Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Δελτίο Τύπου - Κοπή πίτας του τμηματος μπάσκετ του Κεραυνού Ωραιοκάστρου 2013


Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013, στο Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο, το τμήμα μπάσκετ του Κεραυνού Ωραιοκάστρου έκοψε την πίτα για το νέο έτος. Οι αθλητές και οι αθλήτριες των ακαδημιών και των αγωνιστικών τμημάτων μπάσκετ έδωσαν το παρόν, μαζί με τους προπονητές Δημήτρη Νέτα, Κώστα Τσελεμπή και Γιώργο Παντελίδη.

Ο αντιπρόεδρος του ΔΣ και επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ, Γιάννης Φωτιάδης, αφού χαιρέτισε τους αθλητές, τις αθλήτριες και τους γονείς τους, τους ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και πολλά καλάθια!  Ακολούθως ευχαρίστησε το Δήμο Ωραιοκάστρου που στέκεται αρωγός στην προσπάθεια που καταβάλει ο Κεραυνός να καλλιεργήσει τον αθλητισμό στη νεολαία της πόλης μας.

Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τους Αντώνη Τσαμεσίδη και Δημήτρη Γιάτση, που εργάζονται στο γραφείο αθλητισμού του Δήμου μας, αλλά και τους φύλακες του Κονταξοπούλειου Γυμναστηρίου. Τέλος έδωσε το λόγο στον αντιδήμαρχο Θόδωρο Ματσουκασίδη, που εκπροσωπούσε  το δήμαρχο Δημήτρη Σαραμάντο.  Ο κ. Ματσουκασίδης ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους και επιτυχίες στην "Κεραυνάρα".

Στη συνέχεια η πίτα μοιράστηκε σε όλους τους παρευρισκομένους. Πέντε ήταν οι τυχεροί που βρήκαν από ένα φλουρί και κέρδισαν μπάλες μπάσκετ και αθλητικές εμφανίσεις.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν επίσης ο αντιδήμαρχος Ανέστης Πολυχρονίδης, οι Πέτρος Αταμιάν και Δημήτρης Καρασαββίδης δημοτικοί σύμβουλοι και οι Στέλιος Γώγος και Κώστας Ντίνας δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής κοινότητας Ωραιοκάστρου.


Νίκη για την παιδική ομάδα μπάσκετ του Κεραυνού Ωραιοκάστρου με την Ασπροβάλτα 2013


Μία ακόμη νίκη, την έβδομη συνολικά σε δώδεκα αγώνες πέτυχε η παιδική ομάδα του Κεραυνού Ωραιοκάστρου, εντός έδρας. Αντιμετώπισε την αξιόμαχη ομάδα της Ασπροβάλτας.

Τα δεκάλεπτα: 10-7, 19-15, 41-26, 61-32.

Διαιτητής: Καλφόπουλος

Κεραυνός Ωραιοκάστρου (Τσελεμπής): Κρουσταλάκης, Χατζής 5, Γαϊτανίδης 4, Τσελνίκου 8, Στρέζος, Ταξιάρης 12, Πατσιαβούρας 4, Κασωτάκης 12, Κύργιας 4, Βούλγαρης 2.

Αγ. Γεώργιος Ασπροβάλτας (Θεοχαρίδης): Λιόντας Σ., Μητσόπουλος, Ρόκκας, Λιόντας Κ., Τσιομπάνογλου, Νίκα,  Ζαβαλέρης 16(1), Συράκης 13(2). Θεοχαρίδης, Φούσκας.

ΑΝΔΡΙΚΟ BASKET ΔΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 2013

Με νίκη ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος η αντρική ομάδα του Δ.Α.Σ.ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ κερδίζοντας εκτός έδρας τον Γ.Σ. Ηλιούπολης με σκορ 42-71. Από την αρχή ο Δ.Α.Σ.ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ απέκτησε ένα προβάδισμα χωρίς όμως να μπορεί να ξεφύγει. Το πρώτο ημίχρονο έληξε 26-35. Στο τρίτο δεκάλεπτο όμως η ομάδα του Δ.Α.Σ.ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ανέβασε στροφές και με ένα επιμέρους σκορ 7-25 ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι. Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα.
Γ.Σ. Ηλιούπολης   42       Δ.Α.Σ.ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ    71
Δεκάλεπτα: Α:12-20, Β:26-35, Γ:33-60, Δ:42-71

Γ.Σ. Ηλιούπολης (Πρεβενάς): Μοντεμάρκος, Δημητριάδης 3, Στράντζαλης Ν., Πρεβενάς, Μανδαλιανός, Δρασκίδης 8, Στράντζαλης Ε. 15, Χατζηλαζαρίδης 2, Χυτόπουλος 14, Κουκλοτίδης.
Δ.Α.Σ.ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ (Παπαδόπουλος): Μπαμπατζάνης 8, Σπύρου, Καραγιαννίδης 10, Μποσταντζίδης 20, Ναλμπάντης 20, Παρπόρης 2, Χατζηκωνσταντίνου 4, Αβραμίδης 3, Κουρουπάκης, Μπατσίλας Θ. 4, Μπατσίλας Δ., Καραντάκης.

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Δελτίο τύπου Αθλητικής Ένωσης Ωραιοκάστρου-Πρωταθλήματα Υποδομών



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το 2013 για την Αθλητική Ένωση Ωραιοκάστρου, που κέρδισε 4-0 στο "Χωράφι" του Ωραιοκάστρου.
Μεγάλο τρίποντο για την ομάδα της Α.Ε.Ω, που με τη νίκη της επί της Α.Ε Σίνδου έκανε ποδαρικό με το δεξί στο νέο έτος.
Η  ομάδα του Κώστα Αβραμίδη  προηγήθηκε με γκολ του Αδαμίδη στο 29' για να τελειώσει το ημίχρονο με το φτωχό αλλά δίκαιο 1-0.
Η Α.Ε.Ω στο Β΄ημίχρονο έπαιξε απλό και καλό ποδόσφαιρο και πέτυχε τρία ακόμη γκολ με τους Δημουλιά και Κοτσικάρη (2) που διαμόρφωσε το τελικό 4-0.
Με το τρίποντο αυτό το συγκρότημα της ομάδας του Ωραιοκάστρου ανέβηκε στην 4η θέση, φτάνοντας τους 13 βαθμούς.




Η σύνθεση:
Μάρτζιος-Δάσκαλος,(Γιαννούσης)-Δημουλιάς,Καραίδης-Τριανταφύλλου-Μπάτος-Φαρμάκης,(Κωστούλας) - Καλαντίδης- Βασιλειάδης,(Κοτσικάρης) - Κριβέντσης,(Ιωάννου)--Αδαμίδης.
Επόμενος αγώνας για την Α.Ε.Ω 2 είναι στις 12 Ιανουαρίου 2013.
ΜΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ


ΑΕ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 2
Επόμενος αγώνας για την Α.Ε.Ω 1 είναι στις 12 Ιανουαρίου 2013.
ΑΕ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ


ΝΕΟΙ ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ Ωραιοκάστρου κοντά στα παιδιά των μονάδων "ΕΛΠΙΔΑ" και "ΑΡΣΙΣ"


 ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

 Όπως κάθε χρόνο, έτσι κι εφέτος ,η «καρδιά» του προγράμματος του ΚΕΡΑΥΝΟΥΩραιοκάστρου, περιλαμβάνει πρωτοβουλίες που στηρίζουν τις τοπικές κοινότητες, τους φορείς και τους ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη.
Στην μονάδα αυτιστικών παιδιών ''ΕΛΠΙΔΑ'', και στον Ξενώνα ΑΡΣΙΣ του Δ. Ωραιοκάστρου βρέθηκε αντιπροσωπεία του ΚΕΡΑΥΝΟΥ αλλά και αθλητές της ομάδας Μπάσκετ, προσφέροντας δώρα, ανθρωπιά και χαμόγελο στα παιδιά.
Ήταν  μια ζεστή συνάντηση, γεμάτη από παιδικά χαμόγελα. Καλωσόρισαν  την ομάδα τουΚΕΡΑΥΝΟΥ, ψάλλοντας με γλυκές κελαρυστές φωνούλες τα κάλαντα.

Κόντρα στους δύσκολους και ανταγωνιστικούς καιρούς που διανύουμε, ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ Ωραιοκάστρου, οργανώνει δραστηριότητες κοινωνικής αλληλεγγύης, βοηθώντας τα παιδιά μας, να διατηρήσουν το ηθικό και πνευματικό τους επίπεδο, να καλλιεργήσουν αισθήματα ομαδικότητας και αγάπης,  μεταλαμπαδεύοντας τους, πολύτιμα ιδανικά και αξίες.