Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης του Μυγδονιακού




ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ
www.mygdoniakos.gr

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

  Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ Α.Ε.Σ. προσκαλεί όλα τα μέλη και όλους τους γονείς των αθλητριών μας να παρευρεθούν στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του συλλόγου που θα γίνει την Κυριακή 1/6/2014 και ώρα 11.00 π.μ στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Δρυμού, πρώην βιβλιοθήκη κοντά στο  κοινοτικό κατάστημα Δρυμού.
    Η Γενική Συνέλευση θα ασχοληθεί βασικά με το διοικητικό, οικονομικό, αγωνιστικό απολογισμό του συλλόγου μας και στη συνέχεια θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
    Με την παρουσία σας όμως μπορεί να συζητηθεί οτιδήποτε σας απασχολεί σε σχέση με το παιδί σας και τη λειτουργία της ομάδας μας.
   Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου περιμένουν τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις σας για την καλύτερη λειτουργία όλων των τμημάτων, και των αγωνιστικών και των ακαδημιών.
                                                                                            Εκ του Δ.Σ.
            

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΚΕΡΑΥΝΟΣ-ZUMBA ΘΡΙΑΜΒΟΣ!!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΜΗΜΑ !!!

 

από τη 16η ΓΥΜΝΑΣΙΑΔΑ της Χ.Α.Ν.Θ.

Και εφέτος, οι ταλαντούχες γυναίκες του τμήματος  ZUMBA FITNESS DANCE,  μας γέμισαν περηφάνια, χαρίζοντας μας μια μεγαλειώδη νίκη με τον διαγωνισμό τους στο FESTIVAL γενικής γυμναστικής που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της Χ.Α.Ν.Θ. Τη Παρασκευή 9 Μαίου. Ξεχώρισαν ανάμεσα σε 90 διαγωνιζόμενους συλλόγους και προκρίθηκαν στον τελικό του GALLA της Κυριακής 11 Μαίου, κατακτώντας τo τρόπαιo  της καλύτερης χορευτικής επίδοσης, συντονισμού, σκηνικής παρουσίας και χορογραφίας.!!!

ΦωτογραφίαΟι καταξιωμένοι δάσκαλοι τους Ίννα Μπουγκατσένκο-Στράτος Μπαχάρης, το μεράκι η ανεβασμένη ψυχική διάθεση αυτών των γυναικών και η σημαντική και ακούραστη προσφορά, γενικά των παραγόντων του συλλόγου, οδήγησαν αυτή τους την εξαιρετική προσπάθεια σε μιάν άξια νίκη.

Το Δ. Σ. ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ, ευχαριστεί τις υπέροχες αθλήτριες.για την χαρά και την περηφάνια που μας έδωσαν. 

Ευχή μας, και του χρόνου με νέα κύπελλα!!!


Τα ΑΣΤΕΡΙΑ ZUMBA-ΚΕΡΑΥΝΟΥ που διαγωνίστηκαν στη Χ.Α.Ν.Θ.:
ΙΝΝΑ ΜΠΟΥΓΚΑΤΣΕΝΚΟ - ΣΡΑΤΟΣ ΜΠΑΧΑΡΗΣ
 
ΕΥΗ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΟΥ , ΕΛΕΝΗ ΜΟΥΡΙΚΗ, ΣΟΦΙΑ ΓΙΑΓΚΤΖΟΓΛΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΡΑΠΑ, ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΡΟΥΛΑ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ, ΒΑΣΩ ΒΑΓΙΑΝΑ, ΣΑΝΤΥ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΟΥ, ΕΛΕΝΗ ΧΑΤΖΗΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ (ΒΕΤΑ) ΚΑΡΑΙΣΚΟΥ, ΜΑΡΙΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΙΑ ΛΑΙΔΟΥ, ΡΟΥΛΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, ΧΑΡΟΥΛΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΠΑΤΡΑ ΚΑΜΠΑΝΕΛΑ, ΝΑΤΑΣΣΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΖΕΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΤΖΙΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ, ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΩΤΑ ΑΛΜΠΑΝΗ, ΕΛΕΝΗ ΓΚΕΤΖΟΥΔΗ, ΑΝΝΑ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΟΥ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΖΩΣΙΜΑΔΟΥ.

Ντίνα Μαρκοπούλου

ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ FINAL FOUR





Καλούμε τους φιλάθλους και όλους τους γονείς και φίλους των αθλητριών μας να παρακολουθήσουν και να στηρίξουν την ομάδα των Παγκορασίδων μας στους δυο σημαντικούς αγώνες που δίνει με την ομάδα του ΑΣΚ Λαγκαδά για την είσοδο της  στις 4 καλύτερες ομάδες βόλεϊ των Νομών Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής.
Οι αγώνες θα γίνουν : 1) Τέταρτη   14/5/2014 ώρα 3.οο μ.μ στο ΔΑΚ Μυγδονίας στο Δρυμό.  2) Σάββατο 17/5/2014 ώρα 4.οο μ.μ. στο ΔΓ Λαγυνών.
   Αγαπητοί φίλοι η ομάδα των Παγκορασίδων μας μέσα από ένα σύνολο  96  Α΄ και  Β΄ ομάδων έφτασε στις 8 καλύτερες και τώρα διεκδικεί την είσοδο της στις 4. Αξίζει λοιπόν να την στηρίξουμε και να χαρούμε την προσπάθεια των παιδιών μας. Αυτά τα  κορίτσια είναι το μέλλον του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ !!!!!!
                                                                                                        Εκ του Δ.Σ


Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Η ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΣΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ




Κυριακή 4/5/2014
   Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα που έμοιαζε σε φιλική αναμέτρηση διεξήχθη ο αναβληθείς και τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος της 2ης τοπικής κατηγορίας βόλεϊ Γυναικών της ΕΠΕΣΘ στο Άδενδρο μεταξύ του τοπικού ΓΑΛΑΞΙΑ και του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ. Ο αγώνας ήταν χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δυο ομάδες αφού με κάθε αποτέλεσμα δεν άλλαζε η βαθμολογική κατάταξη των δυο ομάδων. Ο αγώνας έληξε με νικήτρια την ομάδα του Γαλαξία με σκορ 3-0 σετ. Το τέλος του αγώνα βρήκε και τις δυο ομάδες να πανηγυρίζουν, ο Γαλαξίας  για την δεύτερη θέση και την άνοδο στην 1η τοπική κατηγορία, και ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ για την τρίτη θέση. Αφού εδόθησαν τα μετάλλια και τα διπλώματα και στις δυο ομάδες από εκπρόσωπο της ΕΠΕΣΘ ακλούθησε γλέντι με ποτά και κεράσματα.
  Το Δ.Σ του Μυγδονιακού ευχαριστεί πολύ το Δ.Σ. του Γαλαξία για την φιλοξενία.
   Η 3η θέση που κατέλαβε ο Μυγδονιακός στο πρωτάθλημα της Β΄ Τοπικής κατηγορίας βόλεϊ της ΕΠΕΣΘ που συμμετείχε, θεωρείται επιτυχία για την Διοίκηση της ομάδας αφού οι στόχοι και οι προτεραιότητες για την αγ. περίοδο που πέρασε ήταν άλλες.
   Τα τελευταία χρόνια τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου με την συναίνεση και όσων γονέων αθλητριών μας είναι κοντά στην ομάδα, έχει βάλει τους εξής απλούς στόχους :
* την άθληση των παιδιών. * την διαπαιδαγώγηση των παιδιών με αρχές και αξίες. *την προώθηση και εκμάθηση του αθλήματος του βόλεϊ στη Μυγδονία και στην Άσσηρο. *την μεγάλη προσοχή στα αναπτυξιακά τμήματα. *την αποφυγή μεταγραφών και την προώθηση στη Γυναικεία ομάδα των δικών μας παιδιών.
  Θέλουμε οι φίλαθλοι μας και οι γονείς των αθλητριών μας να έρχονται στο γήπεδο και να βλέπουν να αγωνίζονται τα δικά τους παιδιά.
  Με αυτή τη λογική και αν όλα βαίνουν καλώς ο πρωταθλητισμός θα έρθει από μόνος του σαν αποτέλεσμα της επιτυχίας των στόχων μας. Επιτυχία του σημαντικού μας στόχου για την μεγάλη προσοχή στα αναπτυξιακά τμήματα είναι η καλή πορεία των Κορασίδων, η μεγάλη επιτυχία των Παγκορασίδων μας που συνεχίζουν στις 8 καλύτερες ομάδες των Νομών Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής, η συμμέτοχη  8—10 ομάδων Μίνι σε διάφορα Τουρνουά Μίνι βόλεϊ κοριτσιών που συμμετείχαμε, η καλή λειτουργία των δυο τμημάτων της Ακαδημίας μας. Το σημαντικό για το Δ.Σ είναι ότι όλα αυτά λειτούργησαν θετικά στους δημότες της Μυγδονίας που δείχνουν την προτίμηση τους στο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟ αφού φέτος είχαμε 48 νέες έγγραφες.   
 Βεβαίως επιτυχία είναι και το νεοϊδρυθέν τμήμα βόλεϊ που λειτουργήσαμε στην Άσσηρο για να καλύψουμε τις ανάγκες των κοριτσιών της Ασσήρου και Κριθιάς με 32 νέες εγγραφές.
                                                                                                              Εκ του Δ.Σ

ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ ΣΤΗ Δ΄ ΦΑΣΗ. Στις 8 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος Παγκορασίδων





Σάββατο 3/5/2014
   Στις 8 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος  Παγκορασίδων βόλεϊ της ΕΠΕΣΘ προκρίθηκαν τα κορίτσια του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ αφού κέρδισαν  στο γήπεδο τους στο Δρυμό την πολύ καλή ομάδα των Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ  στον τρίτο και τελευταίο αγώνα της Γ΄ φάσης των ομίλων.     
  Οι μικρές αθλήτριες του Μυγδονιακού ξεκίνησαν τον αγώνα φανερά αγχωμένες. Τίποτα δεν τους πήγαινε σωστά. Έτσι τα κορίτσια των Μουδανιών με πολύ καλό σέρβις και με ηρεμία στο παιχνίδι τους πήραν πολύ εύκολα το πρώτο σετ. Από το 2ο σετ και μετά τα κορίτσια του Μυγδονιακού μεταμορφώθηκαν. Από τη στιγμή που η υποδοχή τους πήγε καλά όλα ήταν εύκολα γι’αυτές και πήραν τα τρία επόμενα σετ. Έτσι κέρδισαν το παιχνίδι με 3—1 σετ μαζί και την πρόκριση τους στις 8 καλύτερες ομάδες των Νομών Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής.
  Βεβαίως προηγήθηκε η μεγαλειώδη νίκη του Μυγδονιακού το περασμένο Σαββάτο  26/4ου επί της πολύ καλής ομάδας του Αγίου Νικολάου στη Μηχανιώνα με σκορ 3—1 σετ.
  Φίλαθλοι, γονείς και μέλη της Διοίκησης χειροκρότησαν με πάθος τις προσπάθειες των μικρών αθλητριών και τους ευχήθηκαν και τη συμμετοχή τους και στο final 4 του πρωταθλήματος.
ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ (Κύρκος Ηλίας) : Νίκα Κωνσταντίνα, Χατζησακούλα Χριστίνα, Χατζηευστρατίου Δάφνη, Καραγιάννη Θεοπούλα, Νίκα Μαρία, Παναγιωτίδου Κατερίνα, Παναγιώτου Δήμητρα, Γιάμπαστου Χριστίνα, Σταλιοπούλου Γεωργία, Σάββα Τριανταφυλιά, Λάκη Μαρία, Ρωφαλίκου Στέλλα, Χατζηευστρατίου Κατερίνα.  
   Η επιτυχία των Παγκορασίδων, η καλή πορεία των Κορασίδων, η συμμετοχή και η άριστη εμφάνιση 10 ομάδων Μίνι σε διάφορα Τουρνουά,  κάνουν τα  μέλη της Διοίκησης να αισθάνονται ικανοποιημένα που οι στόχοι τους πραγματοποιούνται. Η πολύ καλή πορεία των τμημάτων υποδομής και η  αλματώδης πρόοδος των παιδιών  αποδεικνύει την ικανότητα τους να στελεχώσουν πολύ γρήγορα την Γυναικεία ομάδα.     
  Σ’ αυτή την λογική της Διοίκησης συμπαραστάτες είναι και οι γονείς των μικρών αθλητριών μας αφού και αυτοί προσβλέπουν ότι κάποια στιγμή και τα δικά τους παιδιά θα  παίξουν στην Γυναικεία ομάδα και όχι οι τυχόν μεταγραφές.
   Η καλή δουλεία εκ μέρους των  προπονητών, η μεγάλη προσοχή της Διοίκησης στα αναπτυξιακά τμήματα επιβραβεύεται από τους δημότες της Μυγδονίας με την μεγάλη αύξηση των εγγραφών που έγιναν φέτος στις Ακαδημίες.
   Κορίτσια και πάλι συγχαρητήρια. Πάμε για το επόμενο βήμα, πάμε για το final 4 του πρωταθλήματος Παγκορασίδων!!!
   Εσείς είστε το μέλλον του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ!!!!!