Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Δ.Α.Σ.Ω.- ΔΕΗ 78-51 στο πρωτάθλημα Μπάσκετ

Στην πρώτη θέση του ομίλου του στο πρωτάθλημα παρέμεινε ο Δ.Α.Σ.Ω. μετα την εύκολη νίκη του απέναντι στη Δ.Ε.Η. με σκορ 78-51. Πλέον ο Δ.Α.Σ.Ω. είναι πολυ κοντά στο να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρωτιά στον όμιλο του.

Δ.Α.Σ.Ω. - Δ.Ε.Η.     78-51
Δεκάλεπτα: Α:21-13, Β:13-12, Γ:26-11, Δ:18-15

Δ.Α.Σ.Ω. (Παπαδόπουλος): Μπασταντζιδης 23, Χατζηκωνσταντίνου 3, Ντόντης 4, Σεραφεντιν, Ναλμπαντης 16, Σπύρου 19, Αβραμιδης 6, Κουρουπακης, Λιβερης 2, Ελευθεριάδης 3, Καραντακης 2.

o Eπίκουρος κέρδισε το ΔΑΣΩ 3-2 στο βόλλευ γυναικών

Λύγισε το Δ.Α.Σ.Ω.Με 3-2 σετ κατάφερε ο Επίκουρος να κερδίσει την ομάδα του Ωραιοκάστρου.Το Δ.Α.Σ.Ω. αν και προηγήθηκε με 2-0 σετ δεν μπόρεσε τελικά να αντισταθεί απέναντι στον πολύ μαχητικό και επίμονο Επίκουρο σε ένα κατάμεστο και πολύ ζεστό γήπεδο.
ΔΑΣΩ(Σκολικάρης-Αγγουράς) Χαλιαμπάλια, Κουτσοκώστα, Παπαγιαννάκη, Μεταξά, Παντιά, μουντάκη, Κοτέογλου, Κατσίκα(λ), Μπαχτσεβάνη, Κοκκινίδου, Λιάλια, Εζινέλη(λ)


  ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣΜε νίκες ξεκίνησαν οι παγκορασίδες
Εύκολα απογεύματα για τις πανκορασίδες του Δ.Α.Σ.Ω.
Με 3-0 σετ κέρδισαν τον Απόλλωνα Καλαμαριάς μέσα στο παγωμένο κλειστό  γυμναστήριο της Σταυρούπολης.Οι μικρες αθλήτριες έδειξαν υπομονή και σοβαρότητα και πήραν γρήγορα τη νίκη.Επίσης με 3-0 σετ κέρδισαν την ομάδα του Μυγδονιακού μέσα στο Κονταξοπούλειο.Με μαχητηκότητα και πάθος πήραν το νικηφόρο αποτέλεσμα.
ΔΑΣΩ(Μουντάκη-Αγγουράς) Ατματζίδου, Παυλίδου, Τσιμπικίδου, Μαρκάδα, Παπαγεωργίου, Πουμπουρίδου, Τσάτσα Ε., Τσάτσα Ι., Παπαδοπούλου, Ξανθοπούλου (λ)

''Επιστροφή με νίκες στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τα τμήματα ποδοσφαίρου του ΔΑΣΩ.

Σάββατο 18/2 
ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ(Κόκουλας Κ): Μέτρια εμφάνιση που συνοδεύτηκε από μιά ακόμη ήττα για τους προπαίδες του ΔΑΣΩ απέναντι στον Πρωτέα Ευόσμου με σκορ 3-0. ΔΑΣΩ: Ζαφειρίδης, Νικολαίδης, Χ''παρασκευάς, Μπουκλής,  Βασιλείου, Γραβάνης, Γάβρης, Ντεμίρι, Ζιρνίδης, Πολίτης, Παπαδημητρίου.

 
ΤΖΟΥΝΙΟΡ 2001(Κόκουλας Κ): Παίζοντας συγκροτημένα και ουσιαστικά οι τζούνιορς 2001 του ΔΑΣΩ σημείωσαν μία ακόμη νίκη  με αντίπαλο την ομάδα του Παύλου Μελά με σκόρ 31.                                     
ΔΑΣΩ: Ζαφειρίδης, Ψάλτης, Παπαδημητρίου, Πολίτης, Χούσο, Χ΄΄Παρασκευάς, Τουλκάι,    Δαμιανίδης, Καπετάνιος Β., Ντεμίρι.

ΤΖΟΥΝΙΟΡ 2002(Χαλιαμπάλιας Ζ): Οι τζούνιορς 2002 του ΔΑΣΩ δεν αγωνίσθηκαν

 ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ(Χαλιαμπάλιας Ζ): Συνέχεια στο αήττητο σερί τους έδωσαν οι προτζούνιορ 2003 του ΔΑΣΩ νικώντας με 6-1 την ομάδα της Δόξας Ελπίδας.
 ΔΑΣΩ: Σελβίδης, Ανθόπουλος, Γεωργιάδης, Κακαβέλας, Πάγιος, Παπαιωάννου,Κορελίδης, Παπαφιλίππου, Τούνης, Κυριακίδης.

 ΠΑΙΔΙΚΟ( Xαλιαμπάλιας Ζ): Μεγάλη σε έκταση  σκορ νίκη, συνοδευόμενη από πολύ καλή απόδοση, για τους παίδες του ΔΑΣΩ με σκορ  9-1 απέναντι  στον Οδυσσέα Κορδελιού.
 ΔΑΣΩ: Γραβάνης, Παπαδόπουλος Γιώργος, Γεωργιάδης, Κοτσικάρης, Νεστορίδης Τεζαψίδης , Κόιος, Βασιλάκης.

ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ(Καπασακάλης Α.): Νίκη με σκορ 3-0 έπειτα από δύο εβδομάδες απραξίαςγια τους  μικρούς  προτζούνιορς του ΔΑΣΩ με αντίπαλο την ομάδα της Νέας Γενεάς Ασβεστοχωρίου.
ΔΑΣΩ: Αβραμίδης, Βρανάς, Βουσβούκης, Γεωργιάδης, Γκέρτσης, Παπουλίδης, Σταλίδης, Τσιαμπάζης, Τσαμεσίδης, Τσιλιμπόνης, Φωτιάδης.

 ΜΠΑΜΠΙΝΟ (Καπασακάλης Α.): Πολύ καλή εμφάνιση παρά την ήττα για τους μπαμπίνο του ΔΑΣΩ  με 3-0 απέναντι στην ομάδα του Οδυσσέα Κορδελιού που πέτυχε και τα τρία γκολ?????
 με απευθείας εκτελέσεις αράουτ!!!!!!!!.
ΔΑΣΩ:Μπάτος, Αθανασιάδης, Βουσβούκης, Πολίτης, Καδόγλου, Κοκολινάκης, Κυριαζής, Παλούκης, Παναγιωτίδης, Χ''γεωργίου, Ζερβός.

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

e-tennis Winter Indoor Open 2012 στο Ωραιόκαστρο



Στις εγκαταστάσεις του Red Clay Indoor Tennis Club στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης ολοκληρώνεται το μεγαλύτερο τουρνουά της χειμερινής περιόδου. Ένα τουρνουά που ξεχώρισε όχι μόνο για τον μεγάλο αριθμό παικτών, αλλά πάνω από όλα για την εξαιρετική ποιότητά τους.

Το υψηλό επίπεδο σε όλες τις κατηγορίες χάρισε ωραίους αγώνες που απόλαυσαν οι πολυάριθμοι θεατές τόσο κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου αλλά και τις καθημερινές.

Στα αξιοσημείωτα του τουρνουά η πρωτοποριακή υπηρεσία καταγραφής όλων των αγώνων σε video, που ο κάθε παίκτης μπορούσε να ζητήσει το αντίγραφό του μετά τη λήξη του αγώνα του.

Αίσθηση προκάλεσε η μεγάλη συμμετοχή παικτών από όλη τη Βόρεια Ελλάδα ( Δράμα, Καβάλα, Καστοριά, Λάρισα, Σέρρες, Κατερίνη, Λιτόχωρο, Πτολεμαΐδα).

Η ποιότητα των εγκαταστάσεων (τρία χωμάτινα κλειστά γήπεδα με δυνατότητα θέρμανσης) έκανε δυνατή τη διεξαγωγή των αγώνων σε άριστες συνθήκες και την ολοκλήρωσή τους σύμφωνα με τον προγραμματισμό, παρά τα αλλεπάλληλα και πρωτοφανή κύματα κακοκαιρίας με χιόνια και χαμηλότατες θερμοκρασίες  που βιώσαμε κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου. 

Η επίσημη λήξη του τουρνουά θα γίνει στο La Maison Crystal την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου και ώρα 9 μ.μ. με τις απονομές και την κλήρωση των πολυάριθμων δώρων που έχουν προσφέρει ο βασικός χορηγός του τουρνουά e-tennis.gr και οι υπόλοιποι χορηγοί (Nespo Athletics, Moto Newland, Θράσος ΑΕ.).

Παίκτες και οργανωτές δίνουν ήδη ραντεβού για την επόμενη χρονιά, σε ένα τουρνουά που θα γίνει θεσμός.

Οι νικητές ανά κατηγορία:
14-29: Παλάζης Χρήστος- Τσιρανίδης Ευστάθιος 6-3, 6-2
30-39: Φωτόπουλος Κων/νος – Άμποτ Φίλιππος 7-5, 6-1
40-49: Βαφόπουλος Μιχάλης – Σαπουντζής Αλέξης 6-0, 6-2
50+: Ψαριάης Δημήτρης – Σαρηπαπαζίδης Σάββας 6-2, 6-3
Γυναίκες: Παπαδήμα Λήδα – Ποζίδου Επιστήμη 0-6, 6-4, [10-7]

Μικτό  Γιαξής/Ποζίδου - Κάκαλοσ/Βόσιου 6-1, 6-3 
Διάβασε την προκήρυξη ΕΔΩ
Οι αγώνες ξεκίνησαν. Δείτε τα ταμπλό
Γυναικών ΕΔΩ
Αντρών 14-29 ΕΔΩ
Αντρών 30-39 ΕΔΩ 
Αντρών 40-49 ΕΔΩ
Αντρών 50+ ΕΔΩ 
Αντρών Διπλό ΕΔΩ
Μικτό ΕΔΩ

Αναρτήθηκε:
http://www.rctennisclub.gr/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=93&Itemid=129&lang=el

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Aθλητισμός για όλους τους Δημότες Ωραιοκάστρου τμήμα Ορθοσωμικής Γυμναστικής 2012

 



Γράφει η γυμνάστρια Σοφία ΚυριακίδουΑπό τις 14/2/2012 ξεκίνησε στο κτίριο του ΚΑΠΗ (Παύλος Μελάς) στο Παλιόκαστρο το τμήμα ορθοσωμικής γυμναστικής του Δήμου Ωραιοκάστρου το οποίο γίνεται κάθε Τρίτη-Πέμπτη στις 19.00-20.00 σε μια καινούργια αίθουσα με χαμηλή συνδρομή 25ευρω το δίμηνο για όσες δημότισες θέλουν και επιθυμούν να γυμναστούν. Το πρόγραμμα θα τελιώσει στις 15/6/2012.

Ένα πρόγραμμα με ατομικές ασκήσεις ή συνασκήσεις για διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα και παθήσεις.
Χρησιμοποιείται ένα ασκησιολόγιο πλούσιο σε ρολαρίσματα, όπως στρέψεις του κορμού, μαλακές κάμψεις από θέσεις όρθιες και οκλαδόν καθώς και μέσα από πληθώρα διατατικών ασκήσεων και ενδυνάμωσης κορμού και άκρων.
Με αυτό τον τρόπο καταφέρνουμε να δουλεύουμε με μηδενική επιβάρυνση αλλά και με τρόπο που αντιστοιχεί στις σωματικές-διαφορετικές ανάγκες του καθενός.
Σκοπός της συγκεκριμένης μεθόδου είναι υπό την επίβλεψη του γυμναστή, σταδιακά να υπάρξει μια συντήρηση, σταθεροποίηση αλλά τελικά και βελτίωση συχνών προβλημάτων στα άνω αλλά και κάτω μέρη του κορμού. Προβλήματα όπως ειναι κύφωση, λόρδωση, σκολίωση, δισκοπάθεια, σπονδυλολύσθηση αυχενικό κ.τ.λ..
Μαθαίνουμε να γνωρίζουμε το σώμα μας και τις κινήσεις που επιβαρύνουν το πρόβλημα μας.
Ακόμα χρησιμοποιώντας ράβδο, μπάλες, και όργανα κάνουμε το μάθημα πιο διασκεδαστικό.
Τέλος πάντα υπάρχουν μετρήσεις σφυγμού, απόδοσης, πιέσεως, βάρους ώστε να μην ξεχνιόμαστε ότι η γυμναστική είναι ένα μέσο ελέγχου της σωματικής μας υγείας και ομορφιάς.

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΔΑΣ Ωραιοκαστρου - ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ (3-0) ΒΟΛΕΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ






Επίδειξη δύναμης πραγματοποίησε το τμήμα βόλεϊ γυναικών του ΔΑΣ Ωραιοκάστρου που δεν σταμάτησε την καλή του πορεία ούτε και στην 11η αγωνιστική που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο του «Κονταξοπούλειου» το προηγούμενο Σάββατο. Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα που κράτησε περίπου μιάμιση ώρα επικράτησε της Νέας Γενεάς Ασβεστοχωρίου με 3-0 σετ και παρέμεινε μέσα στους στόχους που είναι η άνοδος στην μεγαλύτερη κατηγορία.

Η ομάδα του ΔΑΣΩ ξεκίνησε μουδιασμένα και βρέθηκε αρχικά να βρίσκεται πίσω στο σκορ. Όμως αμέσως τα κορίτσια του Ωραιοκάστρου ανέβασαν την απόδοσή τους και κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα. Πήραν πάνω τους την πρωτοβουλία των κινήσεων, περιόρισαν τα λάθη και βελτίωσαν την υποδοχή, με αποτέλεσμα να κάνουν εμφανέστατη τη διαφορά μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Η Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου έκανε αισθητή την παρουσία της στο τρίτο σετ , όπου πήρε ένα μικρό προβάδισμα στο σκορ από την αρχή. Τα κορίτσια του ΔΑΣΩ κάνοντας αγωνιστική υπέρβαση στα μέσα του σετ κατάφεραν να αλλάξουν τα δεδομένα, παίρνοντας και πάλι την πρωτοβουλία του σκορ και τελικά το σετ που έμελλε να δώσει τους βαθμούς της νίκης.
Τα σετ ήταν: 25-22 (30ʼ), 25-19 (27ʼ), 25-23 (32ʼ).

ΔΑΣΩ (Σκουλικάρης): Χαλιαμπάλια, Λιάλια, Κοτέογλου, Μεταξά, Κοκκινίδου, Μουντάκη, Χοτοκουρίδου, Εζηνέλη (λ), Παντιά (λ), Μπαχτσεβάνη, Κουτσοκώστα.
ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ (Γαϊδατζής): Τσομίδου, Δημήκα, Ζαμπουρλή, Μπαχαράκη, Μπουρνή, Πολυνοπούλου, Καψαμπέλη (λ), Μπάγγου, Γιουμούκη, Μιχαλιού, Μπουρσανίδου.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του ΔΑΣ Ωραιοκάστρου, κ. Σκουλικάρης επισήμανε: «Το παιχνίδι κρίθηκε στην υποδοχή, αλλά και στην συγκέντρωση των κοριτσιών κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτό που μετράει είναι η νίκη. Η Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου έπαιξε καλά. Όμως όταν είχαμε καλή υποδοχή δεν μπορούσαν να μας ακολουθήσουν. Ο στόχος μας είναι η άνοδος. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε όσο τον δυνατόν καλύτερα για τα επόμενα παιχνίδια».
Από την άλλη η παίκτρια του ΔΑΣ, Χαλιαμπάλια επισήμανε: «Σε όλο το παιχνίδι είχαμε πολύ μεγάλο άγχος. Όμως ήμασταν καλύτερες και κερδίσαμε δίκαια. Εύχομαι να έχουμε μόνο νίκες για να πραγματοποιήσουμε τον στόχο μας που είναι η άνοδος. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή», για να συμπληρώσει η συμπαίκτριά της, Κοκκινίδου. «Παίξαμε καλά. Σε ένα σημείο χαλαρώσαμε, όμως ξυπνήσαμε νωρίς και αλλάξαμε τον τρόπο παιχνιδιού. Βελτιώσαμε την υποδοχή μας, βρήκαμε τον ρυθμό μας και καταφέραμε να πάρουμε την νίκη. Η Νέα Γενεά έπαιξε καλά και έδειξε ότι είναι πολύ καλή ομάδα».

Τέλος, στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις της Λιαλιάς που μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε: «Ήταν καλό παιχνίδι. Ευτυχώς κερδίσαμε και συνεχίζουμε με καλή ψυχολογία. Στόχος μας είναι η κορυφή. Θέλουμε να πάμε χωρίς απώλειες μέχρι το τέλος».

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BADMINTON 2012


ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΔΡΥΜΟΥ 11-12/2/2012
Το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε στο δήμο μας, για ακόμα μία χρονιά, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Badminton. Η συγκεκριμένη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Δρυμού. Οι αγώνες αφορούν τα προκριματικά περιφερειακά Πανελληνίων πρωταθλημάτων badminton  β' φάσης, για τις ηλικιακές κατηγορίες U-11, U-15 και U-19 και περιφέρεια Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.
Οι αγώνες ξεκινούν το Σάββατο στις 12:00 μμ έως τις 18:00μμ και ολοκληρώνονται την Κυριακή από τις 9:00 πμ έως τις 18:00μμ.
Ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία στους προσωπικούς τους στόχους και ειδικά στον τοπικό σύλλογο του Δρυμού «Α.Σ. babminton Μυγδονίας»!

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΔΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ -Μ.Α.Σ. ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ ΣABBATO 11/2/2012 18.00 O ΑΓΩΝΑΣ

Ο ΔΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΒΟΛΛΕΥ

H ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ANAKOIΝΩΝΕΙ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Α.Ε.Ω. ενημερώνει ότι η προγραμματισμένη εκδρομή στο Σέλι
της Κυριακής 12/02/2012 αναβάλλεται για την Κυριακή 17/02/2012.

Οι δωρεάν προσκλήσεις, που δόθηκαν στον χορό της Ένωσης Ποντίων
και στο Δημοτικό Σχολείο Γαλήνης, για την εκδρομή στο Σέλι
την Κυριακή 12/02/2012 ισχύουν για την Κυριακή 17/02/2012.


Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Α.Σ.Ω. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ στο βόλλευ

Ευκολα και γρήγορα κατάφεραν τα κορίτσια του Ωραιοκάστρου να κερδίσουν με 3-0 σετ την τοπική ομάδα.Παρά το τσουχτερό κρύο και την αντίσταση που πρόβαλε ο ΓΑΣ.Ελασσόνας το ΔΑΣΩ βρήκε γρήγορα ρυθμό και πήρε τη νίκη.Πάλεψε αρκετά η ομάδα της Ελασσόνας και ιδιαίτερα στο δεύτερο σετ αλλά λύγισε μπροστά στο πολύ ανταγωνιστικό και μαχητικό team του ΔΑΣΩ.
ΔΑΣΩ(Σκουλικάρης-Αγγουράς) Παντιά, Παπαγιαννάκη, Κοτέογλου, Μεταξά, Μουντάκη, Λιάλια, Κοκκινίδου, Σιούγγαρη, Κουτσοκώστα, Χαλιαμπάλια, Εζινέλη(λ), Κατσίκα(λ)


 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
             
Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας θέλει να σας ευχαριστήσει θερμά για την άψογη φιλοξενία με την οποία υποδεχτήκατε την ομάδα μας στο μεταξύ μας παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο  4 Φεβρουαρίου 2012 για το Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Βόλεϊ Γυναικών.

ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΤΟΥ ΔΑΣΩ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ FINAL FOUR (ΒΟΛΕΥ)


Μια ακόμα πολύ μεγάλη επιτυχία για την  ομάδα βόλεϊ Νεανίδων  του Δ.Α.Σ.Ωραιοκάστρου. Στην πρώτη της συμμετοχή στο συγκεκριμένο Πρωτάθλημα της Ε.ΠΕ.Σ.Θ κατάφερε να περάσει στα FINAL FOUR.  Ο ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Ηρακλή  στις 19:30 στο ΔΑΚ Θέρμης και ο τελικός την Τρίτη στις 20:30 στο ίδιο γήπεδο.



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
Πάνω από αριστερά: Προπονητής (Γυναικείας ομάδας) Σκουλικάρης Μανώλης Χοτοκουρίδου Κων/να, Δοδούδη Ισιδώρα, Μαρμαρινού Λαμπρινή, Σιούγκαρη Κέλυ, Κουτσοκώστα Μαριάνθη, Λουτατίδου Ηω, Προπονητης (Νεανίδων - Κορασίδων) Αγγουράς Κων/νος
Κάτω από αριστερά: Σκάρα Μαρία, Πολίτη Γεωργία, Πουργιατζή Αναστασία (λ), Ζιγκόλη Στέλλα, Κατσικά Δήμητρα.

St.George Νεοχωρούδας -ΑΣ Ολυμπος 33-52 10η Αγωνιστική Μπάσκετ

Σ ένα ματς όπου ο St.George Νεοχωρούδας απο δυνάμεις και επιθετικές επιλογές δεν χωρούν και πολλά σχόλια, πάρα πολλά τα λάθη και ακομη περισσότερα τα χαμένα σουτ


Πόντοι St.George
Τελιούσης Γ. 10(2)
Τελιούσης Αθ. 9(1)
Δοξάκης 5
Ζλάτης Α. 4
Αποστόλου Χ. 3
Τόλης 1
Τσακίρης 1
Ποντοι Ολυμπος
Ν11 Σπανιδης 27(3)!!!
Ν14 Κιοσης 8
Ν8 Κατσούλης 8
Ν15 Παρασκευαίδης 6
Ν4 Ραβναλης 3

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ 1)10-07  2)04-12  3)10-14  4)09-19
Διαιτητης Α ΚΟΥΣΗΣ Β ΜΑΥΡΟΜΑΝΩΛΗΣ

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΙΑ & ΠΑΓΕΤΟΥ


Αναβλήθηκαν τα περισσότερα παιχνίδια το διήμερο που μας πέρασε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικράτησαν καθ΄όλη την προηγούμενη εβδομάδα.
στο μοναδικό παιχνίδι οι προτζούνιορ του Ζαχαρία Χαλιαμπάλια συνέχισαν το ΄΄χαβά΄΄ τους πετυχαίνοντας ακόμη μία άνετη νίκη στο ενεργητικό τους.

ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ(Χαλιαμπάλιας Ζ): Νέα νίκη κάτω από δυσμενείς καιρικές συνθήκες πέτυχαν οι προτζούνιορ 2003 του ΔΑΣΩ απέναντι στην ομάδα του Αγροτικού Αστέρα με σκορ 6-1.                        ΔΑΣΩ: Σελβίδης, Αγγίδης, Ανθόπουλος, Γεωργιάδης, Κακαβέλας, Κοκολινάκης, Πάγιος, Παπαιωάννου, Παπαφιλίππου,Τούνης.

Δ.Α.Σ.Ω. – Μακεδών 106-19 ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Δ.Α.Σ.Ω. σημείωσε την ευρύτερη σε έκταση νίκη του στο πρωτάθλημα κερδίζοντας τον Μακεδών Αμπελοκήπων με 106-19. Με αυτή τη νίκη ο Δ.Α.Σ.Ω. παρέμεινε μόνος στην κορυφή του ομίλου και πλέον η πρωτιά στον όμιλο είναι στα δικά του χέρια. Για το ματς αξίζει να σημειωθεί πως δεν αγωνίστηκε ο αρχηγός της ομάδας Χρήστος Ναλμπάντης λόγω τραυματισμού.
Ευχάριστη έκπληξη του αγώνα ήταν η πολύ καλή παρουσία τεσσάρων εφήβων του Δ.Α.Σ.Ω. (Σπύρου, Χατζηκωνσταντίνου, Ελευθεριάδης, Ντόντης).

Δ.Α.Σ.Ω. – Μακεδών      106-19
Δεκάλεπτα: Α: 33-04, Β: 19-04, Γ: 33-09, Δ: 21-02

Δ.Α.Σ.Ω. (Παπαδόπουλος): Μακρυλάκης 7, Χατζηκωνσταντίνου 14, Ντόντης 8, Σεραφεντίν 4, Μποσταντζίδης 25, Σπύρου 23, Συμεωνίδης, Κουρουπάκης 10, Ελευθεριάδης 13, Καραντάκης 2.
Μακεδών: Τσορμπατσούδης 6, Ντινόπουλος, Χατζημπαλόγλου 8, Γεωργακάκης 5, Φούρναρης, Κεραμιδάς, Μπαχάς, Τοττάς


Βαθμολογία
1.    Δ.Α.Σ.Ω.           19
2.    Ολυμπιάδα        18
3.    Ακαδημία           17
4.    ΔΕΗ                  15
5.    Πύρρος Ευ.        13
6.    Μακεδών            11
7.    Σάρισα               10
8.    Δαίδαλος             9 

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Κοπή πίτας μπάσκετ Κεραυνού Ωραιοκάστρου

Το τμήμα του μπάσκετ του Κεραυνού Ωραιοκάστρου έκοψε την ετήσια πίτα στο Κονταξοπούλειο σήμερα το μεσημέρι παρουσία του εφόρου του τμήματος,των προπονητών, μελών του συλλόγου,των αθλητών και γονιών τους.




Έκοψε την πίτα της η ακαδημία του Δρυμού





Περισσότερα από 80 λιλιπούτειοι αθλητές και άλλοι τόσοι περίπου γονείς, έδωσαν το παρών στην ετήσια εκδήλωση της ακαδημίας ποδοσφαίρου της Δόξας Δρυμού, για την κοπή της πρωτοχονιάτικης πίτας.


Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο café bar Karamelo στον Δρυμό, όπου το παρών έδωσε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο με επικεφαλή τον πρόεδρο της ανδρικής ομάδας αλλά και προπονητή του παιδικού τμήματος Χρήστο Μπόλη, όπως και όλους τους αθλητές των τριών τμημάτων που διατηρεί η ακαδημία μετά την επαναδραστηριοποίηση της εδώ και τέσσερα χρόνια. 


Τα δώρα για τους τυχερούς πρόσφεραν η Ρούλα Γκέλου, ιδιοκτήτρια βιοτεχνίας αθλητικών ειδών και  ο Σπύρος Λάμπρου, γνωστός για την καλλιτεχνική του παρουσία από την ομώνυμη  παιδική χορωδία, που ως γνωστών πέρα από τις ανώτερες σπουδές στο εθνικό ωδείο και το ωδείο Αθηνών είναι καθηγητής ΤΕΦΑΑ και λάτρεις του ποδοσφαίρου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι κατά την διάρκεια της γιορτής o πρόεδρος και προπονητής Χρήστος Μπόλης και ο υπεύθυνος της ακαδημίας Κώστας Μελετιάδης, αποφάσισαν πως όποιο από τα τμήματα φανεί τυχερό και βρει το φλουρί θα κερδίσει μια επιπλέον ποδοσφαιρική εμφάνιση. Τυχερό τμήμα ανδείχθηκε τελικά το τμήμα τζούνιορ, με συνολικά 28 παιδιά. Ιδιαίτερη ήταν η βοήθεια που πρόσφεραν οι ιδιοκτήτες του χώρου όπου φιλοξενήθηκε η εκδήλωση, καθώς δόθηκε η δυνατότητα στον κόσμο που παραβρέθηκε, να παρακολουθήσει μέσα από οθόνες, τους διάφορους αγώνες που έχουν δώσει τα τμήματα υποδομής της Δόξας Δρυμού.
Αναρτήθηκε από :
http://baladoroi.blogspot.com/2012/02/blog-post_7692.html