Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Η ΕΦΗΒΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 2011-2012

Όρθιοι (από αριστερά): Γιώργος Καϊβετζής (προπονητής), Διονύσης Χατζηβακαλέλης, Στέλιος Γιαννούσης, Χριστόδουλος Χονδρογιώργης, Κυριάκος Κατριβάνος, Στέφανος Περλαντίδης-Παπαδόπουλος, Ηλίας Κίτος.

Καθιστοι (από αριστερά):Γιώργος Χρυσοβελίδης, Στέλιος Παρίκογλου, Παύλος Μεντεσίδης, Γιώργος Αδαμόπουλος, Γιάννης Καρατζάς 

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ Δ.Σ. 2011-2012

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΓΙΑΜΠΑΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, Πρόεδρος

ΓΚΑΛΕΤΣΗΣ ΚΩΝ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, Αντιπρόεδρος

ΜΑΡΑΓΓΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Γενικός Γραμματέας
ΠΕΤΡΑΚΟΓΛΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ, Ταμίας

ΝΙΚΗΣΙΑΝΛΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ, Μέλος
ΣΤΑΥΡΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Μέλος
ΓΚΑΛΕΤΣΗΣ ΝΙΚ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, Μέλος

ΚΟΥΡΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, Αναπληρωματικό Μέλος
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΟΥΛΗ, Αναπληρωματικό Μέλος


Τηλ. Γηπέδου: 2394032276

1η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ SAINT GEORGE ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ 2011-2012



Με πολύ διάθεση χαμόγελα  και όρεξη πραγματοποιήθηκε η πρωτη προπόνηση εν' όψη της αγωνιστικής σεζον 2011-2012 ευχόμαστε σε όλους υγεία και προπάντων μακριά απο τραυματισμούς
 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ SAINT GEORGE ΓΙΑ OPEN SEASON PARTY

 Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011 σας προσκαλούμε στο πρώτο πάρτι της χρονιάς που θα διοργανωθεί στο  TRAMONTO bar στη Νεοχωρούδα να είστε όλοι εκεί η παρουσία σας θα μας δώσει δύναμη, κουράγιο, χαρά για την έναρξη της νέας σεζόν. 

Ανδρική Ομάδα καλαθοσφαίρισης ΜΑΠΟ Κερυανού Ωραιοκάστρου

Η Ανδρική ομάδα 2011-2012

Mάκης Φιλανθίδης, Γεώργιος Καιβετζής, Σταύρος Τσικίνας, Χρήστος Παπλοματάς, Βασίλης Σεφερίδης, Αδρέας Κουδούμας, Βαγγέλης Νάκος, Γεώργιος Φωτιάδης, Μισίρογλου Γρηγόρης, Βασίλης Κουρτίδης, Θωμάς Τζιαμπίρης, Νίκος Βαρδαλής, Γεώργιος Παντελίδης

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

"ΕΦΥΓΕ" Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΥΜΗΣ

1921-2011 ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΥΜΗΣ

"ΕΦΥΓΕ" Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΥΜΗΣΗ ΕΠΕΣΘ ανακοινώνει με θλίψη τον θάνατο του πρώην γενικού γραμματέα της Κώστα Τσουμή, σε ηλικία 90 ετών. Ο Κώστας Τσουμής, επί σειρά ετών πρόεδρος του ΜΑΣ Αετός, ήταν από τα παλαιότερα στελέχη του βόλεϊ της Θεσσαλονίκης και διατέλεσε γενικός γραμματέας της ΕΠΕΣΘ από το 1984 έως το 1987.
Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου (ώρα 12.00) στα Κοιμητήρια Θέρμης.
Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του και ανακοινώνει ότι θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στον αγώνα Αετού - Γαλαξία, την Κυριακή 30/10, για το πρωτάθλημα Α' Κατηγορίας Γυναικών.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Με θλίψη πληροφορήθηκα την απουσία του πρώην προέδρου του ΜΑΣ ΑΕΤΟΥ που πολλές φορές μας τίμησε ως αθλήτριες. Ένα πολύ αξιόλογος άνθρωπος που πρόσφερε πολλά στον αθλητισμό και στον Σύλλογο του ΜΑΣ ΑΕΤΟΣ στον οποίο ήμουν κι εγώ αθλήτρια για πολλά έτη.

Γράφει η Κυριακίδου Σοφία

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΣΩ

 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΑΣΩ 
 
ΠΑΙΔΙΚΟ( Xαλιαμπάλιας Ζ): άνετη νίκη επί της Δόξας Ελπίδας σημείωσαν οι παίδες του ΔΑΣΩ με σκορ 6-1 . ΔΑΣΩ: Γραβάνης, Κοτσικάρης, Παπαδόπουλος Γιάννης, Παπαδόπουλος Γιώργος, Νεστορίδης, Γεωργιάδης, Κόιος, Βασιλάκης, Τεζαψίδης.
 
ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ(Κόκουλας Κ):Ξεκίνημα με το δεξί για την ομάδα προπαίδων του ΔΑΣΩ στο πρωτάθλημα για τον όγδοο όμιλο της ΕΠΣΜ εναντίον του Ελευθεριακού πιάνοντας πολύ καλή απόδοση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κατακτώντας την πρώτη της επίσημη νίκη για φέτος με τελικό σκορ 4-2.
ΔΑΣΩ: Ζαφειρίδης, Κάλφας, Νικολαίδης, Καρανδρέας, Χ''παρασκευάς, Μπουκλής, Πανέλης, Βασιλείου, Ντεμίρι, Γάβρης, Γραβάνης, Κοτσικάρης. 
 
ΤΖΟΥΝΙΟΡ 2001 (Κόκουλας Κ): Παιχνίδι που δεν αντέχει σε κριτική για τους τζούνιορς 2001 του ΔΑΣΩ  που πέτυχαν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της για φέτος επικρατώντας με σκορ 11-0 της ομάδας του Ασβεστοχωρίου.    ΔΑΣΩ: Αγγέλου, Ψάλτης, Γυλλός, Παπαδημητρίου,Πίβατς, Κακαβέλας, Πολίτης, Φουντούκας, Ναλμπαντίδης,Παπαδόπουλος Α., Παπαδόπουλος Δ, Ματζιέρης, Μπαράκος.
 
ΤΖΟΥΝΙΟΡ 2002(Χαλιαμπάλιας Ζ): Σε ντέρμπι εξελίχθηκε ο αγώνας των τζούνιορ 2002 του ΔΑΣΩ εναντίον του Α.Ο.Αμπελοκήπων με φυσιολογικό επακόλουθο το ισόπαλο 2-2.                                     ΔΑΣΩ: Πετρίδης, Κόκκαλης, Πολυχρονίδης, Κράστα, Καραγιάννης, Δαμιανίδης, Καπετάνιος Ε., Καπετάνιος Β., Νεοκοσμίδης, Ποιράζης. 
 
ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ(Χαλιαμπάλιας Ζ): Συναρπαστικο παιχνίδι εναντίον του Προμηθέα για τους προτζούνιορ του ΔΑΣΩ με τον αγώνα να κρίνεται στα τελευταία λεπτά με 3-2 υπέρ της ομάδας μας.                                             
ΔΑΣΩ: Σελβίδης, Αγγίδης, Ανθόπουλος, Γεωργιάδης,Κυριακίδης, Κακαβέλας, Κοκολινάκης, Πάγιος, Παπαιωάννου, Παπαφιλίππου, Συμεωνίδης,Τούνης.

1η επισημη εμφάνιση της αντρικής ομάδας Μπασκετ ΔΑΣΩ


Ιστορική στιγμή για το μπάσκετ του Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου καθώς την Κυριακή 23 Οκτωβρίου αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα η αντρική ομάδα του συλλόγου. Στην πρεμιέρα του για το πρωτάθλημα της Γ’2 Ε.Κ.ΑΣ.Θ.  ο Δ.Α.Σ.Ω. αντιμετώπισε στο γήπεδο των Πεύκων  την Ακαδημία Πρωταθλητών πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση και πέτυχε μία άνετη νίκη με 48-80 σκορ.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 08-32, 9-16, 8-25, 23-7.

Η ομάδα μας σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν ανώτερη των αντιπάλων της και έφτασε να προηγείται ακόμη και με 48 πόντους διαφορά (25-73).

Κορυφαίοι και πρώτοι σκόρερ ήταν οι Μποστατζίδης με 33 πόντους(με 9 τρίποντα) και Ναλμπάντης με 20 (με 3 τρίποντα).
Η σύνθεση του  Δ.Α.Σ.Ω. και οι πόντοι των αθλητών:

Ναλμπάντης 20, Κουρουπάκης, Μποσταντζίδης 33, Θωμαϊδης, Ντόντης, Σουγάρης 2, Σεραφεντίν 3, Συμεωνίδης 4, Αβραμίδης 5, Λιβέρης 2, Μπατσίλας 6, Μακρυλάκης 5.
Προπονητής: Παπαδόπουλος Μάκης
Έφορος: Καλπίας Γιάννης


ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
Με  ήττα για το παιδικό τμήμα του Συλλόγου μας απέναντι στο Κεραυνό Ωραιοκάστρου. Οι αθλητές μας δεν κατάφεραν σε όλη την διάρκεια του αγώνα να πιάσουν ρυθμό, όποτε και πολύ λογικό το τελικό σκορ 69 -30.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 25-8, 14-9, 13-6, 17-7.Η σύνθεση του  Δ.Α.Σ.Ω. και οι πόντοι των αθλητών: Τανταλίδης 3, Παυλίδης 6, Καϊσίδης, Κόντας 2, Καλπίας, Τσιρμπατζής, Πίβατς 6, Καραγκούνης 4, Τριανταφύλλου 9.

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Ο ΔΑΣΩ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ και κάνει προληπτικό οδοντιατρικό και ορθοδοντικό έλεγχο στους αθλητές του


« Ο ΔΑΣ Ωραιοκάστρου έχει αποδείξει και συνεχίζει να καταδεικνύει ότι  με γνώμονα την κοινωνική προσφορά είναι παρών στη καθημερινότητα του τόπου μας και των συμπολιτών μας. Στα πλαίσια αυτής της προσφοράς και  σε συνεργασία με τον ειδικό ορθοδοντικό Αδάμ Δ. Χαραλαμπίδη, ο ΔΑΣ Ωραιοκάστρου πραγματοποιεί πρόγραμμα δωρεάν προληπτικού οδοντιατρικού και ορθοδοντικού ελέγχου για όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στα τμήματα του συλλόγου. Η εξέταση των παιδιών από τον κ. Χαραλαμπίδη θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του συλλόγου σε ημερομηνίες και ώρες που θα οριστούν άμεσα. Σκοπός μας είναι το τόσο σημαντικό αυτό πρόγραμμα για τη στοματική υγεία των παιδιών μας   να ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2011. Θα ακολουθήσουν  ανακοινώσεις σχετικά με το τόπο και χρόνο των εξετάσεων των εκάστοτε τμημάτων . »

2 ΝΙΚΕΣ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΔΑΣΩ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ


Η ομάδα των εφήβων πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα καθώς επικράτησε σχετικά εύκολα εκτός έδρας του  Π.Σ. Ευκαρπίας με σκορ 58-47. Οι έφηβοι του Δ.Α.Σ.Ω. κυρίως στο πρώτο ημίχρονο παρουσίασαν ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο έχοντας ως πρωταγωνιστές τους Χαλεπλή και Θωμαϊδη.

Οι πόντοι του Δ.Α.Σ.Ω.: Χατζηκωνσταντίνου 7, Ντόντης 10, Ελευθεριάδης 4, Χαλεπλής 14, Σπύρου 9, Μυροφορίδης, Κοκκινομάγουλος 2, Τανταλίδης, Θωμαϊδης 12.


Η παιδική ομάδα επίσης σημείωσε μία σημαντική νίκη απέναντι στα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη με 67-57. Κορυφαίοι για την παιδική ομάδα ήταν οι Κόντας και Τανταλίδης. Ο Δ.Α.Σ.Ω. αν και ξεκίνησε νευρικά τον αγώνα, σιγά σιγά ανέβασε απόδοση και έφτασε δίκαια στη νίκη.

Οι πόντοι του Δ.Α.Σ.Ω.: Τανταλίδης 16, Κόντας 19, Καϊσίδης 5, Παυλίδης 5, Καλπίας 10, Τριανταφύλλου 5, Πίβατς 7.

O ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΣΚΑΚΙ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
                30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΑΚΙ  (1981-2011)

             ΜΑΘΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΓΧΝΙΔΙ!!!


Τι είναι το σκάκι;



1. Το σκάκι είναι ένα πνευματικό άθλημα αναγνωρισμένο από την Γ.Γ. Αθλητισμού και το Υπουργείο Παιδείας και ισότιμο με όλα τα άλλα αθλήματα (Ποδόσφαιρο, Καλαθοσφαίριση κ.τ.λ.).
        Η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία(Ε.Σ.Ο.) και οι Τοπικές Ενώσεις που υπάγονται στην δύναμη της, πραγματοποιούν μια σειρά  αγωνιστικών διοργανώσεων σε Ατομικό και Διασυλλογικό Επίπεδο σε ετήσια βάση και έχουν την ευθύνη για την διάδοση και την ανάπτυξη του αθλήματος.
             H Εθνική Ομάδα συμμετέχει σε Διεθνείς Αγώνες όπως οι Σκακιστικές Ολυμπιάδες,σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα  κτλ.  με σημαντικές επιτυχίες.
  Τα τελευταία χρόνια είχε σημαντικές διακρίσεις, και σε πρόσφατες διοργανώσεις έλαβε την 11η θέση στον κόσμο επί 140 χωρών και την 4η στην Ευρώπη.
Αυτή τη στιγμή δραστηριοποιούνται ενεργά ανά την Ελλάδα πάνω από 200 σκακιστικά τμήματα  ενώ οι σκακιστές με αθλητικό δελτίο στην ΕΣΟ πλησιάζουν τις 40.000 , ένας αριθμός ο οποίος αυξάνεται με γρήγορο ρυθμό.
Το άθλημα του σκακιού αντιμετωπίζεται προνομιακά από την Ελληνική Πολιτεία καθώς οι διακριθέντες (1η-3η θέση) του Πρωταθλήματος Ελλάδος Νέων και Νεανίδων (κάτω των 18 ετών) έχουν πριμοδότηση επί του βαθμού στις εξετάσεις εισαγωγής σε Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι.

2.Το σκάκι θεωρείται ο βασιλιάς των παιχνιδιών. Εκατομμύρια ερασιτέχνες σε όλο τον κόσμο απολαμβάνουν αυτό το στρατηγικό και πολύπλοκο παιχνίδι. Μία σκακιέρα αρκεί για να ξεκινήσουν δύο φίλοι μία παρτίδα σκάκι. Είναι μία ευχάριστη  κι ενδιαφέρουσα  πνευματική δραστηριότητα.

3. Το σκάκι είναι επιστήμη. Για να διακριθεί σε επίπεδο πρωταθλητισμού στο σκάκι χρειάζεται εκτός από το φυσικό ταλέντο ν ασχοληθεί με  συστηματική μελέτη του αντικειμένου. Το σκάκι αν και παίζεται εδώ και εκατοντάδες χρόνια, έχει αποδειχτεί ανεξάντλητο σε ιδέες .Ακόμη και κορυφαίοι σκακιστές  δεν μπορούν να αποφύγουν τα λάθη στις παρτίδες τους,γεγονός που προσδίδει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρων στους αγωνες. Φυσικά τα τελευταία χρόνια η ανάπτυξη των ηλεκτρονικών υπολογιστών έχει βοηθήσει σημαντικά την  μελέτη αλλά και την εξέλιξη της σκακιστικής θεωρίας.

4.Το Σκάκι είναι Πολιτισμός. Η μεγαλύτερη ομορφιά του παιχνιδιού αυτού είναι ότι απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες , σε άνδρες και γυναίκες, ανεξάρτητα από την σωματική τους διάπλαση. Στον κόσμο της σκακιέρας επικρατεί δικαιοσύνη. Η τύχη δεν έχει καμία θέση στο παιχνίδι αυτό. Οι παίκτες ξεκινούν με τις ίδιες δυνάμεις και το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται αποκλειστικά από την πνευματική προσπάθεια των δύο αντιπάλων.

5. Το σκάκι είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για τα μικρά παιδιά,γιατί εκτός από παιχνίδι αναπτύσσει και καλλιεργεί  μια σειρά δεξιοτήτων που θα τους χρειαστούν για να επιτύχουν στην ανταγωνιστική σημερινή κοινωνία όπως η πειθαρχία, η συγκέντρωση , η σοβαρότητα, η αναλυτική σκέψη , η ανάληψη της προσωπικής ευθύνηςαντικειμενικότητα στις κρίσεις τους ,ενώ μαθαίνουν να σέβονται και να υπολογίζουν πάντα τον αντίπαλο.
         6.Τελος,το σκάκι είναι ένα καθαρό άθλημα,χωρίς τραυματισμούς και αναβολικά, στο οποίο οι γονείς μπορούν άφοβα να εμπιστευτούν τα παιδιά τους.

                                        ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΤΡΟΥΚΗΣ

                                 Πρόεδρος  του ΚΕΡΑΥΝΟΥ Ωραιοκάστρου
                               Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Σκακιστικών
                                    Σωματείων Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 2011


Το Σάββατο 15/10/2011 το πρωί, στο Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο τελέστηκε ο αγιασμός των αθλητικών τμημάτων του Κεραυνού Ωραιοκάστρου.
Το παρόν έδωσαν αθλητές και αθλήτριες από όλα τα τμήματα του Ομίλου μαζί με τους γονείς και τις οικογένειές τους, προπονητές και προπονήτριες, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου με επικεφαλής τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Κουτρούκη και πολλοί Δημοτικοί Σύμβολοι του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Αναρτήθηκε:
http://www.xronews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=928:2011-10-17-11-06-03&catid=10:sports&Itemid=15

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ-ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ (ΒΟΛΛΕΥ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ) 9/10/2011 (σκορ 2-3)


Ευχαριστούμε θερμά τη Διοίκηση, τον προπονητή, τις αθλήτριες καθώς και τους φιλάθλους της ομάδας Volley του Αριστοτέλη Σκύδρας για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχαν την Κυριακή 9-10-2011σε φιλικό αγώνα Κορασίδων, έναν αγώνα που έληξε 2-3 σετ υπέρ της ομάδας μας.
ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΟΜΑΔΑ ΚΟΥΗ παιδικό πρωτάθλημα Ε.Π.Σ.Μ. 2011

Ξεκίνησε το παιδικό πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Μ.

Η ομάδα του συλλόγου μας στην πρώτη της επίσημη εμφάνιση το Σάββατο 08/10/2011 στο Δημοτικό Γήπεδο Ωραιοκάστρου αγωνίστηκε με αντίπαλο την ομάδα του ΚΟΥΗ.

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος και κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, όπου σε μία αντεπίθεση (σε ελεγχόμενη θέση – off side) η ομάδα του ΚΟΥΗ  σκόραρε και πήρε τη νίκη.

Η ομάδα μας είχε κατά διαστήματα πολύ καλή ανάπτυξη και έχασε αρκετές ευκαιρίες. Σκόραρε δύο φορές, αλλά ο διαιτητής τα ακύρωσε ως off side.

Οι αθλητές που πήραν μέρος στον αγώνα ήταν:

1.    Μπάτος Πασχάλης
2.    Καραϊδης Αλέξανδρος
3.    Δημουλιάς Νικόλαος
4.    Κραγιόπουλος Ιωάννης
5.    Τριανταφύλλου Δημήτριος
6.    Αργυρουδάκης Γεώργιος
7.    Δάσκαλος Γεώργιος
8.    Κωστούλας Αλέξανδρος
9.    Τσελέπης Ιωακείμ
10.    Βασιλειάδης Δημήτριος
11.    Γιαννούσης Δημήτριος
12.    Ασλάνης Ιωάννης
13.    Φαρμάκης Ιωάννης
14.    Κακαλης Αναστάσιος
15.    Μάρντζιος Αντώνιος
16.    Παναριτη Μανουελ

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Εκδήλωση για την έναρξη των τμημάτων γυμναστικής προπαιδείας της "ΝΙΚΗΣ" με τον Δημοσθένη Ταμπάκο


ΝΙΚΗ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ – ΤΜΗΜΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑΣ

Μέσα σε μια όμορφη και συγκινητική ατμόσφαιρα στο Πολιτιστικό Κέντρο ‘ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ’ πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την έναρξη των τμημάτων γυμναστικής προπαιδείας που θα λειτουργήσουν φέτος στη ΝΙΚΗ, με την πολύτιμη καθοδήγηση του ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΤΑΜΠΑΚΟΥ.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίαση του νέου τμήματος της ΝΙΚΗΣ, προβλήθηκε ένα βίντεο με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του Δημοσθένη Ταμπάκου, ο οποίος στο παρελθόν έκανε πολλές φορές περήφανους εμάς τους Έλληνες. Ο γνωστός Ολυμπιονίκης, στη συνέχεια μίλησε στους γονείς για την σημασία του αθλητισμού, έτσι όπως τον βίωσε και συνεχίζει να τον βιώνει ο ίδιος και ευχήθηκε μια καλή αθλητική χρονιά σε όλα τα παιδιά. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί γονείς με τα παιδιά τους, οι γονείς και ο προπονητής του Δημοσθένη Ταμπάκου, κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ.

Από τον Δήμο Ωραιοκάστρου παρευρέθησαν οι Χαράλαμπος Παπακώστας υπεύθυνος αθλητισμού, Γώγος Στυλιανός αντιπρόεδρος της δημοτικής κοινότητας και μέλος του Δ.Σ. και η δημοτική σύμβουλος Δάφνη Δεληπάλα. Από το Δ.Σ ο πρόεδρος Στέργιος Τίκας και τα μέλη Παύλος Ζητάκης και η κυρία Τάνια Μπουγιουκλή.
Φέτος, η ΝΙΚΗ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ έχει θέσει ως στόχο την ολοένα και μεγαλύτερη συμμετοχή περισσότερων παιδιών στον αθλητισμό. Προπονήτρια του συλλόγου είναι η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ, η οποία έχει πολυετή πείρα ως πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ενόργανη γυμναστική και με μεγάλες συμμετοχές και διακρίσεις σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα, αλλά και με συμμετοχή σε Ολυμπιακούς αγώνες.

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΤΑΜΠΑΚΟΣ: «ΠΑΡΩΝ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ»
Ο Δημοσθένης Ταμπάκος, μίλησε για την παρουσία του σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται στη Νίκη, αναφέροντας τα εξής «Υπηρέτησα και συνεχίζω να υπηρετώ τον αθλητισμό για 27 ολόκληρα χρόνια.
Πιστεύω στις αξίες του αθλητισμού ως κοινωνικό αγαθό και παιδεία. Για αυτό το λόγο, υποστηρίζω οποιαδήποτε προσπάθεια προάγει τις παραπάνω αξίες.
Έτσι, βρίσκομαι κοντά στη Νίκη Νεοχωρούδας, για να συμβάλλω όσο μπορώ στην δημιουργία του τμήματος γυμναστικής στις μικρές ηλικίες και δηλώνω παρών σε αυτή την προσπάθεια ,θα κάνω ότι μπορώ και σε συνεργασία με την καταξιωμένη αθλήτρια Κατερίνα Χριστοφορίδου, πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά».

Ευχαριστούμε τους χορηγούς της εκδήλωσης :
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ "ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ" και τον φίλο
ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ
την Ψαροταβέρνα ΚΑΡΝΑΓΙΟ και ιδιαίτερα τον κ. ΤΑΣΟτους φίλους ΑΝΝΑ-ΡΙΤΑ ΝΤΑΛ ΓΚΑΛ και τον Κ. ΣΠΥΡΑΚΗ

Με εκτίμηση,

To διοικητικό Συμβούλιο της Νίκης

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ

 

Κεραυνός Ωραιοκάστρου - ΑΚΕΜ Νέας Μεσήμβριας

Παρασκευή, 7 Οκτώβριου · 9:00-11.00 μ.μ.
 
Είναι ο πρώτος εντός έδρας αγώνας της χρονιάς. Ελάτε στο γήπεδο για να ευχηθείτε "Καλή χρονιά" στην ομάδα μας!

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ 2011-12

Πρωτάθλημα ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2011-2012
(ΕΝΑΡΞΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ)

Α' Φάση

ΠρωτΑθλημα ΚορασΙδων ΕΠΕΣΘ - Α' ΟΜΙΛΟΣ
αγωνιστική
Παναθλητικός Συκεών - Ναύαρχος Βότσης
.
ΜΕΝΤ - ΒΑΟ
.
ΑΕ Ωραιοκάστρου - Ανατόλια
.
αγωνιστική
Ανατόλια - ΒΑΟ
.
Ναύαρχος Βότσης - ΜΕΝΤ
.
ΑΕ Ωραιοκάστρου - Παναθλητικός Συκεών
.
αγωνιστική
Παναθλητικός Συκεών - Ανατόλια
.
ΜΕΝΤ - ΑΕ Ωραιοκάστρου
.
ΒΑΟ - Ναύαρχος Βότσης
.
αγωνιστική
Ανατόλια - Ναύαρχος Βότσης
.
ΑΕ Ωραιοκάστρου - ΒΑΟ
.
Παναθλητικός Συκεών - ΜΕΝΤ
.
αγωνιστική
ΜΕΝΤ - Ανατόλια
.
ΒΑΟ - Παναθλητικός Συκεών
.
Ναύαρχος Βότσης - ΑΕ Ωραιοκάστρου
.

ΣΧΟΛΗ Διαιτητών Πετοσφαίρισης Β.Ε. Θεσσαλονίκης 2011

ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΣΥΔΠΕΒΕΘ
Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης Β.Ε. Θεσσαλονίκης (ΣΥΔΠΕΒΕΘ) διοργανώνει Σχολή νέων διαιτητών στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας, που θα ξεκινήσει στις 30 Σεπτεμβρίου 2011. Το πρόγραμμα των μαθημάτων της σχολής έχει ως εξής:
Παρασκευή 30/9: 17.00-21.00
Σάββατο 1/10: 10.00-14.00
Κυριακή 2/10: 10.00-14.00
Παρασκευή 7/10: 17.00-21.00

Σάββατο 8/10: 10.00-14.00

Κυριακή 9/10: 10.00-14.00

Απαραίτητα δικαιολογητικά
:
- Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας
- Απολυτήριο Λυκείου ή αντίγραφο πτυχίου ή πιστοποιητικό σπουδών ανώτατης ή ανώτερης εκπαίδευσης
- Ποινικό μητρώο (γενικής χρήσης τύπου Β)
Για δηλώσεις συμμετοχής ή περαιτέρω πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 2310 489.007, 6975 757.942,  6976 434.456.