Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Α-Ω ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ ΣΤΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ Την Κυριακή 8/11/2015 για το πρωτάθλημα της Α΄ τοπικής κατηγορίας



Την Κυριακή 8/11/2015 για το πρωτάθλημα της Α΄ τοπικής κατηγορίας Γυναικών της ΕΠΕΣΘ η ομάδα των κοριτσιών του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ  πήρε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της ομάδας των Μουδανιών.

Στο πρώτο σετ κάποια λάθη του Μυγδονιακού έδωσαν το προβάδισμα με 15-10 στην ομάδα των Μουδανιών. Από το σημείο αυτό τα κορίτσια του Μυγδονιακού αφού βελτίωσαν άμυνα και επίθεση και με δύσκολο σερβίς ανέτρεψαν την διαφορά και πήραν το σετ με 25-21.

Στο δεύτερο σετ μέχρι το 15-14 οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ. Και πάλι ο Μυγδονιακός έκανε την διαφορά με καλύτερο σέρβις και πήρε και το δεύτερο σετ με 22-25.

Στο τρίτο σετ ο Μυγδονιακός έφυγε μπροστά στο σκορ με 7-12. Κάποια λαθάκια του διαιτητή δεν ήταν αρκετά για να κάνει την ανατροπή η ομάδα των Μουδανιών που υπέκυψε στην ανωτερότητα του Μυγδονιακού που πήρε και το τρίτο σετ με 21-15.
Η προπονήτρια του Μυγδονιακού κυρία Άντζυ Τρύψια δεν μπορούσε να φανταστεί καλύτερο δώρο από τις παίκτριες της για την ονομαστική της εορτή. Δώρο ήταν βεβαίως και για τον έφορο της ομάδας γυναικών  κύριο Χατζησακούλα Μιχάλη.
Συγχαρητήρια στα κορίτσια και στην προπονήτρια για την μεγαλειώδη εκτός έδρας νίκη επί μιας πολύ καλής ομάδας. Να μην παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε και συγχαρούμε και τους φιλάθλους που συνόδευσαν την ομάδα μας που με το πάθος και το χειροκρότημα τους έκαναν τον αγώνα να φαίνεται εντός έδρας.
Η σύνθεση της ομάδος του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ ήταν : (Άντζυ Τρύψια) Τσιτσιπλάμη Ελένη, Μποσταντζόγλου Ελένη, Βεργή Γωγώ, Μανιάτη Αγγελική, Πατέλη Λίτσα, Νίκα Κων/ινα, Ξανθοπούλου Μαρτίνα (λ), Χατζησακούλα Χριστίνα, Καραγιάννη Θέη, Λάκη Ειρήνη, Σαμαλέκη Κατερίνα, Λάκη Μαρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: