Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΔΑΣ Ωραιοκαστρου - ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ (3-0) ΒΟΛΕΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ






Επίδειξη δύναμης πραγματοποίησε το τμήμα βόλεϊ γυναικών του ΔΑΣ Ωραιοκάστρου που δεν σταμάτησε την καλή του πορεία ούτε και στην 11η αγωνιστική που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο του «Κονταξοπούλειου» το προηγούμενο Σάββατο. Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα που κράτησε περίπου μιάμιση ώρα επικράτησε της Νέας Γενεάς Ασβεστοχωρίου με 3-0 σετ και παρέμεινε μέσα στους στόχους που είναι η άνοδος στην μεγαλύτερη κατηγορία.

Η ομάδα του ΔΑΣΩ ξεκίνησε μουδιασμένα και βρέθηκε αρχικά να βρίσκεται πίσω στο σκορ. Όμως αμέσως τα κορίτσια του Ωραιοκάστρου ανέβασαν την απόδοσή τους και κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα. Πήραν πάνω τους την πρωτοβουλία των κινήσεων, περιόρισαν τα λάθη και βελτίωσαν την υποδοχή, με αποτέλεσμα να κάνουν εμφανέστατη τη διαφορά μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Η Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου έκανε αισθητή την παρουσία της στο τρίτο σετ , όπου πήρε ένα μικρό προβάδισμα στο σκορ από την αρχή. Τα κορίτσια του ΔΑΣΩ κάνοντας αγωνιστική υπέρβαση στα μέσα του σετ κατάφεραν να αλλάξουν τα δεδομένα, παίρνοντας και πάλι την πρωτοβουλία του σκορ και τελικά το σετ που έμελλε να δώσει τους βαθμούς της νίκης.
Τα σετ ήταν: 25-22 (30ʼ), 25-19 (27ʼ), 25-23 (32ʼ).

ΔΑΣΩ (Σκουλικάρης): Χαλιαμπάλια, Λιάλια, Κοτέογλου, Μεταξά, Κοκκινίδου, Μουντάκη, Χοτοκουρίδου, Εζηνέλη (λ), Παντιά (λ), Μπαχτσεβάνη, Κουτσοκώστα.
ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ (Γαϊδατζής): Τσομίδου, Δημήκα, Ζαμπουρλή, Μπαχαράκη, Μπουρνή, Πολυνοπούλου, Καψαμπέλη (λ), Μπάγγου, Γιουμούκη, Μιχαλιού, Μπουρσανίδου.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του ΔΑΣ Ωραιοκάστρου, κ. Σκουλικάρης επισήμανε: «Το παιχνίδι κρίθηκε στην υποδοχή, αλλά και στην συγκέντρωση των κοριτσιών κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτό που μετράει είναι η νίκη. Η Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου έπαιξε καλά. Όμως όταν είχαμε καλή υποδοχή δεν μπορούσαν να μας ακολουθήσουν. Ο στόχος μας είναι η άνοδος. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε όσο τον δυνατόν καλύτερα για τα επόμενα παιχνίδια».
Από την άλλη η παίκτρια του ΔΑΣ, Χαλιαμπάλια επισήμανε: «Σε όλο το παιχνίδι είχαμε πολύ μεγάλο άγχος. Όμως ήμασταν καλύτερες και κερδίσαμε δίκαια. Εύχομαι να έχουμε μόνο νίκες για να πραγματοποιήσουμε τον στόχο μας που είναι η άνοδος. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή», για να συμπληρώσει η συμπαίκτριά της, Κοκκινίδου. «Παίξαμε καλά. Σε ένα σημείο χαλαρώσαμε, όμως ξυπνήσαμε νωρίς και αλλάξαμε τον τρόπο παιχνιδιού. Βελτιώσαμε την υποδοχή μας, βρήκαμε τον ρυθμό μας και καταφέραμε να πάρουμε την νίκη. Η Νέα Γενεά έπαιξε καλά και έδειξε ότι είναι πολύ καλή ομάδα».

Τέλος, στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις της Λιαλιάς που μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε: «Ήταν καλό παιχνίδι. Ευτυχώς κερδίσαμε και συνεχίζουμε με καλή ψυχολογία. Στόχος μας είναι η κορυφή. Θέλουμε να πάμε χωρίς απώλειες μέχρι το τέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: