Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

τα νεα του ΧΑΝΤΜΠΟΛ



Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε στην Ευκαρπία Διασυλογικό τουρνούα στο οποίο πήρε μέρος με τρείς ομάδες η ομάδα ΑΙΑΝΤΑΣ Ωραιοκάστρου στις κατηγορίες σουπερ μινι, αγόρια - κορίτσια, και μίνι κορίτσια.
Κατακτήσαν δυο Πρώτες θέσεις και μια τρίτη.
    Στην κατηγορία μίνι Κοριτσιών συμμετείχαν κορίτσια απο τα δημοτικά σχολεία που προετοιμάζαν με πολύ μεγάλη προσπάθεια  το τελευταίο διάστημα. οι προπονητές της ομαδας και ανεξαρτητα απο τα αποτελέσματα ήταν μια γιορτή για τα παιδιά που μαζεύουν σημαντικές εμπειρίες.

Οι προπονητές της ομάδας του ΑΙΑΝΤΑ την φετεινή χρονιά κατέβαλλαν μια υπερπροσπάθεια να ετοιμάσουν τους μαθητές αγόρια-κορίτσια Ωραιοκάστρου για το Σχολικό πρωτάθλημα. 
Όμως η οικονομική κρίση χτυπά και τον αθλητισμό, και τους μαθητές στο σχολικό αθλητισμό.
Περιμένουμε μας δήλωσε ο Αλέξανδρος Καρυπίδης "απο το γραφείο φυσικής αγωγής την έγκριση του υπουργείου για την πραγματοποίηση  των Σχολικών Πρωταθλημάτων (Δημοτικά - Γυμνάσια) 
Το υπουργείο λόγω περικοπών στα έξοδα δεν εγκρίνει δαπάνες για την διοργάνωση των Σχολικών Πρωταθλημάτων. Υπάρχει κίνδυνος λοιπόν φέτος να μην γίνουν τα σχολικά πρωταθλήματα χειροσφείρισης και ίσως όχι μόνο".

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

St.George- ΑΣΤΕΡΕΣ 61-56 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΜΠΑΣΚΕΤ)

Πρωτάθλημα Γ2 Ανδρών 1ος Όμιλος Οργάνωση ΕΚΑΣΘ Γήπεδο ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ Ημ/νια 21/02/11 Ωρα 21.30


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Eνημερωση 16/2
Συνεχίζουμε το νικηφόρο σερί "4 συνεχόμενη νίκη"συγχαρητήρια στην ομάδα των ΑΣΤΕΡΩΝ οι οποίοι κατέβηκαν με 5 παίχτες μόνο και βγάλαν όλο τον αγώνα.
ΠΟΝΤΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ  ευστόχησαν σε 16βολες
Νο4 ΚΟΤΩΝΙΔΗΣ 23(2)
Νο7 ΓΟΥΔΙΝΗΣ 17(2)
Νο6 ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ 7(1)
Νο11 ΚΥΡΚΟΣ 5(1)
Νο15 ΝΙΚΗΚΟΥΡΙΔΗΣ 4

  Τα 10λεπτα α)22-17 β)13-16 γ)16-13 δ)10-10
Ο επόμενος αγώνας είναι ο πιο καθοριστικός της φετινής χρονιάς θα αγωνιστουμε την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥστις 19.30  με τον Αριστοτέλη στο θεσμό του ΑΣΕΘ, η νίκη θα μας οδηγήσει στους 4 των play off ,η έδρα δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ ΜΕ Ο ΑΡΝΗΤΚΟ (ΡΕΖΟΥΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟ) ΟΜΑΔΑ

Η μαθήτριά μας και συμμαθήτρια σας Κατερίνα, από Δρυμό έχει απόλυτη ανάγκη από αιμοπετάλια ομάδας Ο (ΜΗΔΕΝ) αρνητικό. Η Κατερίνα βρίσκεται σε καταστολή στο νέο Νοσοκομείο Καβάλας κι είναι απαραίτητη η βοήθεια όλων των συνδημοτών μας.
Επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα 6979809444 και 6937495494 και το τήλ. του Γυμνασίου Δρυμού 2394031302
Είναι θέμα ζωής και θανάτου!!!
Ξουλίδου Σταυρούλα.

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΔΑΣΩ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΒΑΜΒΙΝΟ 1

ΔΑΣΩ - ΔΟΞΑ ΚΟΡΕΛΙΟΥ 1 – 3
Σύνθεση ομάδας: Σπανάκης, Ιατρού, Τριανταφύλλου, Μπάτος (τερματοφύλακας), Κυριαζής, Δελήβασης Κ., Δελήβασης Δ., Αρτέσογλου, Χαλβατζής
Σκόρερ: Κυριαζής

ΒΑΜΒΙΝΟ 2

ΔΑΣΩ – ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ 1 – 1
Σύνθεση ομάδας: Σταλίδης, Παράσχος, Κυριακίδης, Τσιλιμπόνης Α., Γλερτζής, Φωτιάδης, Εσπιαλίδης
Σκόρερ: Εσπιαλίδης

PROJUNIOR 2

ΔΑΣΩ – ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ 5 – 4
Σύνθεση ομάδας: Καπετάνιος Βασίλης, Καπετάνιος Βαγγέλης, Δοϊρανλής, Νεοκοσμίδης, Ποϊράζης, Γκολεσόβαλης, Καραγιάννης (τερματοφύλακας), Κράστα, Τσιλιμπόνης, Κόκκαλης, Σουρλόγλου
Σκόρερ: Καπετάνιος Βαγγέλης 2, Δοϊρανλής 2, Νεοκοσμίδης 1

PROJUNIOR 3

ΔΑΣΩ – ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ 0 - 3
Σύνθεση ομάδας: Κόκκαλης, Πολυχρονίδης, Λιακόπουλος, Βουσβούκης, Τακατίνης, Κακαβέλας, Σάχο, Παπαιωάννου, Γεωργιάδης, Δαμιανίδης, Μαυρίδης

JUNIOR 2001
Πραγματοποιώντας αξιόλογη εμφάνιση απέναντι σε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα οι μικροί junior του ΔΑΣΩ  ηττήθηκαν με 6-2 από την ομάδα της Άρσεναλ Ευόσμου.
Τα γκολ πέτυχαν ο Τσιατούρας Α.και ο Παπαδόπουλος Α
Σύνθεση: Παυλίδης Α., (Παπαδόπουλος Δ.), Φουντούκας(Χαρίτος), Λεκοβίτσης (Δαμιανίδης),ΠαυλίδηςΣ., Πορτοκαλίδης, Χατζηιωαννίδης (Κακαβέλας), Πολίτης(Παπαδόπουλος Α.), Παυλίδης Α.(Πίβατς), Τσιατούρας.

JUNIOR 2000
Εύκολο έργο, καθώς δε συνάντησαν καμία αντίσταση, είχαν οι juniors 2000 και πέτυχαν μια εύκολη νίκη με σκορ 9-0 απέναντι στην Α.Ε. Φιλύρου. οι ποδοσφαιριστές του ΔΑΣΩ είχαν την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασαν άνετα στη νίκη με γκολ που σημείωσαν οι Γραβάνης, Βασιλείου(3), Παπαδημητρίου, Μπουκλής, Ντεμίρι(2) και Χατζηπαρασκευάς.
Σύνθεση: Χάιδας,Θεοδωρίδης, Παπαδημητρίου(Πανέλης), Χατζηπαρασκευάς (Καρανδρέας), Μπουκλής, Βασιλείου(Πειτσίδης),Ντεμίρι, Γραβάνης.

ΒΟΛΕΪ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ

Παρόλη την απαράδεκτη διαιτησία η ομάδα μας κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την Επανομή, κερδίζοντας την τοπική ομάδα με 3 -2 σετ.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Με νίκη ξεκίνησε η ομάδας μας Δ.Α.Σ.Ω. 1 το Τουρνουα «Σπανός». Νίκησε εύκολα μέσα στο «Κονταξοπούλειο» τον Α.Ο. Αμπελοκήπων με 3-0 σετ.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Πραγματοποιώντας αξιόλογη εμφάνιση απέναντι σε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα η ομάδα μας ηττήθηκε με 3 -0 σετ από τον Παναθλητικό Συκεών.

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΣΚΑΚΙ


Συνέχισε  τις καλές εμφανίσεις  η Ομάδα μας, τόσο στο Πρωτάθλημα,
όσο και στο Κύπελλο ,που προκρίθηκε στον Τελικό και μας έκανε περήφανους.
Τα αποτελέσματα: 
Π.Ο.Α’ΕΘΝΙΚΗΣ  2011
(4η αγωνιστική)
ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ  ΣΥΚΕΩΝ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ  2,5 – 5,5

(5η αγωνιστική)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ – Ε.Σ.ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ  3 - 5

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ  2011

(3ος γύρος)   ΚΕΡΑΥΝΟΣ – Σ.Α.ΕΣΘ « Γ.Ιωακειμιδης» 4 – 0

(Ημιτελικός)  ΚΕΡΑΥΝΟΣ – Ο.Σ.ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ  2,5 – 1,5

Γράφει ο Κώστας Κουτρούκης

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

13 Αγ ΕΚΑΣΘ ΜΕΝΕΜΕΝΗ ΠΚ St.George 50-39 ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρωτάθλημα Γ2 Ανδρών 1ος Όμιλος Οργάνωση ΕΚΑΣΘ 5/2/2011
Γήπεδο "ΠΑΓΩΜΕΝΟ"ΕΚΟ Ημ/νια 02/02/11 Ωρα 21.00
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Α'ΣΠΑΝΟΣ Β'ΣΑΡΑΚΕΝΙΔΗΣ

 ΔΕΚ 1) 15-10  2)11-08  3)15-11  4)09-10

ΠΟΝΤΟΙ: ST.GEORGE
  1. XATZIKOSTIS 15
  2. TELIOUSIS S 14(1)
  3. APOSTOLOU 4
  4. TOLIS 2
  5. TSAKIRIS 2
  6. ZLATIS AL  2
MENEMENH ΠΚ
  1. No4 GRIGORIAN  13(2)
  2. No10 STOILAS  11
  3. No 8 BIKIS  9       
  4. No5 DIAMANTIDIS 7
  5. No15 TSIHLAKIDIS 7
  6. No7 KAZANTZIDIS 3(1)
 
 

ST.GEORGE ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ 45-50 1st game ΑΣΕΘ (ΜΠΑΣΚΕΤ)

Έκανε το πρώτο βήμα ο Αριστοτέλης κέρδισε οριακά με 45 -50, στις 6/2 ο αγώνας σε όλη του την διάρκεια ήταν αμφίρροπος και καμία ομάδα δεν ξέφευγε  στο σκορ, το ματς χάθηκε απο την γραμμή των βολών δεχθήκαμε 16 πόντους και απο τον ψηλό τους το Νο14 πέτυχε 18 πόντους
πάμε τώρα στην επόμενη αναμεταξύ μας συνάντηση   με πολύ δύναμη και πίστη για τη νίκη
ΔΕΚ 1)13-09   2)12-19  3)11-10   4)09-12
Ποντοι St.George
  1. ZLATIS AL 15(3)
  2. DALEKAS(TO PALIO MOU PALTO)9
  3. GEORGOUSIS(GYRADIKO) 5(1)
  4. TELIOUSIS S 5(1)
  5. APOSTOLOU 4
  6. TOLIS 3(1)
  7. SARMIS TR. 2
  8. TSAKIRIS 2
Ποντοι Αριστοτέλης
  1. No18 KOSTANTINIDIS 18
  2. No7 LISAIOS 11
  3. No10 AVGERIS 7
  4. No9 PASHOS 6
  5. No11 ALEXOPOULOS 6
  6. No6 TSIATSIOS 2
*ΕΚΑΣΘ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ ΜΕ ΑΕΚ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΙΣ 21,30

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΠΑΟ ΔΟΡΚΑΔΟΣ 0-0

«Παρέμεινε αήττητος, έ ”Χ”ασε τη κούρσα »
Ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου παρέμεινε για ακόμη ένα παιχνίδι αήττητος μένοντας το Σάββατο το μεσημέρι ισόπαλος με τον ΠΑΟ Δορκάδος εντός έδρας με τελικό σκορ 0-0. Μπορεί η ομάδα του Ωραιοκάστρου να διεύρυνε το αήττητό του σερί σε 12 αγώνες αλλά η ισοπαλία που παραχώρησε το Σαββάτο στην ομάδα της Δορκάδος την βγάζει εκτός διεκδίκησης χάνοντας την κούρσα για το πρωτάθλημα. Η διαφορά με την ομάδα του Ποντιακού Πολυδενδρίου που είναι πρώτη στον όμιλο, είναι πλέον στους 9 βαθμούς. Το πρωτάθλημα μπορεί να μην έχει τελειώσει ακόμη έχοντας πολύ δρόμο μπροστά αλλά η ομάδα του Πολυδενδρίου δεν δείχνει διατιθεμένη να χάσει αυτήν την διαφορά που έχει χτίσει μέχρι σήμερα. Στον Κεραυνό έχουν ρίξει πλέον το βάρος στο να καταφέρουν να κρατήσουν την δεύτερη θέση μέχρι του τέλος του πρωταθλήματος καθώς αρχίζει να νιώθει έντονα την ανάσα του τρίτου Άρη Καβαλαρίου. Η δεύτερη θέση θα χαρίσει στην ομάδα του Ωραιοκάστρου το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας στους αγώνες μπαράζ. Θα παίξει εντός έδρας με την ομάδα που θα καταφέρει να φτάσει στον τελικό και με ένα παιχνίδι θα μπορέσει να ανέβη κατηγορία. Αν θυμηθούμε μάλιστα την μεγάλη προσπάθεια που έκανε η ομάδα του Κεραυνός την περσινή χρονιά που τερμάτισε στην τρίτη θέση παίζοντας δυο παιχνίδια για να φτάσει στον τελικό των αγώνων μπαράζ παίζοντας εκτός έδρας και με την νίκη του υπέρ της Δόξας Περιβολακίου οδήγησε τη σειρά σε δεύτερο παιχνίδι τότε θα μπορέσουμε να καταλάβουμε το πόσο σημαντικό είναι να κρατήσει την δεύτερη προνομιούχο θέση.

Α’ Ημίχρονο:
Το παιχνίδι ξεκίνησε δυναμικά και από τις δυο ομάδες δείχνοντας ότι και οι δυο ήθελαν να κερδίσουν τους βαθμούς της νίκης. Η πρώτη ευκαιρία βέβαια ανήκες στους φιλοξενούμενους. Στο 14’ λεπτό οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν ένα φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή. Την εκτέλεση του την ανέλαβε ο Παγώνης φέρνοντας την μπάλα μέσα στην μικρή περιοχή των γηπεδούχων. Ο τερματοφύλακας του Κεραυνού δεν εφνιδιάστηκε καθώς η μπάλα πέρασε πάνω από όλα τα κεφάλια των ποδοσφαιριστών που βρίσκονταν μπροστά του απέκρουσε την μπάλα σε πρώτη φάση και με δεύτερη προσπάθεια την μπλόκαρε σταθερά. Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν μέσα στον αγωνιστικό χώρο πιο σοβαροί και κινητικοί με αποτέλεσμα και οι δεύτερη καλή ευκαιρία του αγώνα να ανήκει και πάλι σε αυτούς Στο 22’ λεπτό κέρδισαν κόρνερ με τον Καψάλη να το εκτελεί και τον Καζαντζή να κάνει μια άστοχη έξοδο χάνοντας την μπάλα αλλά ο Χαράλαμπος Παυλίδης που βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι έδιωξε την μπάλα ξανά σε κόρνερ. Η ομάδα του Κεραυνού Ωραιοκάστρου ανέβασε την απόδοση της και δημιούργησε την μία και καλή ευκαιρία της για το πρώτο ημίχρονο στο 29’ λεπτό με πρωταγωνιστή τον Χαράλαμπο Μουστακίδη. Ο επιθετικός των γηπεδούχων βρέθηκε ύστερα από μια σύγχυση μέσα στην μεγάλη περιοχή των φιλοξενουμένων και βρέθηκε απέναντι από τον Μπαλάσκα αλλά το πλασέ που έκανε με την μια δεν ήταν καλό και βρήκε επάνω στον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων. Στο 43’ λεπτό η ομάδα του ΠΑΟ Δορκάδος είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ όταν ο Τσουκαλάς έπιασε το μονοκόμματο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Βαγγέλη Καζαντζή να πραγματοποιεί μια εξαιρετική απόκρουση και να στέλνει την μπάλα κόρνερ. Το πρώτο ημίχρονο έληξε βρίσκοντας τις ομάδες ισόπαλες με 0-0.

Β’ Ημίχρονο: 
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο γήπεδο θέλοντας να πετύχουν κάποιο τέρμα που θα τους χάριζε τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι οπισθοχώρησαν καθώς το ισόπαλο αποτέλεσμα τους βόλευε και προσπάθησε με κάποιες αντεπιθέσεις να «κλέψει» το παιχνίδι. Ο Τολιάνο Μπεκιράι στο 57’ λεπτό βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και στην προσπάθεια του να το αποφύγει και αυτόν ανατράπηκε αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Σίσκος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Από εκείνο το λεπτό και μετά το παιχνίδι παίχτηκε στο κέντρο καθώς οι ομάδες είχαν σφικτές άμυνες. Ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου προσπαθούσε με διάφορους τρόπους να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενουμένων αλλά δεν τα κατάφερνε. Στο 79’ λεπτό οΤολιάνο Μπεκιράι βρέθηκε και πάλι μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, αυτή τη φορά προσπάθησε να τον πλασάρει αλλά το τελικό του πλασέ ήταν κακό καθώς πήγε απευθείας στην αγκαλιά του Μπαλάσκα χαραμίζοντας μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να χαρίσει στην ομάδα του τους βαθμούς της νίκης. Οι φιλοξενούμενοι στο 88’ λεπτό είχαν και εκείνοι μια πολύ καλή ευκαιρία να «κλέψουν» τη νίκη όταν και βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Καψάλη να πατάει περιοχή και να προσπαθεί να νικήσει με το πλασέ του τον Καζαντζή αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ. Αυτή ήταν και η τελευταία ευκαιρία των δυο ομάδων στο παιχνίδι. Το παιχνίδι τελείωσε με τις δυο ομάδες να μένουν με παίκτη λιγότερο καθώς ο Χαράλαμπος Παυλίδης από πλευράς των γηπεδούχων και ο Ταραμάς για λογαριασμό των φιλοξενουμένων αποβλήθηκαν αμφότεροι με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία προς τον διαιτητή της αναμέτρησης κ .Σίσκο. Ο παίκτης του Κεραυνού αποβλήθηκε στο 90’ λεπτό της αναμέτρησης και ο παίκτης του ΠΑΟ Δορκάδος στο 78’ λεπτό.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΑΙΧΤΩΝ
ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι υποπίπτοντας σε κάποια λάθη τα οποία ευτυχώς δεν στοίχησαν στην ομάδα του. Φάνηκε η αποχή που είχε στα δυο προηγούμενα παιχνίδια της ομάδος του. Όσο περνούσε η ώρα βρήκε τον ρυθμό του και η απόκρουση στα τελειώματα του πρώτου ημιχρόνου του έδωσε αυτοπεποίθηση και ουσιαστικά «έσβησε» και τα λάθη που έκανε.

ΜΕΛΕΓΓΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Αρκετά καλός για κόμη ένα παιχνίδι. Δεν άφησε να γίνουν πολλές φάσεις μπροστά από την εστία της ομάδος του. Κέρδισε μερικά έξυπνα φάουλ τα οποία έδωσαν και ανάσες στην άμυνα του που πιέστηκε αρκετά.

ΛΟΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Πολύ καλός για ακόμη ένα παιχνίδι. Επέστρεψε μετά από δυο παιχνίδια και αυτός στο βασικό σχήμα της ομάδος του ύστερα από έναν μικρό τραυματισμό που είχε και έδειξε ότι δεν επηρεάστηκε η αγωνιστική του εικόνα από αυτό το γεγονός.

ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

Αρκετά νευρικός στο παιχνίδι του αλλά πολύ καλύτερος από την προηγούμενη αγωνιστική. Θα πρέπει να αποβάλει κάποτε αυτή τη νευρικότητα που έχει στα παιχνίδια αν θέλει να γίνει και πιο ουσιαστικός για την ομάδα του. Το θετικό είναι ότι πήγε καλύτερα στα αμυντικά του καθήκοντα από το τελευταίο παιχνίδι που είχε κάποια προβλήματα με τον προσωπικό του αντίπαλο.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

Πολύ καλός και ο έτερος μπακ του Κεραυνού. Ανέβασε και αυτός την απόδοση του από το τελευταίο παιχνίδι και έγινε πιο ουσιαστικός τόσο στις πάσες του όσο και στα μαρκαρίσματα του.

ΧΑΒΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Πολύ καλός για όσο αγωνίστηκε. Έκοβε τις επιθέσεις των αντίπαλων του στο χώρο του κέντρου. Κέρδισε αρκετές μονομαχίες και χαρακτηρίζεται θετικός. Αντικαταστάθηκε διότι αντιμετώπιζε ένα μικρό τραυματισμό.

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Κρίνεται καλός αλλά για ακόμη ένα παιχνίδι δεν έδειξε το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο. Κέρδισε πολλές μονομαχίες στον αέρα αλλά οι τελικές του πάσες που δεν ήταν καλές και είναι αυτές που του μείωσαν κάπως την πολύ καλή του παρουσία. Στο τέλος εκνευρίστηκε, διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή και αποβλήθηκε στο 90’ λεπτό της αναμέτρησης.

ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

Πάρα πολύ καλός στο παιχνίδι του με πολύ καλές πάσες και πάρα πολλά τρεξίματα. Ίσως και να ήταν άδικη η αλλαγή του καθώς θα μπορούσε να παραμείνει στο παιχνίδι και να γίνει η ομάδα του στα τελευταία λεπτά του αγώνα ακόμη πιο επιθετική μαζί του.

ΜΠΕΚΙΡΑΙ ΤΟΛΙΑΝΟ

Ήταν καλός είχε διάθεση και όρεξη να βοηθήσει την ομάδα του αλλά τις δυο φορές που βρέθηκε μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων δεν έκανε αυτό που θα έπρεπε. Να στείλει την μπάλα δηλαδή στα δίχτυα και να χαρίσει στην ομάδα του τους βαθμούς της νίκης. Διαθέτει πολύ ταλέντο αλλά πολλές φορές η ασοβαρότητα που επιδεικνύει στα τελειώματα των φάσεων στοιχίζουν βαθμούς στην ομάδα του.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Αρκετά τρεξίματα αλλά μέχρι εκεί. Στη θέση που χρησιμοποιείται δεν έχει την ευκαιρία να βγει με την μπάλα στα πόδια του απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα με αποτέλεσμα να χάνει αυτός και η ομάδα του την τελική προσπάθεια.

ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Ήταν σχετικά καλός με το παιχνίδι που ξέρει να κάνει. Έβαλε πλάτη την αντίπαλη εστία, δέχτηκε αρκετές κλοτσιές από τους αντίπαλους αμυντικούς και μοίρασε την μπάλα σωστά στους συμπαίκτες του. Αυτό που τον κάνει να έχει και το αρνητικό πρόσημο στην απόδοση του είναι η μεγάλη ευκαιρία που είχε στο πρώτο ημίχρονο όταν από πολύ κοντινή θέση δεν κατάφερε και αυτός να στείλει την μπάλα στο πλεκτό.

Αλλαγές:

ΚΑΖΑΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Πέρασε στο παιχνίδι σε ένα διάστημα που η μπάλα έκαιγε αλλά έδειξε ότι παρά το νεαρό της ηλικίας του ότι είναι πολύ σοβαρός και μεστός στο παιχνίδι του κόβοντας αρκετές μπάλες στο χώρο του κέντρου.

ΚΑΓΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Θα μπορούσε να είχε περάσει από πολύ πιο νωρίς στο παιχνίδι καθώς είναι ένα παίκτης που όταν μπαίνει μέσα στο παιχνίδι δίνει μια πιο επιθετική πνοή στην ομάδα του. Αν έμπαινε πιο νωρίς ίσως να δημιουργούσε κάποιες επικίνδυνες φάσεις για την εστία των φιλοξενούμενων καθώς ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής το «έχει».

ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Πέρασε σχεδόν με την ένα έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου θέλοντας ο προπονητής του να εκμεταλλευτεί τις πολύ καλές πάσες του. Ο Ριζόπουλος τις έβγαλε αλλά οι συμπαίκτες του δεν μπόρεσαν να τις εκμεταλλευτούν όσο θα έπρεπε. Πολύ καλός για ακόμη ένα παιχνίδι. 
 γράφει ο Βαγγέλης Καζαντζής

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΒΟΛΛΕΥ KΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2010-2011

Α' ΓΥΡΟΣ
ΒΑΟ - Αριστοτέλης Επανομής 3-2
ΜΕΝΤ - Εαρινός 0-3
Μέγας Αλέξανδρος - Αγιος Νικόλαος Μηχανιώνας 3-1
Αετός - Καμπανιακός 3-1
Κεραυνός Ωραιοκάστρου - Ελπίς Αμπελοκήπων 0-3 (αα)
Αίας Ευόσμου - Πρωτέας 3-2
ΑΣΚ Λαγκαδάς - Ναύαρχος Βότσης 3-1
Γαλαξίας - Μυγδονιακός 3-0 (αα)
Παναθλητικός Συκεών - Μακεδονικός 2-3
ΔΑΣ Ωραιοκάστρου bye
B' ΓΥΡΟΣ
Ελπίς Αμπελοκήπων - Αίας Ευόσμου .
Μακεδονικός - ΔΑΣ Ωραιοκάστρου 0-3
Αετός bye
Μέγας Αλέξανδρος bye
BAO bye
Γαλαξίας bye
ΑΣΚ Λαγκαδάς bye
Εαρινός bye

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

ΔΡΑΣΗ ΑΡΔΑΜΕΡΙΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 1-1

«Απέφυγε την ήττα στο 87’»
ΔΡΑΣΗ ΑΡΔΑΜΕΡΙΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 1-1

Ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου αγωνιζότανε την Κυριακή το πρωί στην έδρα του Αρδαμερίου με αντίπαλο την τοπική Δράση. Ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου καλούταν να κερδίσει για να καταφέρει να μείνει κοντά στην πρώτη θέση καθώς ο Ποντιακός Πολυδενδρίου κέρδισε τον ΑΠΟ Λαχανά με 1-3, τελικά δεν τα κατάφερε και έμεινε ισόπαλος με 1-1. Η ισοπαλία αυτή αν και έχει ακόμη πολύ δρόμο το πρωτάθλημα ίσως να τον έχει βγάλει και εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος και της πρώτης θέσης καθώς η διαφορά πλέον από τον πρώτο είναι στους 7 βαθμούς. Στο στρατόπεδο του Κεραυνού Ωραιοκάστρου όλοι πλέον έχουν βάλει ως σκοπό να κρατήσουν την δεύτερη προνομιούχο θέση με κάθε τίμημα ως το τέλος του πρωταθλήματος και να διεκδικήσουν την άνοδο τους στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ.Μ. από τα μπαράζ με το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας.

Α’ Ημίχρονο:

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες προσέφεραν καλό θέμα και πολλές φάσεις απέναντι από τα καρέ των δυο ομάδων. Ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο πολύ δυνατά και δημιούργησε από τα πρώτα μόλις λεπτά κάποιες ευκαιρίες για να πετύχει πρώτη τέρμα. Στο 7’ λεπτό ο Δημήτρης Γεωργιάδης ύστερα από μια εκπληκτική μπαλιά του Χαράλαμπου Μουστακίδη κατέβασε την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή και ενώ θα μπορούσε να πλασάρει σε πρώτο χρόνο, προτίμησε να τριπλάρει και τον αμυντικό και στη συνέχεια να κάνει ένα αδύναμο πλασέ με τον τερματοφύλακα Φραγκούδη να μπλοκάρει εύκολα την μπάλα. Οι παίχτες του Κεραυνού συνέχισαν να πιέζουν και να δημιουργούν φάσεις αλλά δίχως να καταφέρνουν να πετύχουν κάποιο τέρμα όπως στην φάση του 12’ λεπτού. Ο Μουστακίδης βρέθηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή των αντιπάλων αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ευτύχισαν να σκοράρουν πρώτοι όταν στο 17’ λεπτό ο επιθετικός των γηπεδούχων Σαλπιγγίδης βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή και πλάσαρε σωστά τον τερματοφύλακα του Κεραυνού Αχιλλέα Μπαχλή κάνοντας το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν και άλλο την απόδοση τους θέλοντας να φτάσουν γρήγορα στην ισοφάριση. Ο Μανώλης Στεφανίδης στο 24’ λεπτό σούταρε αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έδιωξε σε κόρνερ. Ο Χρήστος Μελεγγέλης πήρε την κεφαλιά από το κόρνερ του Στεφανίδη αλλά ο Φραγκούδης μπλόκαρε την μπάλα. Ο Κεραυνός συνέχισε να πιέζει και με μια ακόμη κεφαλιά στο 33’ λεπτό προσπάθησε να ισοφαρίσει για την ομάδα του αλλά και αυτή η ευκαιρία πέρασε ανεκμετάλλευτη. Στο ημίχρονο οι δυο ομάδες πήγανε στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι 1-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Β’ Ημίχρονο:

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Κεραυνού Ωραιοκάστρου μπήκαν δυνατά καθώς βρισκόντουσαν πίσω στο σκορ. Η πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο ανήκε και πάλι στους φιλοξενούμενους με Χαράλαμπο Παυλίδη να παίρνει την κεφαλιά στο 50’ λεπτό ύστερα από την σέντρα του Ανέστη Σημαιοφορίδη. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλά κλεισμένοι στη εστία τους θέλοντας να υπερασπιστούνε το σκορ που ήταν υπέρ τους και τους έδινε μια πολύ σημαντική νίκη και έβγαιναν στην επίθεση με αντεπιθέσεις. Στο 55’ λεπτό και σε μια αντεπίθεση των φιλοξενουμένων ο σκόρερ των γηπεδούχων Σαλπιγγίδης έκανε το σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή με τον Αχιλλέα Μπαχλή να αποκρούει ασταθές και να διώχνει την μπάλα σε κόρνερ. Στο 62’ λεπτό οι παίχτες του Κεραυνού Ωραιοκάστρου είχαν και πάλι μια καλή ευκαιρία για να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Μελεγγέλη να παίρνει για μια ακόμη φορά την κεφαλιά μέσα από την περιοχή των γηπεδούχων αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν σε δυο διαδοχικές φάσεις στην κόντρα επίθεση η μια ήταν στο 68’ λεπτό και η άλλη στο 73’ λεπτό αλλά και στις δυο περιπτώσεις ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων Αχιλλέας Μπαχλής βγήκε εκτός περιοχής και απομάκρυνε την μπάλα. Οι γηπεδούχοι στο 80’ λεπτό κέρδισαν κόρνερ , η εκτέλεση του κόρνερ έφερε την μπάλα στην μικρή περιοχή όπου ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων Μπαχλής έκανε μια ασταθείς απόκρουση και έδιωξε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι αλλά ο διαιτητής έδειξε το σημείο του άουτ καθώς η μπάλα πέρασε άουτ κατά την εκτέλεση του και όταν ήταν στον αέρα . Οι παίκτες του Κεραυνού Ωραιοκάστρου κατάφεραν να ισοφαρίσουν έπειτα από μια φάση διαρκείας στα καρέ των γηπεδούχων. Πιο συγκεκριμένα στο 87’ λεπτό ο Παυλίδης κατέβασε την μπάλα ύστερα από σέντρα του Σημαιοφορίδη πλάσαρε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων που ήταν σε καλή μέρα έδιωξε την μπάλα σε πρώτο χρόνο, ο Μουστακίδης πήρε το ριμπάουντ αλλά πλάσαρε επάνω στον ήδη πεσμένο τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων και στην συνέχεια οι αμυντικοί έδιωξαν σε κόρνερ. Στη συνέχεια της φάσης ο Σημαιοφορίδης εκτέλεσε του κόρνερ ο Παυλίδης πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων και κατάφερε να ισοφαρίσει για την ομάδα του και να τους «λυτρώσει» δίνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΑΙΧΤΩΝ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΑΧΛΗΣ
Η απόδοση του δεν ήταν και τόσο σταθερή καθώς ο χρόνος αντίδρασης του στις περισσότερες φάσεις ήταν αργή. Παρ’ όλα αυτά σε δυο περιπτώσεις έσωσε την ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο όταν οι αντίπαλοι βγήκαν σε δυο περιπτώσεις στην αντεπίθεση και έδιωξε την μπάλα μακριά με τα πόδια.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΛΕΓΓΕΛΗΣ

Το Α και το Ω στο συγκεκριμένο παιχνίδι για την ομάδα του. Έκοβε στην άμυνα πέραν του γκολ που δέχεται η ομάδα του καθώς στην συγκεκριμένη φάση φταίνε και τα δυο σέντερ μπάκ, επίσης βρίσκονταν σε πολλές φάσεις στην επίθεση της ομάδος του θέλοντας να βοηθήσει στην ισοφάριση του σκορ. Δεν ήταν τυχαίο άλλωστε που τελείωσε το παιχνίδι έχοντας τις περισσότερες προσπάθειες για γκολ από όλους τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΔΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ

Πολύ καλός και αυτός στο παιχνίδι και στην μοναδική αδράνεια του μαζί με τον Μελεγγέλη ήρθε το γκολ των γηπεδούχων. Κατά τα άλλα ήταν πολύ μαχητικός και σωστός στις επεμβάσεις του. Από τους καλύτερους μαζί με τον Μελαγγέλη.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

Ασταθής καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Ήταν κακές οι μεταβιβάσεις του όσο και στα αμυντικά του καθήκοντα καθώς ο προσωπικός του αντίπαλος του έφυγε αρκετές φορές. Από τις λίγες φορές που έβγαλε σωστά τις σέντρες του η ομάδα του δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις στην άμυνα των γηπεδούχων.

ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

Δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση ο νεαρός αμυντικός. Είχε και αυτός πολλά προβλήματα από την πλευρά του με τον προσωπικό του αντίπαλο.

ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Πολύ καλός ο έμπειρος κεντρικός του Κεραυνού Ωραιοκάστρου. Προσπάθησε με τις πολύ καλές του σέντρες να βοηθήσει τους συμπαίκτες του να φτάσουν στην ισοφάριση αλλά εκείνοι δεν το εκμεταλλευτήκαν στο έπακρο.

ΧΑΒΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι αλλά από την στιγμή που ανέβασε στροφές ανέβηκε και η υπόλοιπη ομάδα. Είχε καλές μεταβιβάσεις και έδεσε το κέντρο από την ώρα που ανέβηκε η απόδοση του. Τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο 50’ λεπτό.

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Ξεκίνησε κάπως νευρικά το παιχνίδι του και έκανε πολλά λάθη. Στη συνέχεια ανέβασε στροφές και άρχισε να γίνετε απειλητικός για τη αντίπαλη άμυνα. Μάλιστα πέτυχε και το γκολ της ισοφάρισης στο 87’ λεπτό.

ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

Έμοιαζε να είναι κάπως απομονωμένος καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού από το διπλό μαρκάρισμα που είχε από τους αντιπάλους του. Προσπάθησε να βοηθήσει τους συμπαίκτες του με τις πολύ καλές μεταβιβάσεις που είχε.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ξεκίνησε καλά έχοντας μια πολύ σημαντική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Στη συνέχεια η απόδοση του έπεσε με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί στο 72’ λεπτό.

ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Πολύ καλή κρίνετε η συμμετοχή του στο παιχνίδι. Άνοιξε πολλούς διαδρόμους για τους συμπαίκτες του σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Το μόνο που του έλειπε ήταν το γκολ κάτι που θα μπορούσε να το κάνει στο 86’ λεπτό στην φάση διαρκείας που είχε η ομάδα του λίγο πριν ισοφαρίσει στο παιχνίδι.

Αλλαγές:

ΜΠΕΚΙΡΑΙ ΤΟΛΙΑΝΟ

Πέρασε στο παιχνίδι στη θέση του τραυματία Χαβάκη. Ήταν πάρα πολύ καλός και βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στην ισοφαρίσει καθώς ανέβασε κατά πολύ την ομάδα του. Κέρδισε πολλά φάουλ από τα οποία η ομάδα του δημιούργησε πολλές καταστάσεις στην άμυνα της Δράσης Αρδαμερίου.

Χ’’ΑΓΟΡΑΚΗΣ
Πολύ καλός και αυτός στο παιχνίδι του. Πήρε μπάλες και τις μεταβίβασε σωστά στην επίθεση. Δημιούργησε πολλές καταστάσεις από την αριστερή πλευρά όπου αγωνίστηκε και έπαιξε και αυτός ρόλο στο να φτάσει η ομάδα του στην ισοφάριση
 
Γράφει ο Βαγγέλης Καζατζής

ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ


Ξεκίνησαν οι Διασυλλογικές Διοργανώσεις για την ομάδα του ΚΕΡΑΥΝΟΥ για το 2011.
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Α ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής)
Μετά τις 3 πρώτες Αγωνιστικές η ομαδα του Κεραυνού αν και δεν ικανοποίησε μέχρι στιγμής παραμένει αήτητη και διεκδικεί την επάνοδό της στην μεγαλύτερη κατηγορία.
Τα αποτελέσματα αναλυτικά:
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΑΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ   4-4
ΕΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ    1-6,5
ΚΕΡΑΥΝΟΣ-ΣΟ ΠΟΛΥΧΝΗΣ        4-4

ΚΥΠΕΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2011
Στην τρίτη φάση του Κυπέλου προκρίθηκε ο Κεραυνός μετά από 2 νίκες συγκεκριμένα επιβλήθηκε των : ΕΣΩ ΠΑΠΑΦΗ ΧΡΟΝΙΚΟ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ 1-3
ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ 1,5-2,5

γράφει ο Κώστας Κουτρούκης