Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Πρόσκληση της ΝΙΚΗΣ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ στον πιο κρίσημο αγώνα του πρωταθληματος 2/3/2013



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2013, στις 9.30 το βράδυ, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Νεοχωρούδας,  η ομάδα μπάσκετ αντρών του συλλόγου «ΝΙΚΗ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ» θα αγωνιστεί σε έναν από τους πιο κρίσιμους αγώνες  του πρωταθλήματος για τις πρώτες θέσεις της κατηγορίας με τον ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ Γέφυρας.
Η παρουσία και η στήριξη όλων είναι πολύτιμη για την ομάδα και τους ανθρώπους της.
Σας περιμένουμε!

Τάνια Μπουγιουκλή
Προπονήτρια ομάδας

ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ- ΜΑΣ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ 3-1: ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡIΤΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ!!!



Στον 3ο αγώνα του πρωταθλήματος παγκορασίδων της ΕΠΕΣΘ τα κορίτσια του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ κέρδισαν 3-1 εκείνα της Νέας Γενιάς Ασβεστοχωρίου. Παρόλα τα παράπονα για τη διαιτησία στο 1ο ειδικά σετ, ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ έκανε την ανατροπή με απίστευτη μαχητικότητα, συνεργασία, πνεύμα ομαδικότητας και αλληλεγγύης. Τα κορίτσια του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ στην καλύτερη μέχρι στιγμής εμφάνισή τους, έπαιξαν με ψυχή και πρόσφεραν ένα απίστευτο θέαμα στην υπέροχη κερκίδα τους. Κορίτσια συγχαρητήρια σε σας και στους προπονητές σας κ. Πυργιώτη και κ. Μαντζουράνη!!! Πάντα τέτοια!!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ Από τον κ. ΤΑΣΟ ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗ




ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ   
 
 ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ
 
Από τον κ. ΤΑΣΟ ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΕΚΑΒ 2 - ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ
     
ü Καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση
ü Στάση ανάνηψης
ü Ακινητοποίηση αυχένα
üΑτυχήματα στο σπίτι και στο γήπεδο
ü Πρακτική εξάσκηση με τη βοήθεια του εκπαιδευτή
 
Πέμπτη 28-2-2013  ώρα 17.15΄
 
ΔΑΚ Δρυμού Παναγιώτης Νέτσικας
 
Είσοδος: Ελεύθερη


 Ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, πιστός στους σκοπούς του Καταστατικού του διοργανώνει ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ στις 28-2-2013.

Ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, πιστός στους σκοπούς του Καταστατικού του, που είναι εκτός από τη διασύνδεση των αθλητικών δραστηριοτήτων  και της σωματικής εκγύμνασης με την καλλιέργεια αρχών  και αξιών που προάγουν την αθλητική άμιλλα, τον σεβασμό της προσωπικότητας των αθλητών/τριών, την ομαδικότητα, την αλληλεγγύη μεταξύ των μελών και την κοινωνική ευθύνη και η συμβολή  στην αντιμετώπιση γενικότερων θεμάτων της κοινωνίας, όπως και η βελτίωση της ποιότητας ζωής, διοργανώνει ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ, Από
τον κ. ΤΑΣΟ ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗ, Εκπαιδευτή ΕΚΑΒ 2 και Προπονητή του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ, την Πέμπτη 28-2-2013  και ώρα 17.15΄, στο ΔΑΚ Δρυμού “Παναγιώτης Νέτσικας” με Ελεύθερη Είσοδο.

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

1ος ΦΙλανθρωπικός Αγώνας βουνού Αυτισμός ΕΛΠΙΔΑ Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Ο Αγώνας Βουνού Αυτισμός - Ελπίδα, θα διεξαχθεί στο περιαστικό δάσος του Δήμου Ωραιοκάστρου.
Προσφέρονται 3 επιλογές συμμετοχής :


α. Αγώνας 1km με 2 ευρώ συμμετοχή - εκκίνηση 10.30 πμ
Συμμετοχή 1-101 ετών , Έπαθλο για ηλικίες έως 12 ετών


β. Αγώνας 5km με 5 ευρώ συμμετοχή - εκκίνηση 10.15 πμ
Συμμετοχή 12-101 ετών (από 12 – 18 ετών συμμετοχή με συνοδό ενήλικα)


γ. Αγώνας 17km με 10 ευρώ συμμετοχή - εκκίνηση 10.00 πμ
Συμμετοχή από 18 ετών και άνω.


Εγγραφές από 15 Ιανουαρίου 2013 μέχρι 20 Μαρτίου 2013.
Για περισσότερες πληροφορίες και συμπλήρωση αίτησης εγγραφής
Μπιτζιλής Φώτης
fotiroga@yahoo.gr &  +306949470673  ,  +306949335520 
www.elpida-autism.gr
Όλα τα έσοδα απο τον αγώνα προορίζονται για τη Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου, που λειτουργεί από το 1980 στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Με ήττα έκλεισε τις υποχρεώσεις της στον 5ο προκριματικό όμιλο η παιδική ομάδα του Κεραυνού Ωραιοκάστρου

Με ήττα έκλεισε τις υποχρεώσεις της στον 5ο προκριματικό όμιλο η παιδική ομάδα του Κεραυνού Ωραιοκάστρου.  Ηττήθηκε μέσα στο Κονταξοπούλειο από τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη με σκορ 39-47.  Έτσι κατατάχθηκε 4η στην τελική βαθμολογία, με απολογισμό 7 νίκες και 7 ήττες.

Τα δεκάλεπτα: 7-14, 18-27, 26-42, 39-47.

Διαιτητές: Ιγνατίου, Ζανέβ.

Κεραυνός Ωραιοκάστρου (Τσελεμπής): Κρουσταλάκης 5, Ενγκβαλλ 8, Γαϊτανίδης 12, Τσελνίκου 2, Στρέζος, Κασωτάκης 10(1), Κύργιας, Χατζής 2.

Εκπ. Φρυγανιώτη (Χαλκιάς): Παπαδόπουλος, Μπότζας, Λαμπρινός, Σαργιαννίδης, Παπαδόπουλος, Δέμπη 8, Δελής 2, Μασούρας, Σιγουρτζίδης 2, Μπατσιούλας 15, Καραγιαννίδης 5(1), Λογοθέτης 15.

Volleyball Κεραυνός Ωραιοκάστρου.Νίκη επί του ΑΣ Μακεδονικού.

 
Νέα νίκη για την ομάδα γυναικών του Κεραυνού, αυτή τη φορά επί του μαχητικότατου ΑΣ Μακεδονικού, στο Κονταξοπούλειο κλειστό γυμναστήριο με σκορ 3-1 σετ. 12η αγωνιστική με την ομάδα να εξακολουθεί να βρίσκεται μόνη πρώτη, στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας Γυναικών της ΕΠΕΣΘ, με διαφορά 5 βαθμών από το δεύτερο στην κατάταξη Άγιο Νικόλαο Μηχανιώνας.
Η ομάδα του Άγγελου Σολκίδη ξεκίνησε αρκετά νωχελικά, με πολύ κακές άμυνες και επιθετικές επιλογές, οπότε φυσιολογικά ήρθε και η νίκη στο πρώτο σετ για την φιλοξενούμενη ομάδα. Η συνέχεια καλύτερη για την γηπεδούχο, η οποία βρήκε σταδιακά το ρυθμό της, βελτιώθηκε επιθετικά, καταφέρνοντας έτσι να επικρατήσει στα επόμενα τρία σετ, κερδίζοντας τον αγώνα με τελικό σκορ 3-1.
Επόμενη αγωνιστική, την Κυριακή 10/2/2013, ώρα 18:00, στο Κονταξοπούλειο, με αντίπαλο την ομάδα των Ακαδημιών πρωταθλητών.

Νίκη Νεοχωρούδας-Δελτίο τύπου 11ης - 12ης Αγωνιστική




ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΚΑΙ ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΖΙΚΑΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΙΚΗΣ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΙΝΤΗΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ
   Στις 3/2/2013 διεξήχθησαν οι αγώνες της 12ης αγωνιστικής των ακαδημιών της ΝΙΚΗΣ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ, ενώ οι αγώνες της 11ης αγωνιστικής αναβλήθηκαν λόγω κακών καιρικών συνθηκών.
   Το τμήμα των προτζούνιορ νίκησε εύκολα την ομάδα της Α.Ο. Μεσημβρίας με σκορ 2-3!
   Το τμήμα των τζούνιορ κατάφερε και πήρε το αποτέλεσμα της ισοπαλίας με σκορ 1-1 απέναντι στην αήττητη έως τώρα ομάδα του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΚΟΛΧΙΚΟΥ! Μια ισοπαλία που θεωρείται πολύ ενθαρρυντική για την προσπάθεια της ομάδος στην συνέχεια.
  Ο προπονητής και οι μικροί μας παίχτες,  κατάφεραν να μας γεμίσουν ξανά με υπερηφάνεια και δύναμη, κάνοντάς μας να θέλουμε να συνεχίσουμε όλοι μαζί αυτή την προσπάθεια.
  Η εμφανίσεις των ομάδων μας στην κυριακάτικη αγωνιστική, μας δίνει τα περιθώρια να αναμένουμε ένα ποδοσφαιρικό μέλλον για τα τμήματά μας με εμφανίσεις αντάξιες αυτής της Κυριακής..
 



ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ, γυναικών: 3η συνεχόμενη νίκη!



Το ΔΣ, οι γονείς και οι φίλαθλοι του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ συγχαίρουμε για άλλη μια φορά τις αθλήτριες και τον προπονητή του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ Παναγιώτη Πυργιώτη για την καταπληκτική εμφάνιση και την 3η συνεχόμενη νίκη στους αγώνες κατάταξης  του πρωταθλήματος  της 2ης Τοπικής Κατηγορίας Γυναικών της ΕΠΕΣΘ, την Κυριακή 3-2-2013, με 3-1 σετ το ΑΣ Πανόραμα. Συγχαίρουμε, επίσης, και τις αθλήτριες του ΑΣ Πανοράματος για την αγωνιστικότητα που επέδειξαν!
Η ομάδα του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ με ψυχή και φοβερή ομαδικότητα κέρδισε επάξια το Πανόραμα σε ένα παιχνίδι δυνατό, θεαματικό και διαφήμιση του volley. Σε εξαιρετική φόρμα όλες οι αθλήτριες του τμήματος Γυναικών: η Μαρία Δεσπούδη, Κωνσταντίνα Ρουμελιώτη, Αλεξάνδρα Δροσοπούλου, Δάφνη Μόσχου, Σωτηρία Ρωφαλίκου, Ειρήνη Σαββίδου, Βίκυ Χατζίκου, Χρυσάνθη Μπαϊρακτάρη, Χρύσα Παρισοπούλου, Μάγδα Αμπεριάδου,  Όλγα Σαραφίδου, Ευθυμία Ρουμελιώτη, Γεωργία Εδιρνέλη  και Καλλιόπη Παπάζογλου.
Καλή συνέχεια κορίτσια!