Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Έληξε το πρωτάθλημα Βετεράνων ποδοσφαιριστών της ΕΠΣΜ

Έληξε το πρωτάθλημα Βετεράνων ποδοσφαιριστών από τους δήμους του νομού Θεσσαλονίκης που διοργάνωσε η ΕΠΣΜ. Το τελευταίο παιχνίδι ήταν την Δευτέρα 30-5-2011 στο γήπεδο του Μονολόφου.
Συμμετείχαμε σαν δήμος Ωραιοκάστρου με παλιούς ποδοσφαιριστές του Κεραυνού, του Φιλίππου αλλά και άλλους ποδοσφαιριστές από τη Λητή.





Ο κατάλογος των παικτών:
ΚΟΚΟΥΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΡΠΟΡΗΣ ΦΩΤΗΣ
ΧΑΡΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΙΑΓΚΟΖΟΓΛΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΕΛΑΒΕΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΡΑΒΑΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΜΠΑΛΟΤΟΓΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΚΟΤΑΝΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΖΑΧΑΡΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΟΥΤΣΟΥΝΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΜΙΜΙΛΙΔΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΜΑΤΣΟΥΚΑΤΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΚΟΤΣΕΡΟΓΛΟΥ ΣΑΒΒΑΣ
ΝΟΥΦΡΙΑΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ
ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΓΙΑΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΜΙΝΑΡΕΤΖΟΓΛΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


Παίξαμε με τους Δήμους Ελευθερίου Κορδελιού, Ευόσμου, Σταυρούπολης. Το τελευταίο παιχνίδι ήταν με το δήμο Δέλτα.

«…Ήρθαμε τρίτοι στην βαθμολογία με 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα, ήταν η 2η συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα αυτό και ευελπιστούμε και τα επόμενα χρόνια νάμαστε καλά… Σήμερα ήταν το τελευταίο παιχνίδι. Ευχαριστούμε πολύ τον ιδιοκτήτη του Μελί-Μελί, τον Τζελέπη Γιώργο, γιατί ήταν ο χορηγός των στολών της ομάδας. Το χρώμα των στολών είναι της Φιορεντίνα. Ευχαριστούμε και την εταιρία Πύροτεκ του Γιάννη Χαραβόπουλου για τη χορηγία των πυροτεχνημάτων. Ευχαριστούμε τον δήμο για την άψογη οργάνωση, τον κ. Γιάτση, σαν εκπρόσωπο του αθλητισμού, τον «κοτς» της ομάδας Αποστολίδη Χρήστο που ήταν η ψυχή της ομάδας σε όλα τα παιχνίδια επίσης και το δημοτικό συμβούλιο που στήριξε αυτήν την προσπάθεια του να μπορούμε να συμμετάσχουμε στο πρωτάθλημα αυτό και πιστεύω ότι εκπροσωπήσαμε επάξια τον δήμο μας σ’ αυτό το θεσμό. Ευελπιστούμε του χρόνου να έχουμε πολλούς παλαίμαχους αθλητές από όλες τις δημοτικές ενότητες και να φέρουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Φέτος μοιράσαμε τα 4 παιχνίδια, παίξαμε στο Ωραιόκαστρο στη Νεοχωρούδα και στο Μονόλοφο. Και του χρόνου φιλοδοξούμε να δίνουμε κι από ένα παιχνίδι σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα του δήμου», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Ανέστης Πολυχρονίδης.

Ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης ήταν ο Αποστολίδης Χρήστος 59 ετών, κι ο μικρότερος, ο αντιδήμαρχος Ματσουκατίδης Θεόδωρος 39 ετών.

Δημοσιεύτηκε από εφημερίδα ΧΡΟΝΟΣ:
http://www.xronews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=717:2011-06-01-15-20-17&catid=10:sports&Itemid=15

Δεν υπάρχουν σχόλια: