητών του Κyokushin.

Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, Πέτρος Αταμιάν αναφέρει μεταξύ άλλων ότι το ερχόμενο Σάββατο ο δήμος αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών, οι οποίοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το παγκόσμιο πρωτάθλημα. «Η παγκόσμια αυτή διοργάνωση αποτελεί μεγάλη τιμή για τον δήμο μας», αναφέρει ο κ. Αταμιάν και απευθύνει κάλεσμα εκ μέρους της δημοτικής αρχής σε όλο το φίλαθλο κοινό του δήμου αλλά και γενικότερα του νομού Θεσσαλονίκης να αγκαλιάσει τη διοργάνωση.

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΕΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥΣ



1140215 
Χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερη δυσκολία οι Παγκορασίδες του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ  νίκησαν μέσα στα Διαβατά την ΑΕ ΑΞΙΟΥ με σκορ 3—0 και κατέλαβαν αήττητες την πρώτη θέση του Η΄ ομίλου.
Πανευτυχείς οι Διοικούντες του Μυγδονιακού, η προπονήτρια κ. Άντζυ Τρύψια, οι γονείς και ιδιαίτερα οι αθλήτριες  περιμένουν να αντιμετωπίσουν στη Β΄ φάση του πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΠΕΣΘ την ομάδα του ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΥ, ο οποίος τερμάτισε 4ος  στον Β΄ όμιλο.



ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΚΟΥ ΜΕ ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ





ΟΙ  ΟΜΑΔΕΣ ΜΙΝΙ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ
           Ο Μυγδονιακός συμμετείχε με 8 ομάδες στο φιλικό Τουρνουά Μίνι κοριτσιών που οργάνωσε στο ΔΑΚ Ευόσμου ο ΑΙΑΣ το Σαββάτο 14/3/2015. Στο τουρνουά συμμετείχαν  ομάδες των συλλόγων του Αίαντα Ευόσμου, του Μυγδονιακού, του ΕΟ Σταυρούπολης και του Όλυμπου Ελευθερίου-Κορδελιού.  Οι ομάδες του Μυγδονιακού κέρδισαν  σχεδόν όλους τους αγώνες που συμμετείχαν και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.
  Ιδιαίτερα ευτυχής ήταν ο προπονητής των ομάδων  Μίνι  και Ακαδημιών του Μυγδονιακού κύριος  Ηρακλής  Θεοδώρου που πήρε τα συγχαρητήρια από όλους τους παρευρισκομένους στο γήπεδο, προπονητές Διοικούντες των συλλόγων, γονείς και αθλήτριες. Βεβαίως ευτυχείς ήταν και τα μέλη της διοίκησης του Μυγδονιακού που βλέπουν τα αποτελέσματα της δουλειάς που γίνεται στο σύλλογο  σιγά σιγά να αποδίδουν καρπούς. Την προσεγμένη και προγραμματισμένη αυτή δουλεία τιμούν με την εμπιστοσύνη τους οι δημότες της Μυγδονίας  στέλνοντας τα παιδιά τους στο Μυγδονιακό.


Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Α-Ω Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Τουρνουά Μίνι του Μυγδονιακού στις 7/3/2015

Πραγματοποιήθηκε στις 7/3/2015 με πολύ μεγάλη επιτυχία το φιλικό τουρνουά μίνι βόλεϊ που διοργάνωσε ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ με την συμμετοχή του ΠΗΓΑΣΟΥ ΠΟΛΙΧΝΗΣ στο ΔΑΚ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ.
Στα έξι γηπεδάκια μίνι για 2 ώρες τα περίπου 50 κοριτσάκια του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ και τα 30 του ΠΗΓΑΣΟΥ, με μεγάλο πάθος και ενθουσιασμό μας έδειξαν τα προσόντα τους και ότι το μέλλον τους ανήκει. Μαζί μ’ αυτά χάρηκαν και οι προπονητές τους, τα μέλη της διοίκησης και οι γονείς τους που κατέκλυσαν τις κερκίδες του γυμναστηρίου.
Το Δ.Σ. του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ ευχαριστεί ιδιαιτέρως το Δ.Σ. του ΠΗΓΑΣΟΥ ΠΟΛΙΧΝΗΣ για την συμμετοχή των αθλητριών και για την επιτυχία του τουρνουά.
Ραντεβού δόθηκε για το επόμενο επίσημο, ετήσιο τουρνουά που διεξάγει κάθε χρόνο ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ την Κυριακή των ΒΑΪΩΝ στις 5/4/2015.             

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Τουρνουά ΜΙΝΙ – Αγώνας Παγκορασίδων Σάββατο 7-3-2015

Tουρνουά μίνι βόλλευ και τον αγώνα των παγκορασίδων του Μυγδονιακού ΑΕΣ στις 7-3-2015.




              Το Σάββατο 07-03-2015 και ώρα 16:00 ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΑΕΣ  διοργανώνει τουρνουά mini volley στο ΔΑΚ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ με τη συμμετοχή του ΠΗΓΑΣΟΥ ΠΟΛΙΧΝΗΣ. Καλούνται οι γονείς των παιδιών και οι φίλοι της ομάδας να προσέλθουν να παρακολουθήσουν και να χειροκροτήσουν τα παιδιά στα πρώτα τους αγωνιστικά βήματα.
          Επίσης μετά το τουρνουά μπορούν να ενισχύσουν και την προσπάθεια της ομάδας των παγκορασίδων η οποία στις 18:30 αντιμετωπίζει το ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ για την τέταρτη αγωνιστική του Η΄ ομίλου του πρωταθλήματος παγκορασίδων.