Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ "ΤΑ ΧΩΝΕΙ" ΣΤΟ ΔΑΣΩ.

Δελτίο τύπου, 17-1-2015.

16/1/2015
Το Δ.Σ. του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ  με την παρακάτω ανακοίνωση – διαμαρτυρία θέλει να εκφράσει την αγανάκτησή του προς το Δ.Σ. του Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου  οι οποίοι προσπαθούν με πλάγιους τρόπους να εμπλέξουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με παιχνίδια πολιτικής σκοπιμότητας, και για του λόγου το αληθές θα εξηγήσουμε τα γεγονότα ως  έχουν.

Κύριοι του Δ.Σ του Δ.Α.Σ.Ω κατόπιν αιτήματός σας στο γραφείο αθλητισμού του δήμου Ωραιοκάστρου ζητήσατε την παραχώρηση του δημοτικού γηπέδου της νέας Φιλαδέλφειας για την διεξαγωγή αγώνων της ομάδας σας, το εν λόγο γραφείο (αθλητισμού του δήμου ) ήρθε σε επαφή με το δικό μας Δ.Σ  ζητώντας την συγκατάθεσή μας, και μεταφέροντας σε εσάς την πρότασή μας ότι για να γίνει η διεξαγωγή κάποιου παιχνιδιού το γήπεδο έχει κάποια πάγια λειτουργικά έξοδα τα οποία σε κάθε παιχνίδι  εδώ και χρόνια τα αναλαμβάνει η διοίκηση της ομάδας μας!!!!

Πράγμα το οποίο γνωρίζετε από την περσινή αγωνιστική σεζόν, κατά την διάρκεια της οποίας πληρώνατε αυτά τα πάγια λειτουργικά, σε εμάς και όχι στο δήμο  (διαγράμμιση γηπέδου, καθαριότητα αποδυτηρίων, πάτημα γηπέδου σε κάθε παιχνίδι λόγο ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου για την διαφύλαξη της σωματικής ακεραιότητας των αθλητών και πετρέλαιο για  ζεστά νερά.)

Άρα για ποια χαράτσια της δημαρχίας μιλάτε τα οποία εμείς δεν γνωρίζουμε, νομίζουμε ότι αν μη τι άλλο είναι ντροπή διότι οι εκάστοτε ιθύνοντες τις δημαρχίας βοηθούν όπως μπορούν και ανάλογα με τις δυνατότητές τους τα ερασιτεχνικά σωματεία.
ΤΟ Δ.Σ  Π.Α.Ο.Φ. Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ 2015


Την Τέταρτη 7/1/2015 στο κλειστό γυμναστήριο Δρυμού έγινε με πολύ μεγάλη επιτυχία η κοπή της βασιλόπιττας του Μυγδονιακού, με την συμμετοχή των αθλητριών όλων των τμημάτων, και του τμήματος Ασσήρου, και με την παρουσία πάρα πολλών γονέων και φίλων των αθλητριών .
Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του συλλόγου κύριος Λάκης Βασίλειος με μια λιτή ομιλία γεμάτη ευχές και ευχαριστίες για όλους, αθλήτριες, προπονητές, γονείς, χορηγούς αλλά και για
Αφού παρουσίασε όλα τα μέλη της Διοίκησης και τους εξωδιοικητικούς εφόρους των τμημάτων, τους ευχαρίστησε για την  προσφορά τους  για να είναι ο Μυγδονιακός υπόδειγμα λειτουργιάς αθλητικού συλλόγου.
Βεβαίως ιδιαιτέρως ευχαρίστησε τους γονείς των αθλητριών για την εκτίμηση και την προτίμηση που δείχνουν στο Μυγδονιακό.

Η εκδήλωση παρά το δριμύ ψύχος διεξήχθηκε με επιτυχία βάση του προγράμματος που περιελάμβανε αγώνες επίδειξης  ΜΙΝΙ βόλεϊ  3Χ3 σε έξι γηπεδάκια. Οι μικρές αθλήτριες χωρίς το άγχος του αποτελέσματος  επέδειξαν τις ικανότητες τους και καταχειροκροτήθηκαν από τους γονείς τους για την πρόοδο που έκαναν σε τόσο σύντομο χρόνο.
Τέλος  μοιράστηκαν βασιλοπιττάκια σ’ όλες τις αθλήτριες για να βρεθούν οι  αθλήτριες που θα κέρδιζαν τα 5τρία πολύ ωραία δώρα του συλλόγου.
Η εκδήλωση έκλεισε με την ιαχή όλων των παιδιών : 

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟ.

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Α-Ω Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ





Η ομάδα του Μυγδονιακού συμμετείχε με πολυμελή ομάδα στο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Μίνι Κοριτσιών της Ελπίδας Αμπελοκήπων που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο Ιωάννης Λεμονίδης την Κυριακή 4/1/2015.
Στο Τουρνουά συμμετείχαν οι σύλλογοι : ΕΛΠΙΔΑ, ΑΙΑΣ, ΕΟΣ, ΒΑΟ και ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ.
Το τουρνουά στέφθηκε με επιτυχία αφού οι μικρές αθλήτριες όλων των συλλόγων το χάρηκαν το ίδιο και οι γονείς τους.