Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Α-Ω O ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΣΤΟΥΣ 4 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ ΤΗΣ ΕΠΕΣΘ.



Την Τετάρτη 11/11/2015 για το θεσμό του κυπέλου της ΕΠΕΣΘ η ομάδα του Μυγδονιακού νίκησε στο γήπεδό του τον ΒΑΟ με σκορ  1—3.
Τα κορίτσια του Μυγδονιακού μπήκαν σοβαρά στον αγώνα και με πολύ καλό σερβίς και υποδοχή είχαν ένα ευχάριστο πρώτο σετ αφού οι αντίπαλοι έγραψαν μόνο 11 πόντους.
Στο δεύτερο σετ πάλι καλά ξεκίνησαν αλλά περί τα μέσα του σετ μια αδικαιολόγητη χαλάρωση έδωσε το δικαίωμα στα κορίτσια του ΒΑΟ  να ανεβάσουν την απόδοση τους και να πάρουν το σετ με 25—23.
Τα κορίτσια του Μυγδονιακού χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερα προβλήματα πήραν εύκολα το τρίτο σετ και με άνεση το τέταρτο σετ αφού ο ΒΑΟ έγραψε μόλις 14 πόντους.


Αυτή η νίκη έφερε τον Μυγδονιακό στους τέσσερις του κυπέλου και για να φτάσει στον τελικό θα πρέπει να νικήσει τον νικητή του αγώνα Ακαδημίες Πρωταθλητών — ΑΕ Ωραιοκάστρου. Επίσης οι αθλήτριές του με αυτοπεποίθηση και ανεβασμένη ψυχολογία θα αντιμετωπίσουν ξανά το ΒΑΟ για το πρωτάθλημα της 1ης τοπικής κατηγορίας Γυναικών βόλεϊ.
Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο Μυγδονιακός έχει τέσσερα στα τέσσερα παιχνίδια, δυο κυπέλου και δυο πρωταθλήματος. 
Συγχαρητήρια κορίτσια, συγχαρητήρια κυρία Άντζυ !!!


Η σύνθεση της ομάδος του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ ήταν : (Άντζυ Τρύψια) Τσιτσιπλάμη Ελένη, Μποσταντζόγλου Ελένη, Βεργή Γωγώ, Μανιάτη Αγγελική, Πατέλη Λίτσα, Νίκα Κων/ινα, Ξανθοπούλου Μαρτίνα (λ), Χατζησακούλα Χριστίνα, Καραγιάννη Θέη, Λάκη Ειρήνη, Σαμαλέκη Κατερίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: