Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ (κοπη πιτας 2011)


Ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του, στην καθιερωμένη κοπή της πίτας και στη βράβευση των αριστούχων μαθητών-μαθητριών, αθλητών του συλλόγου, την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 11.30 στον πολυχώρο ROSE GARDEN.

Σπύρος Κρουσταλάκης
Ειδ Γραμματέας ΔΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΜΙΝΩΝ 0-2
Μετά την ήτα της απο τον Ολυμπιακό ο οποίος ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, η Δόξα φάνηκε να έχει ευκαιρίες για ΓΚΟΛ που δεν εκμεταλλεύτηκε.
Για την ΔΟΞΑ: Πολυχρονίδης, ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ, ΨΩΜΑΔΕΛΗΣ, Σαμουρλής Τ, (50' Βελώνης), Σαπάνης Η. (57' Σαμουρλής Σ.) Καρκάρης, Κουσούτης (78' Παπαδόπουλος) ΧΑΤΖΗΧΑΡΙΣΤΟΣ, Σπυρόπουλος Βασιλομιχελάκης, Αραμπατζούδης


ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΛΗΤΗΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΓΕΦΥΡΑΣ 3-2
Νέα επιτυχία για τον Μακεδονικό Λητής, ο οποίος κέρδισε την συνώνυμη ομάδα. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό με τους γηπεδούχους να δείχνουν να ελένχουν το παιχνίδι στην μεγαλύτερη του διάρκεια.
ΛΗΤΗ: Μπαμπάτσικος, Θεοδώρου, Καλαίτζίδης, Λιώνης, Παπαστέργιος, Καμπάκης, Μπουλαλάς (78' Ματούλας) Πασχαλίδης (85' Κοσμούδης) Κουτσελίνης, Αγαπητός (71' Καπετανόπουος), Λύτας

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  Α ΟΜΙΛΟΣ
ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΝΙΚΗ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ 6-1
Δεν τα πήγε και πολύ καλά ή Νίκη σε αυτόν τον αγώνα
ΝΙΚΗ: Καψομενάκης, Τελιούσης, Νούλης, Γιολτζόγλου, (49' Μίντης) Ταχματζίδης, Ουζούνης, Τερζής, Καψομενάκης, Μ. Βασίλας, (76' Ασημάκης) Κουριτενλής, Μπούσδας (65' Τσουλχάι)

ΑΙΣΧΥΛΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ-Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 0-0
Για τον ΑΙΣΧΥΛΟ: Βογιατζής, Βαρντεσιάν, Μετσάι, Καλταπανίδης, Τσομπανόπουλος, Τραγανι,Ποπόφ, Σταθάκης, Θαναηλάκης, (60' Αλεξιάδης), Σουλκάι, Ιωαννίδης, (89 Τοπάλι)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΣΤΑΝΑ-ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΩΤΟΥ 1-3
Πολύ καλή εμφάνιση για τη Δόξα
Για το Πετρωτό: Παπαδόπουλος, Μαρμαρίδης, Παναγιωτίδης Τ. (52' Παντελίδης), Σιάνας, Δημητριάδης, Κουγιουμτζίδης Χ., Κουγιουμτζίδης Β. Παναγιωτίδης Ε. (26' Αμανατίδης) Μεντβέντεβ, Τζήκας Δήμας


Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΛΙΣΟΧΩΡΙΟΥ-ΤΡΙΤΩΝ ΒΟΛΒΗΣ 1-2
Για τον Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ: Χαλκιάς, Κων/νιδης, Κωνσταντινακάκης, (45' Καμπελάια) Πετρούδης, (25' Παρισόπουλος) Χρυσοχόου, Παπαδόπουλος, Νικολαίδης, Λαζανάς, Βήττας, Καρακούλιας, Λασκαρίδης, (75' Ταμπάκο)


ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Σ. ΚΑΤΣΙΑΟΥΝΗΣ
Την δυσαρέσκεια του εξέφρασε χθες στο Αθλητικό Μετροπολις ο πρόεδρος της Δόξας Πενταλόφου Σάκης Κατσιαούνης, τονίζοντας ότι: Ζητήσαμε μεσοβδόμαδα την αναβολή του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό Κυμίνων για λόγους ανθρώπινους μετά τα γνωστά γεγονότα της περασμένης εβδομάδας και τον σοβαρό τραυματισμό του Ζήση Τρούλο. Όλη την εβδομάδα είπε ότι ασχολήθηκαν με αυτό το θέμα και οι παίκτες δεν είχαν καλή διάθεση και ψυχολογία.
Η Δόξα θέλει και έχει στόχο να παραμείνει στην κατηγορία.
Τους έκανε εντύπωση ακόμα ότι στον αγώνα εκτός της τετράδας των διαιτητών ήρθαν και δύο παρατηρητές, και έμειναν με ερωτηματικά, αν η ομάδα της Δόξας έχει δώσει τέτοια δικαιώματα.

Γ. ΠΑΡΙΣΟΠΟΥΛΟΣ
Τα παράπονα του αλλά και την δημόσια συγνώμη του εξέφρασε ο προπονήτής του Μ Αλεξάνδρου Μελισοχωρίου Γ. Παρισόπουλος από την διαιτησία του Γκορτζιλα, και από την συμπεριφορα του στο ματς με τον Τρίτωνα Βόλβης. Ο Παρισόπουλος ανακοίνωσε ότι η ομάδα δεν έχει βλέψεις πρωταθλητισμού, και δεν προσπαθεί να ενοχλήσει κανέναν. Τέλος ζήτησε συγνώμη για την συπεριφορά του στο τέλος του αγώνα.

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Κοπή της πίτας, από Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου


ΜΕΣΑ σε εορταστική ατμόσφαιρα στην ετήσια κοπή της πίτας, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου τίμησε το μέλος του και πρόεδρο της Επιτροπής Ανάπτυξης της διαιτησίας Κύρο Βασσάρα για την προσφορά του στην Ελληνική διαιτησία. Τίμησε το δικό του άνθρωπο που με το κύρος του ανέδειξε και το ΣΔΠΘ σε όλο το κόσμο. Ο κ. Βασσάρας αφιέρωσε την πλακέτα στο αήμνειστο πατέρα του Αντώνη και ευχαρίστησε τους συνεργάτες του σε όλη την πορεία του κ. Σαραιδάρη, Δ. Μποζατζίδη. «Μόνον οι διαιτητές έχουν στόχους θα περάσουν από το μονοπάτι που άνοιξε γενιά του πατέρα μου, από αυτό που ανοιξαν οι άλλοι για μένα και εγώ για τους επόμενους», υπογράμμισε ο κ. Βασσάρας. Στον Κύρο Βασσάρα την τιμητική πλακέτα έδωσε ο Τζίκας Ιωάννης , Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου Διαιτητών και Γραμματέας της επιτροπής διαιτησίας της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας.

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΓΑΛΑΞΙΑΣ -ΚΕΡΑΥΝΟΣ 2-3 (ΒΟΛΕΥ)

Στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος κορασίδων βόλλευ η ομάδα του Κεραυνού Ωραιοκάστρου ύστερα από εξαιρετική εμφάνιση κέρδισε εκτός έδρας με σκόρ 3-2 σέτ την ομάδα του Γαλαξία στο κλειστό του Βότση. Οι αθλήτριες μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό παρότι αγωνίστηκαν με πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών. Απέσπασαν τα συγχαρητήρια του προπονητή τους ο οποίος δήλωσε πως ήταν το καλύτερο παιχνίδι τους. Η  προσπάθεια συνεχίζεται από το προσεχές Σάββατο με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος παγκορασίδων. 
Η κλήρωση μας έφερε αντιμέτωπους με δύσκολους αντιπάλους.


Στην φωτογραφία φάση από αγώνα του κεραυνού με πρωταγωνίστρια την Μπανάβα Γεωργία             
Αναλυτικά το πρόγραμμα :       

29-1-11
Μίκρα  
16:30    
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ
5-2-11 
Ανατόλια
11:30        
ΑΝΑΤΟΛΙΑ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ
12-2-11
Κοντ/λειο   
16:00             
ΚΕΡΑΥΝΟΣ-ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ
19-2-11
Αδενδρο
12:00              
ΑΔΕΝΔΡΟ  -ΚΕΡΑΥΝΟΣ
26-2-11 
Κον/λειο     
16:00       
ΚΕΡΑΥΝΟΣ- ΜΑΧ. ΠΕΥΚΩΝ

ΓΙΑ ΣΚΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ

Ανταποκρινόμενος στη δέσμευση ότι θα δίνει έμφαση στις σχέσεις των μελών , των αθλητριών, των αθλητών αλλά και των φίλων της ομάδας  σαν πρώτη εκδήλωση, ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία εκδρομή στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας! 
Οι αθλήτριες βόλευ  του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ εξασκήθηκαν με την επίβλεψη ειδικού δασκάλου και στο άθλημα του σκι, και τόσο οι ίδιες όσο και οι γονείς τους πέρασαν μια ευχάριστη μέρα στο χώρο του χιονοδρομικού κέντρου. 
Η εκδρομή έκλεισε με χορό και κέφι σε χωριό της Νάουσας, με την ευχάριστη διάθεση ότι τέτοιου είδους εκδηλώσεις θα επαναληφθούν!!!

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε τη Δευτέρα 17/01/2011 στο Κλειστό γήπεδο του Δρυμού, Παναγιώτης Νέτσικας, ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ. Παραβρέθηκαν όλες οι αθλήτριες και οι αθλητές της ομάδας. Τυχεροί της χρονιάς στάθηκαν η Μαρία Δεσπούδη (πασαδόρος) από τη μεγάλη ομάδα και ο Ανδρέας Σαραφίδης από τη μικρή.



Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Προελαύνει η Δόξα Ρετζικίου, θα αντιδράσει ο Κεραυνός;

Μετά το πέρας και αυτής της αγωνιστικής νομίζουμε ότι τα πράγματα έχουν αρχίσει και ξεκαθαρίζουν. Φυσικά μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξαν οι συνεχόμενες ήττες του Κεραυνού Ωραιοκάστρου που έφεραν την ομάδα στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Η αλλαγή προπονητή στη Δόξα Ρετζικίου φαίνεται πως έχει ενεργήσει ευεργετικά. Το πρόσωπο της ομάδας έχει αλλάξει άρδην το έργο του νέου προπονητή έχει αρχίσει ήδη και φαίνεται. Μάλιστα η διοίκηση της ομάδας πιστώνει στον νέο τεχνικό το μεγάλο διπλό μέσα στο Ωραιόκαστρο.
Στη δεύτερη θέση ανέβηκε ο Αργοναύτης, που αν και δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα έδειξε στη συνέχεια ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο και πήρε τα αποτελέσματα που έπρεπε. Η ομάδα της Καλαμαριάς που πέρσι έχασε για λίγο την άνοδο στις Εθνικές κατηγορίες είναι πλέον στη δεύτερη θέση και έχει μία συνεχόμενη αγωνιστική άνοδο.
Πάμε τώρα στο μεγάλο ερωτηματικό του πρωταθλήματος. Ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου αν και μέχρι το τέλος του 2010 έπαιρνε τους πάντες παραμάζωμα, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ήρθαν δύο ήττες, ειδικά η μία απρόσμενη, και έφεραν την ομάδα από την πρώτη θέση στην τρίτη μαζί με τον Ζέφυρο. Ο Δημήτρης Καραμιχάλης και η διοίκηση του Κεραυνού έχουν βρει κάποιες λύσεις στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί και το σίγουρο είναι ότι θα πορευτούν μαζί μέχρι το τέλος της σεζόν. Εξάλλου οι συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές στηρίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη που υπάρχει.
Θα ήταν άδικο να μην αναφερθούμε στον Ζέφυρο που αθόρυβα, με πολύ καλό μπάσκετ και χωρίς τυμπανοκρουσίες πάτησε στην τρίτη θέση μαζί με τον Κεραυνό και ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Ο Πόλυς Γεωργιάδης έχει κάνει καταπληκτική δουλειά και όλοι παραδέχονται ότι αν όχι φέτος, του χρόνου, αν συνεχίσει βέβαια η ομάδα στον ίδιο ρυθμό, θα ανέβει ο Ζέφυρος κατηγορία.
Σε ότι αφορά την παραμονή στην κατηγορία, εκεί τα πράγματα είναι ρευστά, γιατί αναμένεται να πέσουν πολλές ομάδες στο τοπικό από τις Εθνικές κατηγορίες. Αστέρας Σίνδου και Ελπίδα Αμπελοκήπων θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι δύο ομάδες που θα υποβιβαστούν, ενώ από κει και πέρα η Βεργίνα, ο Μέγας Αλέξανδρος Καλοχωρίου, η Νεάπολη, ο ΒΑΟ και η Ευκαρπία θα δώσουν μεγάλη μάχη για τη σωτηρία μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Δημοσιεύτηκε από 
http://northbasket.gr/

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Από δημοσίευση στα Σπορ του Βορρά το Σάββατο 22 Ιανουάριου!!

Με επιτυχία στέφτηκε η πρώτη εμφάνιση των pro junior της Ακαδημίας ποδοσφαίρου Δόξας Δρυμού στο τουρνουά του ΑΟ Πρωτέα στον Εύοσμο με αντίπαλο την διοργανώτρια ομάδα,
Με τον ενθουσιασμό ζωγραφισμένο στα  γελαστά από ικανοποίηση    πρόσωπα τους και εμφανώς <<τρακαρισμένα >> από την πρώτη επίσημη εμφάνιση τους σε κοινό ,σκόρπισαν χαμογέλα και υποσχέσεις για το μέλλον στο πλήθος που παρακολούθησε την αναμέτρηση . 
Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η  εμφάνιση των ομάδων που έγινε όπως ακριβώς γίνεται στο επίσημο πρωτάθλημα, κάτι πρωτόγνωρο για του μικρούς πρωταγωνιστές που όμως το χάρηκαν με την καρδιά τους καθώς το ζεστό χειροκρότημα που απέσπασαν από τον κόσμο που παρακολουθούσε ήταν το καλύτερο καλωσόρισμα . Οι μιμητές του Μεσσι  και του Κριστιαν Ροναλντο  για δύο τριαντάλεπτα καθήλωσαν προπονητές και θεατές με τα σκέρτσα αλλά Garcia, τις χορευτικές φιγούρες τύπου Ροναλντινιο,  αλλά και τα  μυστικά  του ποδοσφαίρου που έδειξαν ότι πολύ καλά γνωρίζουν. 
Η θεά τύχη ήταν καλή και για τις δυο ομάδες αφού κράτησε το σκορ στο 4-4 .Ακόμα και όταν οι προπονητές τους οδήγησαν  στα πέναλτι για να δοκιμάσουν την ευστοχία των μικρών αστέρων και πάλι η τύχη έκλεισε πονηρά το μάτι στο 9-9 σκορπίζοντας έτσι μόνο χαμογέλα τόσο στα δυο αντίπαλα στρατόπεδα όσο και στους ευχαριστημένους  από το θέαμα γονείς. 

Αναρτήθηκε από  http://doksadrimou.blogspot.com/

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

ST.GEORGE ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ ΔΟΞΑ ΠENTΑΛΟΦΟΥ 55-65 (ΜΠΑΣΚΕΤ)

Πρωτάθλημα Γ2 Ανδρών 1ος Όμιλος 
Οργάνωση ΕΚΑΣΘ Γήπεδο Νεοχωρουδας Ημ/νια 17/01/11 Ωρα 21.30 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Α'ΚΑΜΠΑΣ  Β'ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ 

Σαφώς ανώτερη σε όλα τα επίπεδα η Δόξα δίκαια επικράτησε στο τοπικό ντέρμπι φάνηκε να έχει πιο δεμένο σύνολο και περισσότερο οργανωμένη ομάδα, απο την μεριά της ST.GEORGE ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ   η οποία δεν απείλησε σε κανένα σημείο του αγώνα παρά μόνο στην αρχή όταν προηγήθηκε για πολύ λίγο, επιθετικά αν και ήταν σχετικά πολύ καλή  αμυντικά δεχόταν το εύκολο καλάθι, πουλούσαν την μπάλα δίνοντας την δυνατότητα για δεύτερες και τρίτες επιθέσεις, απο την ομάδα ST.GEORGE ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ  διακρίθηκε ο Χατζηκωστής και ο Αποστόλου  ενώ ΜVP  του αγώνα ο Μενεξές με 21π(2) τρίποντα ,ήταν το κλειδί για την νίκη της Δόξας.
Η πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στον αγώνα που δημιουργήθηκε και απο τις δυο πλευρές στιγματίσθηκε στο τέλος απο ορισμένους ανεγκέφαλους οι οποίοι άναψαν πυρσούς και έκαψαν το παρκέ το γηπέδου διαπληκτίσθηκαν φέρνοντας αναστάτωση χωρίς λόγο.
Ο Δήμος θα πρέπει να μεριμνήσει την επόμενη φορά να υπάρχει και αστυνομική κάλυψη για την αποφυγή τέτοιων ενεργειών που μόνο θλίψη και στενοχώρια φέρνουν για αυτό το γήπεδο που είναι ενα στολίδι.
Ειλικρινά είναι λυπηρό για ορισμένα άτομα έρχονται κατ'επανάληψη μόνο και μόνο για να προκαλέσουν ζημίες και φασαρίες  στο συγκεκριμένο αγώνα.

ποντοι ST.GEORGE

Hatzikostis 18
Apostolou 13(1)
Zlatis Al. 7
Georgousis 5
Boufidis 5
Teliousis S. 3
Tsakiris 2
Spirides 2

Δοξα Π, 
Menexes 21(2)
Atesis 15
Giofkas G 11(1)
Pashaloudis 6
Karkaris 6
Narasianis 2
Giofkas th. 2
Giofkas P 1
Touskas 1
ΣΚΟΡ: (Α)12-17  (Β)09-13  (Γ)19-22  (Δ)15-13
Σημείωση *δεν προσήλθε χρονομετρητής των 24" σε ενα τέτοιο κρίσιμο ματς ενώ η εκασθ μερίμνησε να στείλει άτομο για τα εισιτήρια...
  Παρακολουθήστε τα highlights του αγώνα

Βόλευ πρωτάθλημα παιδων κορασίδων - Θρίλερ για τον ΚΕΡΑΥΝΟ Ωραιοκάστρου

Το σάββατο 15 Ιανουαρίου στο πρωτάθλημα κορασίδων η ομάδα του Κεραυνού Ωραιοκάστρου αντιμετώπισε την ομάδα του Κεραυνού Αγ Παύλου. 
Οι δύο ΚΕΡΑΥΝΟΙ κοντραρίστηκαν σκληρά, ο αγώνας εξελίχθηκε σε θρίλερ. 
Η ομάδα μας ξεκίνησε εντυπωσιακά και προηγήθηκε με 2-0 σέτ αλλά στο τέλος ηττήθηκε με 3-2 σέτ από την ομάδα του Αγ. Παύλου ύστερα από εξαιρετική εμφάνιση όλων των αθλητριών σε έναν αγώνα ο οποίος κράτησε 2,5 ώρες. 
Ευχές από όλη την ομάδα  για ταχεία ανάρωση στην αθλήτρια Σταματίου Ειρήνη που τραυματίστηκε στο 4ο σετ.
Στην φωτογραφία διακρίνουμε την ομάδα του Κεραυνού Ωραιοκάστρου με τις αθλήτριες όρθιες από αριστερά: Γκουτζαμάνη Εύδου, Γραικού Κοσμά, Σημαιοφορίδου Χιώτη, Πυργιώτης (προπονητής), καθιστές από αριστερά: Δελαβερίδου, Βασιλείου, Τσικούρα, Μπανάβα, Κεβρεκίδου, και η μασκώτ η μικρή Πυργιώτη Βαλεντία.

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΟ ΞΥΛΟΥΠΟΛΗΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 2-2 (ποδοσφαιρο)

Deja vu είχαμε στο γήπεδο του Ξυροχορίου καθώς ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου κατάφερε να αποσπάσεις ισοπαλία από την ομάδα του ΠΑΟ Ξυλούπολης με το τελικό σκορ να είναι ίδιο όπως και την περσινή χρονιά ανάμεσα στις δυο ομάδες με 2-2. Η ομάδα του Ωραιοκάστρου με αυτήν την ισοπαλία της έμεινε μόνη στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο 49’ λεπτό, κατάφερε τελικά να ισοφαρίσει την ομάδα του ΠΑΟΞ με δυο προσωπικά τέρματα του Χαράλαμπου Παυλίδη στο 53’ και 78΄λεπτό του παιχνιδιού. Ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου με αυτήν την ισοπαλία έμεινε αήττητη για 9 συνεχόμενο παιχνίδι και συνεχίζει την πορεία της προς την κορυφή. Το αποτέλεσμα κρίνετε θετικό καθώς η ομάδα του Ωραιοκάστρου ήταν πίσω στο σκορ και κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι κάτι που δείχνει ότι η φετινή ομάδα έχει «μέταλλο» και δεν παρατάει εύκολα τα παιχνίδια αλλά τα παλεύει μέχρι τέλους.

Ατομική απόδοση παιχτών:

ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
Ύστερα από μια πολύ καλή σειρά αγώνων ο τερματοφύλακας του Κεραυνού δεν έπιασε την ίδια απόδοση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Στο πρώτο τέρμα που δέχεται η ομάδα του φέρει εν μέρει ευθύνη αφού δέχεται τέρμα από τα σχεδόν 30 μέτρα αλλά η ευθύνη βαραίνει και την μεσοαμυντική γραμμή της ομάδος καθώς ο επιθετικός διένυσε 15 μέτρα δίχως να τον μαρκάρει κανείς και κατάφερε να βρει το χώρο και το χρόνο ώστε να εξαπολύσει έναν κεραυνό και να κάνει το 1-0. Στο δεύτερο τέρμα έκανε ότι μπορούσε και αν και βρήκε την μπάλα εκείνη κατέληξε και πάλι στα δίχτυα του.

ΜΕΛΕΓΓΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Ήταν από τους πιο θετικούς και μαχητικούς μέσα στο παιχνίδι. Έκοψε αρκετές προσπάθειες των αντίπαλων επιθετικών και ανέβασε ψυχολογικά τους παίκτες όταν και βρισκόντουσαν πίσω με δυο τέρματα δίνοντας τους το ερέθισμα για την ολική επιστροφή στο παιχνίδι.

ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΔΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
Πολύ καλός και μαχητικός καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Σκληροτράχηλος αμυντικός με πολύ δυνατά στοιχεία στο παιχνίδι του. Κάλυψε επάξια το κενό που άφησε ο τραυματίας Λόλας και δείχνει ότι είναι μια πολύ καλή και αξιόπιστη μονάδα για την ομάδα του.

ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ
Μέτρια εμφάνιση για τον νεαρό αμυντικό του Κεραυνού με πολλά λάθη κυρίως στις μεταβιβάσεις του στην αρχή του παιχνιδιού τα οποία τον συνόδεψαν μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
Μέτρια εμφάνιση και για τον αριστερό αμυντικό του Κεραυνού καθώς είχε έναν πολύ καλό προσωπικό αντίπαλο ο οποίος τον δυσκόλεψε αρκετά στο τρόπο αντιμετώπισης του.

ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Πάρα πολύ καλός για ακόμη ένα παιχνίδι ο οποίος επέδειξε την κλάση του για ακόμη μια φορά. Είχε πάρα πολύ καλές εκτελέσεις στα στημένα που κέρδισε η ομάδα του δίνοντας μάλιστα και την ασίστ στο πρώτο τέρμα που πέτυχε ο Παυλίδης. Επίσης ήταν πάρα πολύ καλός και στα αμυντικά του καθήκοντα.

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Από τους καλύτερους της ομάδος του καθώς εκτός από τις πάρα πολλές κερδισμένες μονομαχίες που έδωσε πέτυχε και τα δυο τέρματα τις ομάδος του δίνοντας ένα υπέρ πολύτιμο βαθμό εκτός έδρας σε ένα παιχνίδι που πήγε να στραβώσει εντελώς για τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου.

ΧΑΒΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Πάρα πού καλή παρουσία και για τον έτερο κεντρικό αμυντικό. Έδωσε πολλές μάχες στο χώρο του κέντρου, βοήθησε πολύ επιθετικά έχοντας πάρα πολύ καλές μεταβιβάσεις προς τους συμπαίκτες του και στα τελευταία λεπτά χρησιμοποιήθηκε στο αριστερό άκρο την άμυνας χωρίς να πέσει η απόδοση του.

ΜΠΕΚΙΡΑΙ ΤΟΛΙΑΝΟ
Μέχρι και το 60’ λεπτό περίπου η απόδοση του ήταν μέτρια. Από εκείνο το σημείο και μετά ανέβασε στροφές και την απόδοση του αυτόματα. Βοήθησε πολύ ώστε να φτάσει η ομάδα του στην ισοφάριση καθώς ύστερα από δική του προσωπική ενέργεια και αφού κυνήγησε την φάση μέχρι τέλους έδωσε την ευκαιρία να ισοφαρίσει ο Παυλίδης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι αφού από δικό του σουτ η μπάλα βρέθηκε
στα πόδια του τελευταίου.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Πολύ καλός σε όλο το διάστημα της αναμέτρησης. Είχε πολλές δυνάμεις και έτρεχε συνέχεια σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου. Στο μοναδικό σημείο που υστέρησε είναι ότι δεν μπήκε κατά μέτωπο στην εστία του αντιπάλου και έπαιζε μόνιμα με την πλάτη στην αντίπαλη εστία.

ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Μέχρι και το σημείο που αντικαταστάθηκε στο 37’ λόγο τραυματισμού ήταν πολύ μαχητικός και κινητικός προς την αντίπαλη εστία. Αν η ομάδα του δεν στερούταν της παρουσίας του τότε σίγουρα το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ διαφορετικό καθώς έδειχνε ορεξάτος και με αυτόν ο Κεραυνός έδειχνε να είναι πιο αποτελεσματικός μπροστά.

Αλλαγές:

ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
Πολύ καλή παρουσία για τον κεντρικό μέσο επιθετικό του Κεραυνού καθώς από την στιγμή που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο η μπάλα έφτανε πιο εύκολα στους επιθετικούς της ομάδος του καθώς οι μεταβιβάσεις του ήταν εξαιρετικές.

ΚΑΓΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
Από την στιγμή που πέρασε στο παιχνίδι η ομάδα του ανέβηκε κατακόρυφα. Ήταν από τους πιο θετικούς καθώς με την παρουσία του και τις κινήσεις του μέσα στο γήπεδο βοήθησε την ομάδα του επιθετικά ώστε να φτάσει στην ισοφάριση.
 

Βαθμολογία Β' κατηγορίας 6ου ομίλου:

ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ 27
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 22
ΛΕΥΚΟΧΩΡΙΑΚΟΣ 21
ΠΑΟ ΞΥΛΟΥΠΟΛΗΣ 20
ΑΡΗΣ ΚΑΒΑΛΑΡΙΟΥ 19
ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΓΥΝΩΝ 19
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 16
ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ 16
ΠΑΟ ΔΟΡΚΑΔΑΣ 14
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 12
ΑΠΟ ΛΑΧΑΝΑ 10
ΔΡΑΣΗ ΑΡΔΑΜΕΡΙΟΥ 5
ΝΕΣΤΩΡ ΟΣΣΑΣ 4 
Γράφει ο Βαγγέλης Καζατζής

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΟΛΕΥ 10/1/2011 (12η αγωνιστική)


Α΄ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΑΣ Ωραιοκάστρου - Ελπίς 3-0,
Εαρινός - ΑΣΚ Λαγκαδά 3-0,
ΑΟΔ Θερμαϊκού - Γαλαξίας 2-3,
Παναθλητικός - ΜΕΝΤ 0-3,
Μ. Αλέξανδρος - Αριστοτέλης 3-1.
Ο αγώνας ΒΑΟ - Αίαντα θα διεξαχθεί στις 27/1.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
ΔΑΣ Ωραιοκάστρου 36,
Εαρινός 28,
Ελπίς Αμπελοκήπων 25,
Αίας Ευόσμου (11) 23,
ΒΑΟ (11) 20,
ΜΕΝΤ 18,
ΑΣΚ Λαγκαδάς 16,
Μέγας Αλέξανδρος 13,
Γαλαξίας 12,
Αριστοτέλης Επανομής 10,
ΑΟΔ Θερμαϊκού 9,
Παναθλητικός Συκεών 3.

Β’ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Α’ ΟΜΙΛΟΣ:
Ποσειδών - Πρωτέας 0-3,
Μαχητές - Πήγασος 0-3,
Καμπανιακός - ΠΑΟΚ 3-2,
ΓΑΣ Κουφαλίων - Αγ. Νικόλαος 3-2.
 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (8 αγώνες):
Πρωτέας 21,
Πήγασος Πολίχνης 20,
Καμπανιακός 18,
ΓΑΣ Κουφαλίων 16,
Αγιος Νικόλαος Μηχανιώνας 14,
Ποσειδών Μηχανιώνας 7,
ΠΑΟΚ 7,
Μυγδονιακός 5,
Μαχητές Πεύκων 0.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 16/1/2011

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ)
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ-ΝΙΚΗ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ 0-0
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ-ΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 2-3
ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ-ΑΚΡΙΤΕΣ ΣΥΚΕΩΝ 2-3
ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΑΕ ΦΙΛΥΡΟΥ 1-1
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 2005-ΦΛΟΓΑ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 3-4
ΑΙΣΧΥΛΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 1-0

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 4ος ΟΜΙΛΟΣ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ)
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ-ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΚΡΙΘΙΑΣ 0-1
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΧΟΛΑΡΙΟΥ-ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ 1-5
Μ.ΑΛΕΞ. ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ-ΙΑΣΩΝ ΑΥΓΗΣ -
ΑΠΟΛΛΩΝ ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙΟΥ-ΔΟΞΑ ΑΣΣΗΡΟΥ 0-3
ΤΡΙΤΩΝ ΒΟΛΒΗΣ-ΑΕ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ 0-0
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΟΛΧΙΚΟΥ-ΔΟΞΑ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΟΥ 0-1

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ)
ΒΟΡΡΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΙΩΝΙΚΟΣ 0-2
ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ΑΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΜΙΝΩΝ 0-2
ΠΟ ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΓΕΦΥΡΑΣ 0-0
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ-ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 0-1
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΙΝΔΟΥ 1-0
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΕΝΩΣΗ ΣΥΚΕΩΝ 1-1
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΛΗΤΗΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ 0-1
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΛΓΑΡΩΝ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ 1-2

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ)
ΑΞΙΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ-ΑΟ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ 1-4
ΠΑΟΚ ΚΥΜΙΝΩΝ-ΜΑΛΓΑΡΩΝ-
ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΟΝΟΛΟΦΟΥ 0-2
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ 0-1
ΔΟΞΑ ΑΔΕΝΔΡΟΥ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΕΛΕΟΥΣΑΣ 1-3
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΔΙΑ-ΑΕ ΝΕΩΝ ΣΙΝΔΟΥ 4-2
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΠΑΡΘΕΝΙΟΥ-ΠΟ ΞΗΡΟΧΩΡΙΟΥ 0-4

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 6ος ΟΜΙΛΟΣ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ)
ΠΑΟ ΞΥΛΟΥΠΟΛΗΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 2-2
ΔΡΑΣΗ ΑΡΔΑΜΕΡΙΟΥ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΓΥΝΩΝ 1-0
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΑΡΗΣ ΚΑΒΑΛΑΡΙΟΥ 0-0
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ-ΝΕΣΤΩΡ ΟΣΣΑΣ 3-0
ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ-ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ 1-2
ΑΠΟ ΛΑΧΑΝΑ-ΠΑΟ ΔΟΡΚΑΔΑΣ 1-3

Γ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΣΤΑΝΑ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 2-3
ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΑΙΟΥ-ΜΑΚΕΔΩΝ ΕΥΟΣΜΟΥ 3-0
ΕΛΠΙΔΕΣ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ-
ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΩΤΟΥ 0-3
ΟΡΦΕΑΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ 1-3
Μ.ΑΛΕΞ. ΕΛΛΗΝΩΝ-ΑΟ ΘΡΑΚΗΣ 4-1

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ 2011 ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ 
Α.Σ. ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ (ST.GEORGE
ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ 
ΕΤΗΣΙΑ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011 
ΚΑΙ ΩΡΑ 13.00  Μ.Μ. ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΕΔΕΜ . 
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΔΕΞΙΩΣΗ-ΓΕΥΜΑ 
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ .


Η ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου Φίλιππου Παλαιοκάστρου

Συνέντευξη του προπονητή 
Ανέστη Νουφριάδη

"Ο Φίλιππος Παλαιοκάστρου ιδρύθηκε το 1979 και κατά το παρελθόν διέθετε εκτός από το ποδοσφαιρικό τμήμα και τμήματα ακαδημιών μέχρι και χορευτικό τμήμα. Σήμερα αρκείται μόνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα καθώς οι μέρες που διανύουμε είναι πολύ δύσκολες οικονομικά με την κρίση που περνάμε και οι χορηγοί είναι ελάχιστοι πλέον στο ποδόσφαιρο και βέβαια ακόμη περισσότερο στο χώρο του ερασιτεχνισμού. Η ομάδα του Φιλίππου την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ.Μ. αλλά στους αγώνες μπαράζ δεν κατάφερε να σώσει την παρτίδα και τη χρονιά, με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί στη Β’ κατηγορία της Ε.Π.Σ.Μ. Οι ιθύνοντες του συλλόγου θέλοντας ξανά να επαναφέρουν την ομάδα εκεί που ήταν, ενίσχυσαν το σύλλογο με ποιοτικές μεταγραφές και εμπιστεύτηκαν τις τύχες του συλλόγου στα χέρια του προπονητή κ. Ανέστη Νουφριάδη. 
Συναντήσαμε τον προπονητή της ομάδας του Φιλίππου και μας μίλησε για τους στόχους που έχει η ομάδα τη φετινή χρονιά καθώς και για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ερασιτεχνικοί σύλλογοι στις μέρες μας.

Η ομάδα του Φίλιππου Παλαιοκάστρου αγωνίζεται φέτος στη Β’ κατηγορία μετά από τρία συνεχόμενα χρόνια στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ.Μ. Θέλετε να μας πείτε ποιες οι διαφορές ανάμεσα στις δυο κατηγορίες;

Προσωπικά πιστεύω ότι υπάρχουν αρκετές διαφορές από την A’ κατηγορία τόσο σε επίπεδο όσο και σε οργάνωση στις ομάδες. Είναι δυο βασικά στοιχειά που παίζουν σημαντικό ρόλο. Πιστεύω ότι η B’ κατηγορία είναι μια δύσκολη κατηγορία με την έννοια ότι κάποιος αν θέλει να δουλέψει θα πρέπει να έχει τεράστια υπομονή, γιατί οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές εργάζονται και το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι το θέμα των προπονήσεων, είναι πολύ δύσκολο να κρατήσεις μια ομάδα σε καλή κατάσταση. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, είναι ο χρόνος συμμετοχής στις προπονήσεις ο οποίος όπως καταλαβαίνετε είναι ο βασικότερος λόγος για να έχεις μια καλή απόδοση την Κυριακή στο παιχνίδι. Αυτές είναι οι βασικότερες διαφορές των δυο κατηγοριών.

Αναλάβατε τον Φίλιππο ύστερα από μια αλλαγή κατηγορίας, ποιές είναι οι δυσκολίες στο να στηθεί μια ομάδα την καλοκαιρινή περίοδο σε μια κατηγορία πιο χαμηλή από αυτήν που αγωνιζότανε την προηγούμενη χρονιά;
Σίγουρα τα δεδομένα αλλάζουν, πόσο μάλιστα όταν μια ομάδα όπως ο Φίλιππος αγωνιζόταν για τρία χρονιά στην A’ κατηγορία. Αυτό που πρέπει να δώσεις στην ομάδα και στους παίκτες είναι να μείνουν ενωμένοι, να μείνουν τα παιδιά που υπάρχουν διότι κάπου υπάρχει μια απογοήτευση στη διοίκηση και στους παίχτες και η δυσκολία είναι να δώσεις να καταλάβουν στους παίχτες ότι πρέπει να μείνουν στο σύλλογο για να τον βοηθήσουν να επανέλθει εκεί που ήτανε. Πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ψυχολογία τους. Όταν χάνεις μια κατηγορία μετά από κάποια χρόνια, έχεις άλλες παραστάσεις με αποτέλεσμα, γνωρίζοντας τις δυσκολίες της B’ κατηγορίας και όπως είπαμε οι διαφορές είναι αρκετά μεγάλες, πρέπει να καταφέρεις ώστε να πείσεις τα παιδιά ότι στόχος και σκοπός είναι να ξανά επανέλθουν. Πράγμα που δεν είναι καθόλου εύκολο. Θέλει καλή οργάνωση, δουλειά και πολύ μεγάλη υπομονή.

Οι στόχοι της ομάδας για τη φετινή χρονιά ποιοι είναι;
Η αλήθεια είναι ότι εγώ πρώτη φορά αναλαμβάνω σαν προπονητής ένα σωματείο. Μέχρι τώρα είχα να κάνω με τις ακαδημίες, αλλά τόσο η διοίκηση όσο και οι ποδοσφαιριστές είναι φίλοι μου και περισσότερο ήρθα να βοηθήσω μια κατάσταση. Ο στόχος δεν μπορώ να πω ότι είναι η άνοδος. Με τα παιδιά έχουμε μιλήσει και είπαμε ότι πρέπει να είμαστε ενωμένοι, μια οικογένεια και ο στόχος φέτος του Φιλίππου είναι να μπορέσουμε μέσα από το πρωτάθλημα της B’ κατηγορίας να δούμε ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι θα μπορέσουν να μείνουνε στην ομάδα. Βέβαια ο στόχος μας ξεκάθαρα είναι η εξάδα. Δεν έχουμε βάλει άμεσο στόχο την άνοδο. Ό,τι μας προκύψει στη συνέχεια είναι καλοδεχούμενο. Αν μας προκύψει η άνοδος καλώς να έρθει, απλώς εμείς δεν την έχουμε βάλει σαν πρώτο στόχο.

Η πορεία της ομάδας μέχρι σήμερα σας ικανοποιεί;
Δεν είμαι ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδος στο ξεκίνημα. Όμως η ομάδα έχει πάρα πολύ καλό υλικό. Δυστυχώς δεν μπόρεσα και εγώ σαν προπονητής να δέσω το υλικό γιατί, όπως σας είπα, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η έλλειψη προπονήσεων. Κάναμε μια καλή προετοιμασία ξεκινήσαμε καλά είχαμε κάποια αποτελέσματα τα οποία θεωρώ ότι ήταν δικά μας παιχνίδια χαμένα και νομίζω ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε καλύτερα αποτελέσματα. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος. Θα ήθελα ας πούμε καλύτερη συγκομιδή βαθμών.

Ποιες ομάδες έχετε ξεχωρίσει μέχρι σήμερα στον 6ο όμιλο της Β’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Μ.;
Επειδή έχουμε παίξει τα ντέρμπι τόσο με τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου όσο και με το Πολυδένδρι και με την Ξυλούπολη στην αρχή, η μόνη ομάδα που δεν έχω δει ακόμα είναι ο ‘’Λευκοχωριακος’’ με τον οποίο θα παίξουμε σε δυο εβδομάδες. Πιστεύω ότι ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα μετά τις έξι αγωνιστικές που έχουμε διανύσει μέχρι σήμερα. Αν αναλογιστούμε ότι έχω δει τις ομάδες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο, δεν φαντάζομαι ότι υπάρχει κάτι καλύτερο και πιστεύω ότι θα είναι ο άμεσος διεκδικητής. Μένει το Λευκοχώρι όπως σας είπα για να έχω πλήρη εικόνα. Απλώς θέλει λίγη προσοχή στο πρωτάθλημα και είναι η μόνη ομάδα που μου άρεσε. Από τους υπόλοιπους δεν είδα κάτι το ιδιαίτερο και πιστεύω ότι οι υπόλοιποι θα παλέψουν για τις θέσεις μέσα στην εξάδα.

Ποιες πιστεύετε ότι θα πρωταγωνιστήσουν, και ποιες κατά την γνώμη σας θα είναι αυτές που στο τέλος της χρονιάς θα καταφέρουν να πάρουν τα δυο εισιτήρια που οδηγούν στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ.Μ.;
Θεωρώ τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου ως το φαβορί του ομίλου και από εκεί και μετά το Πολυδένδρι. Για τον Λευκοχωριακό δεν έχω άποψη, αλλά η βαθμολογία μάς δείχνει ότι με τον άλφα η βήτα τρόπο θα πρωταγωνιστήσει το Καβαλάρι και εμείς που πιστεύω ότι θα είμαστε μέσα στην εξάδα. Αυτές οι πέντε ομάδες πιστεύω ότι θα καταλάβουν τις πρώτες θέσεις. Τώρα για να προκύψει κάτι άλλο δεν το νομίζω. Όσον αφορά για το ποιος θα πάρει το εισιτήριο, εγώ θεωρώ τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου φαβορί του ομίλου για την πρώτη θέση αν και στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Επίσης πιστεύω ότι εμείς σαν Φίλιππος Παλαιοκάστρου διαθέτουμε το υλικό και την οργάνωση, γιατί πραγματικά και τα παιδιά και ο πρόεδρος έκαναν μια πραγματικά μεγάλη προσπάθεια και πιστεύω ότι θα παλέψουμε για την δεύτερη θέση.

Την συνύπαρξή σας με την άλλη ομάδα του Ωραιοκάστρου τον Κεραυνό πως την κρίνετε καθώς μοιράζεστε την ίδια έδρα και το ίδιο γήπεδο και μάλιστα είστε και αντίπαλοι στο πρωτάθλημα;

Δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα και μάλιστα έχω παίξει πέντε χρόνια στον Κεραυνό Ωραιοκάστρου και την τελευταία μου χρονιά στον Φίλιππο Παλαιοκάστρου.
Έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις. Το Ωραιόκαστρο το νιώθω σαν το δεύτερο μου σπίτι. Πάντα το όνειρο μου ήταν αυτός ο τόπος τις δυο αυτές ομάδες να τις κάνει μια για να μπορέσει και το Ωραιόκαστρο κάποια στιγμή να ανεβεί ψηλά. Είναι κρίμα το Ωραιόκαστρο να μην έχει μια ομάδα στη Δ’ Εθνική.

Πιστεύετε ότι εάν οι ιθύνοντες και η τοπική αυτοδιοίκηση έβλεπαν λίγο διαφορετικά το θέμα, θα ήταν αυτό εφικτό;
Άποψή μου είναι, γιατί όπως σας είπα είναι σαν δεύτερο σπίτι μου το Ωραιόκαστρο. Εάν πραγματικά υπάρξουν υγιείς παράγοντες. Το μεγάλο πρόβλημα υπάρχει στους παράγοντες που ποτέ δεν μπόρεσαν να καταλάβουν τα θετικά της ένωσης και κολλάνε σε κάποια πράγματα για έμενα αστεία. Αν καταφέρουν κάποτε να καταλάβουν αυτοί οι παράγοντες ότι πρέπει να γίνει μια ομάδα στο Ωραιόκαστρο, πιστεύω ότι θα μπορέσουν σαν σύλλογος να πλησιάσουν κάποιους ανθρώπους επιφανείς που φυσικά θα θέλουν να βοηθήσουν αυτήν την προσπάθεια καθώς θα βλέπουν ότι γίνεται κάτι καλό και πιστεύω ότι, όχι μόνο θα υπάρξει ομάδα που θα φτάσει να αγωνίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και ακόμη ότι αυτή η ομάδα θα ανεβαίνει κατηγορίες χρόνο με το χρόνο και θεωρώ ότι μπορεί να φτάσει μέχρι και B’ Εθνική. Δεν το βλέπω σαν μακρινό όνειρο.

Η προσέλευση του κόσμου του Ωραιοκάστρου σας αφήνει ικανοποιημένους;
Μας αφήνει σίγουρα δυσαρεστημένους. Αυτή η κατάσταση επικρατεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ακόμα από τότε που ήμουν εδώ και αγωνιζόμουν σαν παίκτης, δεν θυμάμαι να είχαμε κόσμο πέραν από κάποιες ανόδους που κάνανε και μαζεύαμε θεατές. Όμως εδώ θα ήθελα να πω το εξής: ότι αν πραγματικά υπάρξει η ένωση πιστεύω ότι το γήπεδο θα πλαισιωθεί από πάρα πολύ κόσμο.
Μια ευχή προς τους αθλητές και τους αναγνώστες μας;

Για τους αθλητές θέλω να ευχηθώ να είναι υγιείς πάνω από όλα και αυτό είναι ίσως το πιο πολύτιμο αγαθό που μπορώ να ευχηθώ. Για τους αναγνώστες να πω ότι πάντα θα πρέπει να είναι κοντά να διαβάζουν εφημερίδες και να ενημερώνονται για τα δρώμενα και πόσο μάλιστα όταν υπάρχουν τοπικές εφημερίδες".

Του Βαγγέλη Καζαντζή 
δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΧΡΟΝΟΣ 23/12/2010
http://www.xronews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=80:news&catid=10:sports&Itemid=15

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ (ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΙΔΙΚΟ)

Κεραυνός Ωραιοκάστρου- Δόξα Δρυμού
Κυριακή, 16 Ιανουαρίου · 4:00 μ.μ. - 7:00 μ.μ.
 
Τοποθεσία Κονταξοπούλειο Κλειστό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου
Ο συγκεκριμένος αγώνας του παιδικού πρωταθλήματος μπάσκετ είναι καθοριστικός. 
Με νίκη ο Κεραυνός περνά στην επόμενη φάση.

Μπαμπάδες και μαμάδες, αν δεν έχετε τι να κάνετε την Κυριακή, είναι μια καλή ευκαιρία να πάτε τα παιδιά σας να παρακολουθήσουν τον αγώνα ΜΠΑΣΚΕΤ.

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

(ΜΠΑΣΚΕΤ 10η ΑγΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΑΣΘ) ΠΑΟΚ ΚΥΜΙΝΩΝ St.George 50-72

Πρωτάθλημα Γ2 Ανδρών 1ος Όμιλος Οργάνωση ΕΚΑΣΘ
Γήπεδο ΔΑΚ ΚΥΜΙΝΩΝ Ημ/νια 10/01/11 Ωρα 21.30
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Α'ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ Β' ΜΑΥΡΟΜΑΝΩΛΗΣ

Με το δεξί μπήκαμε στο 2011 με δεύτερη εκτός έδρας σερί νίκη.Το ματς ήταν αμφίρροπο μέχρι το πρώτο ημίχρονο λίγο οι κουραμπιέδες λίγο τα μελομακάρονα δυσκόλεψαν την ροή του αγώνα αυτος που θα έτρεχε περισσότερο  θα έπαιρνε  και το ματς  και αυτή ήταν η ομάδα μας όπου στο δεύτερο ημίχρονο καθάρισε σχετικά εύκολα την μπουγάδα σειρά έχει τώρα το τοπικό ντέρμπι με τη Δόξα Πενταλόφου την ερχόμενη Δευτέρα στις 21.30 στο κλειστό γήπεδο Νεοχωρουδας.
Points St.Grg :Hatzikostis 21 Boufidis 15 Teliousis 12 Tsakiris 8 Spirides 8 Zlatis 6 Damaskos 2 Tolis 2
 PAOK Petretzis Nr_14 17p  Koutroutsios Nr_7 12p(1) Kottas Nr_6 9p
δεκ 16-17  13-18  11-18  10-19
*Το παιχνίδι διεξήχθη σε παγωμένο γήπεδο ο φωτεινός πίνακας δεν λειτουργούσε και έτσι η γραμματεία τα έκανε μαντάρα, σύμφωνα με το βίντεο του αγώνα το σκορ έληξε 51-74 και οχι 50-72, πάλι καλάθι του Σπυρίδη φάγανε..

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ

Ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ καλεί τους αθλητές και τις αθλήτριές του στην κοπή της βασιλόπιτας τη Δευτέρα 17/01/2011 στο Κλειστό γήπεδο του Δρυμού, Παναγιώτης Νέτσικας.
Το 1ο τμήμα θα κόψει την πίτα του στις 2.30 μ.μ. και το 2ο τμήμα στις 3.30 μ.μ. δηλαδή στην έναρξη των προπονήσεών τους.

Με εκτίμηση
Η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή 
του Δημόκριτου Μυγδονίας

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους αθλητές του Δημόκριτου Μυγδονίας

H Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή, ο προπονητής, οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ εύχονται ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους αθλητές και αθλήτριες των Εθνικών Ομάδων Παίδων και Κορασίδων και στους προπονητές τους Μάκη Δημητριάδη και Καρολίνα Μπαρζούκα και τους συνεργάτες τους. 
Τους εύχονται επίσης ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στους αγώνες που θα δώσουν στην Τουρκία τον Απρίλιο!!! 

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ


Πρόσκληση πλαισίωσης της νέας ομάδας εφήβων συμβούλων του συνήγορου του παιδιού
11/01/2011


Ο Συνήγορος του Παιδιού, ο οποίος δραστηριοποιείται στο πλαίσιο της Ανεξάρτητης Αρχής «Συνήγορος του Πολίτη», με ανακοίνωση του απευθύνει πρόσκληση σε μαθητές για να εκδηλώσουν ενδιαφέρον πλαισίωσης της νέας Ομάδας Εφήβων Συμβούλων για τη διετία 2011-2012, καθώς το Δεκέμβριο του 2010 ολοκληρώθηκε η θητεία της πρώτης Ομάδας.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε μαθητές - μαθήτριες που έχουν γεννηθεί μεταξύ των ετών 1994 και 1997 για συμμετοχή στη νέα 20μελή Ομάδα Εφήβων
(η επιλογή της οποίας θα γίνει με συνδυασμό κριτηρίων που αναφέρονται στην πρόσκληση και κλήρωση). Επίσης, όλοι οι μαθητές που θα αποστείλουν αιτήσεις και πληρούν τα ηλικιακά κριτήρια, θα μπορούν να γίνουν μέλη της Κοινότητας Εφήβων  Συμβούλων και να επικοινωνούν μεταξύ τους και με το Συνήγορο μέσω κλειστού ηλεκτρονικού φόρουμ, στο οποίο θα συζητούνται θέματα σχετικά με τα δικαιώματα των ανηλίκων.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση  oes@synigoros.gr  μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2011. Το κείμενο της πρόσκλησης και της αίτησης είναι αναρτημένα και στο διαδικτυακό τόπο www.0-18.gr. 
          

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ 2-0 (ποδοσφαιρο)

Περιγραφή Αγώνα
Με το δεξί ξεκίνησε η ομάδα του Κεραυνού Ωραιοκάστρου τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις για το 2011 συνεχίζοντας έτσι την καλή πορεία που κάνει φέτος στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ωραιοκάστρου πέρασε το εμπόδιο της Δόξας Δρυμού καθώς το Σάββατο το μεσημέρι την κέρδισε εντός έδρας με 2-0. Με αυτήν την νίκη έφτασε τους 21 βαθμούς και πλησίασε και άλλο στην κορυφή καθώς μείωσε την διαφορά στους τρείς πόντους από τον πρωτοπόρο Ποντιακό Πολυδενδρίου. Μπορεί ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου να μην εντυπωσίασε με την εμφάνιση του αλλά κατάφερε να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη με την επανέναρξη του πρωταθλήματος ύστερα από μια διακοπή περίπου ενός μηνός για τις χριστουγεννιάτικες γιορτές. Κατάφερε να αποσπαστεί από τον τρίτο της βαθμολογίας με δυο βαθμούς. Ισοβαθμεί στην δεύτερη θέση με την ομάδα του Λευκοχωριακού έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο. Τώρα πλέον κοιτάει μπροστά, τον ποθητό στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο του στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ.Μ. ύστερα από 5 χρόνια. Επίσης κρυφή ελπίδα όλων στο στρατόπεδο του Κεραυνού είναι αν μπορεί η άνοδος να συνδυαστεί και με την κατάκτηση του πρωταθλήματος καθώς η ομάδα δείχνει ότι το «έχει». Βέβαια είναι πολύ νωρίς να κάνουμε προβλέψεις καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος ακόμα αλλά παρότι το κακό ξεκίνημα η ομάδα του Κεραυνού έχει ανακάμψει πολύ γρήγορα και έχει φτάσει τρεις βαθμούς από την κορυφή.

Α’ Ημίχρονο :
Επιτέλους είχαμε αγωνιστική δράση μετά σχεδόν από ένα μήνα και οι δύο ομάδες φρόντισαν να ανταμείψουν τους φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του Δημοτικού γηπέδου. Οι γηπεδικές συνθήκες όπως και οι καιρικές ήταν πολύ καλές για να παιχθεί ποδόσφαιρο και οι ποδοσφαιριστές φρόντισαν να το δείξουν και μέσα το γήπεδο από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Το ξεκίνημα του παιχνιδιού ήταν κάπως νωθρό και από τις δυο ομάδες αλλά όσο περνούσαν τα λεπτά τόσο ανέβαινε και οι απόδοση των παιχτών των δυο ομάδων. Η πρώτη καλή φάση ανήκε στην ομάδα του Κεραυνού και πιο συγκεκριμένα στο 14’ λεπτό ο Μπάμπης Παυλίδης σούταρε έξω από την μεγάλη περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ πάνω από τα δοκάρια των φιλοξενουμένων. Στο 23’ λεπτό η ομάδα Ωραιοκάστρου θα μπορούσε να είχε σκοράρει αν είχε και λίγο την τύχη με το μέρος της όταν ο αμυντικός Γιάννης Λόλας επιχείρησε να γεμίσει στην αντίπαλη περιοχή με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ, η μπάλα ξεγέλασε τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων έσκασε μπροστά του και στην συνέχεια προσέκρουσε στο δοκάρι στερώντας στον νεαρό αμυντικό ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς αλλά και στην ομάδα του το να την βάλει από νωρίς μπροστά στο σκορ. Ότι δεν κατάφερε ο Λόλας στο 23’ λεπτό το έκανε ο Μπάμπης Παυλίδης στο 32’ με τον έμπειρο κεντρικό μέσο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ριζόπουλου και την ασταθείς απόκρουση των αμυντικών του Δρυμού. Ο Παυλίδης βρέθηκε στην κατάλληλη θέση και με ένα δυνατό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 και μεταφέροντας το άγχος στους φιλοξενουμένους. Από εκείνο το σημείο και μετά οι ποδοσφαιριστές του Δρυμού προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση αλλά η καλή μέρα των αμυντικών και η καλή παρουσία του τερματοφύλακα του Κεραυνού Βαγγέλη Καζαντζή δεν επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους να το πράξουν.

Β’ Ημίχρονο :
Στο δεύτερο μέρος οι ρόλοι αντιστράφηκαν με την ομάδα της Δόξας Δρυμού να προσπαθεί να φτάσει στην ισοφάριση όσο γίνεται πιο νωρίς στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι που ήταν καλά στημένοι δεν επέτρεπαν στους φιλοξενούμενους να πλησιάσουν στην εστία τους και σε τρείς περιπτώσεις που το κατάφεραν ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων «φώναξε» παρόν. Πιο συγκεκριμένα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 55’ λεπτό όταν ο επιθετικός του Δρυμού Τσόκας βρέθηκε τετ α τετ με τον Καζαντζή αλλά το δυνατό πλασέ που επιχείρησε το εξουδετέρωσε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων. Στο 60’ λεπτό οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή και σε πολύ καλή θέση. Την εκτέλεση του την ανέλαβε ο Κοτσαμπάσης θέλοντας να στείλει την μπάλα απευθείας στα δίχτυα των γηπεδούχων αλλά ο Καζαντζής έπεσε στην δεξιά του γωνία και μπλόκαρε την μπάλα στερώντας ακόμη μια ευκαιρία για την ομάδα του Δρυμού. Στο 63’ λεπτό ο Χρήστος Μελεγγέλης βρέθηκε στην περιοχή των φιλοξενουμένων ύστερα από κόρνερ που κέρδισε η ομάδα του. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έχοντας πλάτη στο τέρμα και την μπάλα στα πόδια του δέχθηκε ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα από τον αμυντικό του Δρυμού Νέτσικα και ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Μηλιάδης έδειξε την άσπρη βούλα του πέναλτι. Την εκτέλεση του την ανέλαβε ο Χαράλαμπος Μουστακίδης και με ένα εξαιρετικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0. Στο 84 και στο 87’ λεπτό η ομάδα του Κεραυνού Ωραιοκάστρου θα μπορούσε να είχε διπλασιάσει τα τέρματα της αν και στις δυο διαδοχικές φάσεις ο Λευτέρης Μουμτζίδης που βρέθηκε σε θέση φόρ είχε την ψυχραιμία να τελειώσει την φάση και να πλασάρει σωστά. Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους γηπεδούχους να παίρνουν μια πολύτιμη νίκη η οποία τους έφερε πιο κοντά στην κορυφή.

Ατομική απόδοση παιχτών:

 ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Για ακόμη ένα παιχνίδι βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα πραγματοποιώντας δυο πολύ καλές επεμβάσεις κρατώντας το μηδέν στην άμυνα του σε ένα σημείο όπου το σκορ ήταν εύθραυστο.

ΜΕΛΕΓΓΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Ο έμπειρος αμυντικός για ακόμη ένα παιχνίδι παρουσίασε τον καλό του εαυτό και την ηγετική του παρουσία στο κέντρο της άμυνας της ομάδος του. Κέρδισε και το πέναλτι για την ομάδα του με την εμπειρία που διαθέτει.

ΛΟΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Πολύ καλός και αυτός στα αμυντικά του καθήκοντα. Πήρε πολλές μονομαχίες στο ψηλό παιχνίδι και μάλιστα θα μπορούσε να είχε πετύχει και ένα πολύ όμορφο τέρμα αν είχε την τύχη με το μέρος του όταν γέμισε την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή πίσω από το κέντρο.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
Πολύ καλός ο νεαρός αμυντικός. Δεν άφησε σχεδόν τίποτα να περάσει από την πλευρά του και δείχνει ότι με τις προπονήσεις καθημερινά ότι ανεβάζει στροφές.

ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ
Εξίσου πολύ καλός και αυτός στα αμυντικά του καθήκοντα. Το μοναδικό μελανό σημείο στο παιχνίδι του ήταν ότι πήγαινε πολύ δυνατά στις φάσεις με αποτέλεσμα να δίνει πολλά φάουλ στους αντιπάλους.

ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Είναι ένας παίκτης με πολύ εμπειρία και το δείχνει κάθε φορά που αγωνίζεται. Βοήθησε πολύ στο χώρο του κέντρου κρατώντας την μπάλα όσο έπρεπε και όταν έπρεπε.

ΧΑΒΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Καλή εμφάνιση και για τον αμυντικό μέσο του Κεραυνού. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι αγωνίστηκε στα δεξιά του κέντρου και δείχνει ότι είναι ένας πολυσύνθετος παίκτης με εξαιρετική ψυχραιμία στο παιχνίδι του.

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
Ήταν ένας από τους καλύτερους του γηπέδου μαζί με τον Μεκεγγέλη και τον Καζαντζή. Πέτυχε ένα πολύ όμορφο και παλικαρίσιο τέρμα, έδωσε πολλές μάχες στο χώρο του κέντρου. Έτρεξε πολλά χιλιόμετρα δίνοντας βοήθειες σχεδόν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου.

ΜΠΕΚΙΡΑΙ ΤΟΛΙΑΝΟ
Μέτρια εμφάνιση θα λέγαμε για τον μέσο επιθετικό του Κεραυνού καθώς είχε μεταπτώσεις στην απόδοση του. Ξεκίνησε κάπως μουδιασμένα, κατά την διάρκεια ανέβασε στροφές αλλά στο τέλος έπεσε και πάλι η απόδοση του χάνοντας μάλιστα και μια μοναδική ευκαιρία όταν βρέθηκε μόνος του με τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ και ενώ ο αντίπαλος του ήταν ήδη εξουδετερωμένος.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Φάνηκε να είναι κάπως επηρεασμένος από τον τραυματισμό που τον απασχολεί τον τελευταίο καιρό με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προσφέρει αυτά που θα ήθελε. Παρ’ όλα αυτά κατάφερε να δημιουργήσει κάποια ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα όσο αγωνίστηκε.

ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Πολύ καλή εμφάνιση από τον επιθετικό του Κεραυνού. Πέτυχε το δεύτερο τέρμα της ομάδος του. Κράτησε την μπάλα όσο έπρεπε ώστε να μπορέσει να δώσει χώρο στους συμπαίκτες του να γεμίσουν την περιοχή και να γίνουν απειλητικοί.


Αλλαγές :

ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
Τον ταλαιπωρούσε μια ίωση τις τελευταίες μέρες και φάνηκε να είναι επηρεασμένος. Πάντως έκανε και δυο ατομικές προσπάθειες που έδειξαν την κλάση που διαθέτη ο νεαρός μέσος.

ΜΟΥΜΤΖΙΔΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
Μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Θα μπορούσε να είχε και κάποιο τέρμα αν ήταν πολύ πιο ψύχραιμος στην τελική του προσπάθεια. Η γενικότερη του εμφάνιση ήταν πολύ καλή.

ΚΑΖΑΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
Μπήκε σε ακόμη ένα παιχνίδι ως αλλαγή και έδειξε ότι διαθέτει πολύ καλά στοιχεία για το μέλλον. Πολύ δυνατός στις προσωπικές μονομαχίες και δείχνει να μην φοβάται να βάλει το πόδι του στην φωτιά. Και η δική του εμφάνιση κρίνεται πολύ καλή και θετική. 
 
γράφει ο Βαγγέλης Καζατζης

 

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

KΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΣΚΑΚΙ

ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 2010»

                                ΝΕΟ ΕΤΟΣ –ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!

               Ολοκληρώθηκε το καθιερωμένο Τουρνουά «ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 2010»,
         που φέτος έγινε 2-9/1/2011 ,από την Ε.Σ.Σ.Ν.Θ-Χ, με την συμμετοχή 80
         σκακιστών και σκακιστριών.
                Οι σκακιστές του Όμιλου μας,έκαναν «ποδαρικό»το 2011, τόσο με
          Ατομικές όσο και Ομαδικές Επιτυχίες!!!
         
          Σε Ομαδικό επίπεδο κατάκτησαν την 2η θεση στο«9ο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ       
          ΚΥΠΕΛΛΟ 2010» με τους Ισκο Αλ. ,Τσιντσαρ Ζ. ,Αμοιριδου Δ.
          Επίσης σε ατομικό επίπεδο διακρίθηκαν οι¨
          Ισκος Αλ.   – 6ος     στην γενική κατάταξη
          Τσιντσαρ Ζ.- 9ος   στην γενική κατάταξη
          Αμοιριδου Δ.- 2η στην κατάταξη γυναικών
          Τσολακη Ελ.- 4η στην  κατάταξη γυναικών
         Στις επιμέρους κατηγορίες ξεχώρισαν οι Λαδόπουλος Δ. και Κόκκαλης Χ.

         Υπενθυμίζουμε ότι το 2011 το τμήμα ΣΚΑΚΙ του Σύλλογου μας ,συμπληρώνει
         30 ΧΡΟΝΙΑ  ιστορίας και προσφοράς ,για τις επετειακές εκδηλώσεις  που
         προγραμματίζουμε θα επανέλθουμε.

Για τον Κεραυνό : Κουτρούκης Κώστας

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Α.Σ. ΜΠΑΣΚΕΤ "ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΕΛΗ

 

ΓΙΑΜΠΑΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, Πρόεδρος

ΓΚΑΛΕΤΣΗΣ ΚΩΝ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, Αντιπρόεδρος

ΜΑΡΑΓΓΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Γενικός Γραμματέας
ΠΕΤΡΑΚΟΓΛΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ, Ταμίας

ΝΙΚΗΣΙΑΝΛΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ, Μέλος
ΣΤΑΥΡΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Μέλος
ΓΚΑΛΕΤΣΗΣ ΝΙΚ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, Μέλος

ΚΟΥΡΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, Αναπληρωματικό Μέλος
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΟΥΛΗ, Αναπληρωματικό Μέλος

ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:
ΓΚΕΝΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΘΛΗΤΕΣ 
ΗΛΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΚΑΪΚΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΥΠΡΑΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΓΑΛΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
ΛΥΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΤΣΙΟΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΤΕΜΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΓΚΟΤΣΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΝΤΟΤΣΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (από Εφηβικό)
 ΜΑΡΑΓΓΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (από Εφηβικό)
 ΛΙΟΛΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (από Εφηβικό)
 ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (από Εφηβικό)
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΜΗΜΑ 2009
Ο Σύλλογος διαθέτει αρκετά τμήματα Ακαδημιών επίσης και ένα οργανωμένο φυτώριο
Τηλ. Γηπέδου: 2394032276
Διεύθυνση:
Δρυμός Θασσαλονίκης
545 00
Ελλάδα

E-mail: doksadrimou@gmail.comΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Τηλέφωνο: 23940 32276

Πληροφορίες: Κλειστό Γυμναστήριο Δήμου Μυγδονίας "ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΕΤΣΙΚΑΣ" 

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΟΞΑΣ ΔΡΥΜΟΥ

ΚΕΦΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ !! 

 Στόχος της Ακαδημίας είναι πρώτιστα η διάπλαση και ο εφοδιασμός του χαρακτήρα των μικρών ποδοσφαιριστών με αξίες όπως ευγενή άμιλλα σεβασμό προς των αντίπαλο την πειθαρχία αλλά και να θέτει τις βάσεις για τη σωστή σωματική, ψυχική και πνευματική καλλιέργεια των παιδιών. Να αποτελέσει την καλύτερη άμυνα των νέων απέναντι στις σύγχρονες μάστιγες της εποχής. Θεωρούμε ότι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός γενικότερα μπορεί για τους λόγους που προαναφέραμε να γίνει τρόπος ζωής. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι προέχει ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ μας λέει ο προπονητής της Ακαδημίας και εκπαιδευτικός στο επάγγελμα Χρήστος Μπόλης, διότι ένα γυμνασμένο μυαλό μπορεί να καθοδηγήσει πολύ καλύτερα το σώμα μας για να έχει υψηλές επιδόσεις. Και συμπληρώνει ο υπεύθυνος της Ακαδημίας Κώστας Μελετιάδης πιστεύουμε ότι όλα αυτά συμβάλουν και βοηθούν τα παιδιά, ώστε αυτά μεγαλώνοντας να ενταχθούν ομαλά στην κοινωνία και να μην υποκύπτουν σε πειρασμούς και επικίνδυνα μονοπάτια που οδηγούν σε αδιέξοδα.

Ξεκινώντας την προσπάθεια αυτή στόχος της Ακαδημίας δεν είναι να λειτουργήσει αποκλειστικά ως ένα κλασσικό φυτώριο παραγωγής ποδοσφαιριστών, σύμφωνα με τα κλασσικά στερεότυπα, αλλά να αποτελέσει ένα διαφορετικό, ευχάριστο και πρότυπο σχολείο όπου οι μικροί ποδοσφαιριστές εκτός από την εκμάθηση της τεχνικής του ποδοσφαίρου, να καλλιεργηθούν και να γνωρίσουν και κάποιες άλλες αξίες, όπως την ευγενή άμιλλα, το σεβασμό, την επιμονή και την υπομονή, το ζήλο για την προσπάθεια, τη σημασία για την υγεία της σωματικής άσκησης, την πειθαρχεία και τέλος να εκτιμήσουν τα αθλητικά ιδεώδη

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ
ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΕΛΕΥΕΘΡΙΟΣ
 ΑΣΔΡΕΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
 ΓΕΡΟΘΑΝΑΣΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΙΩΑΝΙΔΗΣ ΣΤΕΛΛΙΟΣ
ΚΑΡΑΣΤΕΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΑΡΑΤΣΩΡΗΣ ΘΑΝΑΣΣΗΣ
ΚΟΥΤΣΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΟΥΤΣΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΕΓΚΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΕΡΤΖΙΟ
ΣΤΑΥΡΟΥΣΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ
ΜΠΟΛΗΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ
(ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ)
ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΟΣΜΟΥΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΜΠΟΛΗΣ ΘΑΝΑΣΣΗΣ
ΜΕΛΕΤΙΑΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
(ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ)