Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Νίκη πρόκριση για τον ΚΕΡΑΥΝΟ στο κύπελο εναντι Αναγέννησης Φλόγας

Δελτίο τύπου, 15-11-2014.

 












Άνετη νίκη και πρόκριση για τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου που επικράτησε στην έδρα του με 65-46 της Aναγέννησης Φλόγας.
Χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερη αντίσταση και αποφασισμένοι να καθαρίσουν την υπόθεση πρόκριση οι μπασκεμπολίστες του Κεραυνού  επικράτησαν απο το 1ο λεπτό του αγώνα σε όλους τους τομείς  δίνοντας έτσι και την ευκαιρία στον προπονητή της ομάδας να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν αρκετό στα παιχνίδια του πρωταθλήματος και ιδιαίτερα στους δυο  νεαρούς Στρέζο και Χονδρογεώργη .

Δεκάλεπτα: 18-12, 38-25, 50-37, 65-46
Διαιτητές: Τσοκόλης-Κούσης

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ  (Τσελεμπής): Κώττης 5, Χουλιάρας 6, Παπασωτηρίου 6(2), Κυπραίος 10(2), Κουδουμάς 3(1), Σαββίδης 11, Γογοδώνης 12, Βαρδαλής 6, Βογιατζής 6, Στρεζος, Χονδρογεώργης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΛΟΓΑ (Νικολακούδης): Μπουτούκης 18(2), Τσιαπανίτης 4, Ιωσηφίδης 4, Γιαννάκης 4, Φυντανίδης 15(1), Κογιάννης 3, Τσολακίδης, Κιαμουλίδης, Κουκουσεράκης

Α-Ω Αθλητικά Νέα: 3η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ, ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ.

Στο κλειστό γυμναστήριο Δρυμού και με την παρουσία πάρα πολλών φιλάθλων έγινε το τοπικό ντέρμπι της Μυγδονίας μεταξύ του Μυγδονιακού και του Δημόκριτου Μυγδονίας.
Ο αγώνας μόνο ντέρμπι δεν ήταν αφού τα κορίτσια του Μυγδονιακού ανώτερα σ’όλους τους τομείς νίκησαν με μεγάλη ευκολία τον συντοπίτη Δημόκριτο με σκορ 3—0 (25—19, 25—11, 25—18 )
Ο αγώνας ξεκίνησε  αμφίρροπος με τον Δημόκριτο να προηγείται μερικούς πόντους μέχρι το 17—19. Εκεί η κ. Τρύψια κάνει μια αλλαγή τακτικής, η Καραγιάννη αντικαθιστά την Μανιάτη στο σερβίς και το σετ με 8 συνεχόμενους πόντους τελειώνει με σκορ 25—18 για το Μυγδονιακό. Το 2ο και 3ο σετ τα πήρε ο Μυγδονιακός με άνεση και με διαφορά.
Ο αγώνας κρίθηκε από την σωστή τακτική που ακλούθησε η προπονήτρια του Μυγδονιακού κυρία Άντζυ Τρύψια αλλά και από την ηρεμία, μεθοδικότητα και πάνω απ’ όλα το πάθος των αθλητριών για τη νίκη.
Το καλό σερβίς και η πολύ καλή υποδοχή των κοριτσιών του Μυγδονιακού  σ’ όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν καθοριστικά τεχνικά στοιχεία που έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του Μυγδονιακού.
Ο Δημόκριτος αγνώριστος και μακριά από την περσινή του πορεία υπέκυψε φυσιολογικά στην ανωτερότητα των παικτριών του Μυγδονιακού.
Οι δυο ομάδες ανέβηκαν φέτος από την 2η τοπική κατηγορία Γυναικών στην 1η τοπική κατηγορία και σαν πρωτάρες θα αγωνιστούν να κρατηθούν στην παραπάνω κατηγορία και ότι καλύτερο θα είναι επιτυχία. Για την ώρα όμως μόνο ο Μυγδονιακός τα καταφέρνει αφού στην τρίτη αγωνιστική έχει τρεις νίκες και ο Δημόκριτος έχει τρεις ήττες.
Η μεγαλύτερη όμως επιτυχία του Μυγδονιακού είναι ότι παίζει με τα δικά του παιδιά  που προέρχονται από τα αναπτυξιακά τμήματα της ομάδας. Και βέβαια δεν είναι τυχαία η μεγάλη προτίμηση των δημοτών της Μυγδονίας που στέλνουν τα παιδιά τους στα τμήματα της Ακαδημίας του Μυγδονιακού, αφού βλέπουν, ακούνε, μαθαίνουν για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τους προπονητές κυρία Άντζυ Τρύψια και κύριο Ηρακλή Θεοδώρου, επιβραβεύοντας έτσι την πολιτική της διοίκησης που δίνει μεγάλη προσοχή στην Ακαδημία της και στα αναπτυξιακά αγωνιστικά τμήματά της. Έξαλλου ο καρπός αυτής της επιλογής άρχισε να φαίνεται με τα αποτελέσματα της Γυναικείας ομάδας.
Η σύνθεση του Μυγδονιακού : (Άντζυ Τρύψια) Τράικου Έρση, Γραμμένου Σωτηρία, Τσιτσιπλάμη Ελένη, Μανιάτη Αγγελική, Νίκα Κωνσταντίνα, Χατζησακούλα Χριστίνα, Λάκη Ειρήνη –λίμπερο-, Καραγιάννη Θεοπούλα, Κορδά Ευαγγελία, Σαμαλέκη Κατερίνα, Νίκα Μαρία, Σταλιοπούλου Γεωργία) 
Συγχαρητήρια στα κορίτσια !!!!