Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Με επιτυχίες συνέχισαν τους αγώνες τους και οι 2 παιδικές ομάδες της Α.Ε.Ω (Αθλητική Ένωση Ωραιοκάστρου).

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012

ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ - Α.Ε.Ω  1       1-7
Γήπεδο Ευόσμου(πλαστικό)ώρα 11.00
Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 1 στον εκτός έδρας αγώνα με την Α.Ε Ευόσμου με σκορ 7-1.
Μονόλογος των φιλοξενουμένων με ηγέτη τον Αδαμίδη που πέτυχε 4 όμορφα γκολ.
Τα άλλα γκολ για την Α.Ε.Ω πέτυχαν ο Βασιλειάδης(2) και ο Ζιγκόλης.Όλοι οι ποδοσφαιριστές είχαν καλή παρουσία και το αποτέλεσμα είναι πέρα ως πέρα δίκαιο.
Οι γηπεδούχοι που προσπάθησαν να πετύχουν ένα γκολ,τα κατάφεραν στο τέλος του αγώνα και διαμόρφωσαν το τελικό 7-1.
Σύνθεση της Α.Ε.Ω 1
ΔΗΜΟΥΛΙΑΣ,ΔΑΣΚΑΛΟΣ,ΚΑΦΑΣΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ,,ΠΑΠΑΚΑΛΟΣ,ΚΑΡΑΙΔΗΣ,ΙΩΑΝΝΟΥ κ,ΚΑΛΑΝΤΙΔΗΣ,ΖΙΓΚΟΛΗΣ,ΙΩΑΝΝΟΥ χ,ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ,ΑΔΑΜΙΔΗΣ.

Επόμενος αγώνας για την Α.Ε.Ω 1 είναι το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012 στο γήπεδο του Ωραιοκάστρου(χόρτο) με την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα 2.

ΙΩΝΙΚΟΣ ΔΙΑΒΑΤΩΝ -  ΑΕΩ 2     1-1
Γήπεδο Διαβατών ώρα 10.00
Την καλύτερη παρουσία στους μέχρι τώρα αγώνες της Ε.Π.Σ.Μ είχε σήμερα η ομάδα της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 2 απέναντι στον Ιωνικό στο γήπεδο των Διαβατών(ΧΌΡΤΟ).Παρά το βαρύ και λασπερό γήπεδο η παιδική ομάδα της Α.Ε.Ω κατόρθωσε να προηγηθεί στο σκορ με πολύ ωραίο πλασέ του Χειμωνίδη στο πρώτο ημίχρονο.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα.
Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι έχασαν πολλές κλασικές ευκαιρίες να μεγαλώσουν το σκορ αλλά ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια.Το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα της Α.Ε.Ω αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται.
Η σύνθεση της Α.Ε.Ω 2
ΑΣΛΑΝΗΣ,ΓΙΑΝΝΟΥΣΗΣ,ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ,ΠΑΝΑΡΙΤΗ,ΜΠΑΤΟΣ,ΦΑΡΜΑΚΗΣ,
ΚΡΙΒΕΝΤΣΗΣ,ΠΕΤΚΑΚΗΣ,ΚΟΤΣΙΚΑΡΗΣ,ΓΡΑΒΑΝΗΣ,ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ,ΤΟΥΡΛΑΣ,ΜΑΡΤΖΙΟΣ.

Επόμενος αγώνας για την Α.Ε.Ω 2 είναι το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012 με την ομάδα του ΠΑΟΚ ΑΓ.ΣΟΦΙΑΣ ΕΧΕΔΩΡΟΥ πάλι εκτός έδρας.

27/11/2012 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΜΑΔΩΝ ΚΕΡΑΥΝΟΥ.

Δελτίο τύπου, 27-11-2012.

Νίκη πέτυχε η εφηβική ομάδα του Κεραυνού Ωραιοκάστρου, στην Ευκαρπία.

Διαιτητές: Μουτζούρης, Αγραφιώτης.

Δεκάλεπτα 7-12, 19-18, 26-30, 30-63.

Ευκαρπία (Βλαχοδήμος): Χιωτέλης 3(1), Σιαμαύρας 11, Εσπερίδης 5, Τούτογλου, Πιστοφίδης 2, Μανδανής 3(1), Καραμαρίας 6, Κίσλας, Καβακάς.

Κεραυνός Ωραιοκάστρου (Παντελίδης): Παρικογλου 7, Ποντικάκης 7(1), Κουδουμάς 4, Καλτσίδης, Μεντεσίδης 7, Κουρτίδης 9, Γιαννούσης 2.

Την ήττα γνώρισε η παιδική ομάδα του Κεραυνού Ωραιοκάστρου από την αντίστοιχη των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη με σκορ 64-49.

Τα δεκάλεπτα: 23-11, 35-26, 48-37, 62-49.

Διαιτητές: Παπαδοπούλου, Καλφόπουλος.

Εκπ. Φρυγανιώτη (Χαλκιάς): Παπαδόπουλος 2, Χαριτίδης 2, Λαμπρινός 4, Σαργιαννίδης 2, Παπαδόπουλος, Δέμπη 4, Δελής, Μασούρας, Καρακουλάκης, Μπατσιούλας 12, Καραγιαννίδης 19, Λογοθέτης 17.

Κεραυνός Ωραιοκάστρου (Παντελίδης): Κρουσταλάκης 7(1), Ενγκβαλλ 2, Χατζής 6, Γαϊτανίδης 7(1), Τσελνίκου, Στρέζος, Ταξιάρης 15(1), Πατσιαβούρας 4,  Θεοδωρίδης 6, Κασωτάκης 3, Κύργιας, Κόκκαλης.

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα βόλευ του Κεραυνού Ωραιοκάστρου

Την τέταρτη νίκη, σε τέσσερις ισάριθμους αγώνες, για την Β κατηγορία των γυναικών, σημείωσε η ομάδα των γυναικών, κερδίζοντας εύκολα στα Πεύκα την Ακαδημία Πρωταθλητών με σκορ 3-0 σετ (22-25, 19-25, 11-25).
Όπως και στους προηγούμενους αγώνες η ομάδα ξεκίνησε τον αγώνα μουδιασμένα και μέχρι το 20-19 το σετ κυλούσε πόντο πόντο. Ένα μικρό όμως ξέσπασμα στο τέλος του σετ ήταν αρκετό για να κερδηθεί το πρώτο σετ, απέναντι στην πολύ μαχητική ομάδα των Πεύκων.
Στα επόμενα δύο σετ τα κορίτσια του Κεραυνού μπήκαν δυνατά από την αρχή και κέρδισαν τα επόμενα δύο σετ με σχετικά μεγαλύτερη ευκολία, σετ στα οποία ο προπονητής μας κος Σολκίδης είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες του ρόστερ της ομάδας.
Απουσίασε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική η Χατζηστεργίου Αγγελική, η οποία δεν ξεπέρασε ακόμα το πρόβλημα με το χέρι της.
Η επόμενη αγωνιστική με το ντέρμπι στο Κονταξοπούλειο απέναντι στο, 3o στην βαθμολογία, Πειραματικό αναμένεται να χαρίσει πλούσιο αγωνιστικό θέαμα στους φιλάθλους.

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ Ωραιοκάστρου οργανώνει αγώνα προσφοράς, στηρίζει τη δράση του στον Εθελοντισμό.


Δελτίο τύπου, 10-11-2012.

Στο πλευρό των συνανθρώπων μας, που εξαιτίας της οικονομικής κρίσης αδυνατούν να καλύψουν ακόμη και βασικές ανάγκες, που αφορούν ρουχισμό και φαγητό, τάσσεται ακόμη μια φορά, ο Αθλητικός-Μορφωτικός  Ομιλος μας.
Οργανώνουμε έναν αγώνα προσφοράς για τα ιδρύματα ευπαθών ομάδων του Δήμου μας.
Μπορούμε όλοι μαζί να προσφέρουμε: Βασικά είδη διατροφής (όπως ρύζι, ζυμαρικά, όσπρια, αλεύρι, λάδι, ζάχαρη, καφέ, παιδικές τροφές, ψωμί, φρυγανιές κλπ).  Είδη ρουχισμού (καινούργια ή μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση). Σχολικά είδη, κ.ά.
Η συλλογή των αγαθών θα γίνεται στο γραφείο του ΚΕΡΑΥΝΟΥ, από 12 Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου. ( Δευτέρα έως Παρασκευή, 6 με 9 βραδινές ώρες).

Τηλ. Επικοινωνίας: 2310 697572

Δεν μπαίνει θέμα φιλανθρωπίας και ελεημοσύνης, αλλά θέμα κοινωνικής αλληλεγγύης και αντίστασης. Έτσι πρέπει να το δούμε! Στον αγώνα της ζωής είμαστε όλοι μαζί!
ΝΕΑ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ.
Αγωνιστική δράση διημέρου 10-11 Νοεμβρίου 2012

Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου η ομάδα των Κορασίδων για τη Β φάση του τοπικού πρωταθλήματος κορασίδων θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΓΑΣ Ευκαρπίας στις 16:00. Ο επαναληπτικός αγώνας το επόμενο Σάββατο 17/11 στις 15:30. Πληροφορίες για την ομάδα του ΓΑΣ Ευκαρπίας εδώ

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου η ομάδα των Γυναικών στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της 1ης τοπικής κατηγορίας γυναικών θα αντιμετωπίσει εντός έδρας στο Κονταξοπούλειο κλειστό Γυμναστήριο τον Καμπανιακό.  Ώρα έναρξης 18:00 με διαιτητή του αγώνα τον Κο Κύρκο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


Δελτίο τύπου, 7-11-2012.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημόκριτου Μυγδονίας και οι προπονητές της ομάδας κ.κ. Πυργιώτης Παναγιώτης και Μαντζουράνης Τάσος νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον κόσμο της Μυγδονίας και της ευρύτερης περιοχής, (Κριθιά, Καρτερές) για την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ που μας δείχνει επιλέγοντας το ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ για την άθληση των παιδιών του. Από κοινού προσπαθούμε για την πολύπλευρη κινητική, γνωστική, κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών μέσα από την αγάπη για το παιχνίδι, την ευχαρίστηση της συμμετοχής σε ομάδα συνομήλικων, τη σωστή εξάσκηση στο άθλημα αλλά και την ανάπτυξη της ευγενούς άμιλλας  και των αρχών του «ευ αγωνίζεσθαι». 
Συγχρόνως ευχαριστούμε και συγχαίρουμε θερμά την αγωνιστική ομάδα των κορασίδων, που στην πρώτη της συμμετοχή στο πρωτάθλημα και παρά τους τραυματισμούς που είχε, προκρίθηκε, στη 2η φάση του πρωταθλήματος και μάλιστα 2η στον Όμιλό της.
Καλούμε τους αθλητές, γονείς και φίλους της ομάδας, να συμπαρασταθούν στις αθλήτριες στον αγώνα πρόκρισης για την επόμενη φάση του πρωταθλήματος κορασίδων με τον ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟ, το ΣΑΒΒΑΤΟ 10-11-2012 και ώρα 19.00 στο  ΔΑΚ ΔΡΥΜΟΥ.
Θα χαρούμε να σας δούμε όλους, μικρούς- μεγάλους!!!

Tα μέλη του Δ.Σ. 

Αποτελέσματα ομάδων ΔΑΣΩ 7.11.2012


Νικηφόρα τελείωσε η ομάδα Κορασίδων του Δ.Α.Σ.Ω στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων στις 3/11/2012.Επικράτησε σχετικά εύκολα επί του Παναθλητικού Συκεών με 3 - 0 ( 25 - 14, 25 - 21, 25 - 17).
Στη φάση των 32 η ομάδα θα αντιμετωπίσει το Ανατόλια με στόχο τις δύο νίκες.
Προπονητής της ομάδας Κορασίδων είναι ο Γιάννης Βαγγέλης
Δ.Α.Σ.ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΟΥ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ( ΑΡΧΗΓΟΣ ), ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΜΑΡΚΑΔΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ, ΠΟΛΙΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΤΣΕΜΠΕΚΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΤΙΝΑ, ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ, ΚΥΡΓΙΑΡΙΝΗ ΣΟΦΙΑ, ΤΣΑΤΣΑ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ, ΤΣΑΤΣΑ ΕΛΕΝΗ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΓΩΤΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ.

Δ.Α.Σ.Ω. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ 

Πολύ καλή εμφάνιση, το Σάββατο 3/11, που συνοδεύτηκε από τη δεύτερη του νίκη για τον 5ο όμιλο της ΕΠΣΜ, πέτυχε το προπαιδικό του Δ.Α.Σ.Ω. επί του Κεραυνού Ωραιοκάστρου.
Η ομάδα μας αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ κατάφερε να απαντήσει και με γκολ στα τελευταία λεπτά να πάρει τη νίκη μετά από συναρπαστικό αγώνα με σκορ 3-2.
Έτσι μετά από τρεις αγώνες η ομάδα μας προηγείται στη βαθμολογία του ομίλου με δύο νίκες και έξι βαθμούς.
Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι: Συμεωνίδης, Νικολαίδης, Χ''παρασκευάς, Ψάλτης, Τουλκάι, Φουντούκας, Πίβατς,  Ναλμπαντίδης, Αγγέλου, Δημητρακόπουλος, Κακαβέλας, Θεοδωρόπουλος, Μπουκλής, Μεχτερίδης, Γυλλός. 

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Α-Ω Νικητές και απονομή των μεταλλίων στον αγώνα ορεινής ποδηλασίας του Ωραιοκάστρου 2012



Νοεμβρίου 4, 2012
Από
Oι τρεις πρώτοι στην γενική κατάταξη. Πρώτος Π. Κάσπαρης (μέση), αριστερά ο Μ. Μηλίδης και τρίτος ο Ε. Βουδούρης.
Οι απονομές και οι βραβεύσεις με μετάλλια και κύπελλα του αγώνα έγιναν σύμφωνα με την προκήρυξη για πέντε κατηγορίες. Στον  νικητή όλων των κατηγοριών δόθηκε και η κάμερα helmet cam της drift (μοντελο 720HD), ευγενική προσφορά  της  εταιρείας alfa trade επε, που την  πήρε ο Κάσπαρης Παναγιώτης  με χρόνο 2.23.29. Αναλυτικά οι απονομές κατά κατηγορία.
Στην κατηγορία 30+  Την απονομή έκανε ο αντιδήμαρχος Ωραιοκάστρου Α. Πολυχρονίδης.
  1. ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ PODILATO EUTEAM 2.23.29
  2. ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΕΥΡΥΠΙΔΗΣ  ACTION BIKE    2.28.00
  3.  ΝΑΙΣΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ                                 2.47.57
Κατηγορία Ανδρών.  Την απονομή έκανε ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ», ο γιατρός Ασ. Γαβότσης
  1. ΜΗΜΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ  ΒΕΛΛΟΣ – BOTTECCHIA 2.24.30
  2. ΜΠΑΝΟΣ ΣΤΑΘΗΣ  ΑΟΑ ΧΑΡΑΒΗΣ     2.46.42
  3. ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  SPIN TRINE CYCLINE 2.47.44
Κατηγορία 50+. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ωραιοκάστρου Θ. Τσακαλίδης.
  1. ΠΑΠΠΑΣ ΘΑΝΟΣ RED ZEPPELIN 3.09.40
  2. ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΕΛΛΟΣ 3.16.50
  3. ΛΑΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ  -2 στροφές
Κατηγορία Εφήβων. Την απονομή έκανε ο αντιπρόεδρος της δημοτικής  Κοινότητας Ωραιοκάστρου Κ. Γώγος
  1. ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  PODILATO EUTEAM 2.29.29
  2. ΓΟΤΟΥΧΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ FOR BIKE 2.45.45
  3. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ FOR BIKE -1 στροφή

 
Κατηγορία γυναικών.  Την απονομή έκανε ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ωραιοκάστρου,  Γ. Νικόπουλος.
  1. ΒΑΡΔΑΡΙΝΟΥ ΔΟΜΝΑ SPIN TAING CYCLINE 2.03.26  (2 στροφές)
  2. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΙΑ                                      -1 στροφή