Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Ο κ ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ένα από τα θέματα συζήτησης στη Γενική Συνέλευση του Μυγδονιακού που έγινε την Κυριακή 7 Ιουνίου ήταν η ψήφιση από την ολομέλεια της εισήγησης του Διοικητικού Συμβουλίου για την απονομή του τίτλου του ΄΄Επίτιμου Προέδρου΄΄ στον ιδρυτή και επί 8 χρόνια πρόεδρο του Μυγδονιακού κ. Χρυσάφη Χαράλαμπο.
Ο κ. Χρυσάφης Χαράλαμπος μας έστειλε την παρακάτω ανακοίνωση.
ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΧΑπό τα βάθη της καρδιάς μου ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Λάκη Βασίλειο, τον αντιπρόεδρο κ. Μπαρέκα Βασίλειο τον γεν. γραμματέα κ. Σταλιόπουλο Ιωάννη, τον ταμία κ. Ιορδανίδη Δάνη, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τους κυρίους Κυρμανίδη Αριστοτέλη, Χατζησακούλα Μιχάλη και Μπουρλέτσικα Θεολόγη, τους εξωδιοικητικούς εφόρους κ. Γιάμπαστο Βασίλειο και Γκουντή Χριστόφορο, όλα τα μέλη και τους γονείς των αθλητριών του Μυγδονιακού που παρευρέθηκαν και υπερψήφισαν όλοι την εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου.
Αγαπητοί φίλοι, αποδέχομαι την ύψιστη τιμητική διάκριση του ΄΄ Επίτιμου Προέδρου΄΄ του συλλόγου και διαβεβαιώνω όλους ότι θα είμαι πάντα κοντά στην ομάδα πρόθυμος να καταθέτω τις γνώσεις και την εμπειρία μου για οτιδήποτε μου ζητηθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο για το καλό του Μυγδονιακού.
Ευχαριστώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: