Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Περιγραφή του Αγώνα μεταξύ του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΠΑΛΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

«Μοιρασιά στο Ωραιόκαστρο»  στην 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  μεταξύ δύο τοπικών ομάδων που αγωνίστηκαν  στη Β Ερασιτεχνική στον 6ο όμιλο
 
Το τοπικό ντέρμπι του Ωραιοκάστρου ανάμεσα στον Κεραυνό Ωραιοκάστρου και τον Φίλιππο Παλαιοκάστρου έληξε ισόπαλο με τον δείκτη του σκορ να σταματάει στο 3-3. Ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, γκολ, θέαμα, νεύρα και πολλές ιδιαιτερότητες είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν οι αρκετοί οπαδοί που βρέθηκαν στις κερκίδες του δημοτικού αθλητικού κέντρου του Ωραιοκάστρου. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι αν και προηγήθηκαν τρεις φορές στο σκορ δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη καθώς οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε ισάριθμες περιπτώσεις το σκορ.

Α’ Ημίχρονο :
Το τοπικό ντέρμπι του Ωραιοκάστρου ανάμεσα στον Κεραυνό Ωραιοκάστρου και τον Φίλιππο Παλαιοκάστρου έληξε ισόπαλο με το τελικό σκορ να είναι το εκπληκτικό 3-3. Οι δυο ομάδες που μοιράζονται το ίδιο γήπεδο δεν είχαν να χωρίσουν απολύτως τίποτα μέσα στο γήπεδο και για 90’ λεπτά βρέθηκαν αντιμέτωποι μέσα στον αγωνιστικό χώρο προσφέροντας πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ στους αρκετούς οπαδούς που βρέθηκαν στις κερκίδες του δημοτικού γηπέδου. Το παιχνίδι στα πρώτα του λεπτά ήταν ισορροπημένο με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και να διαβάσουν το παιχνίδι του αντιπάλου τους. Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε για τους γηπεδούχους όταν από σέντρα που επιχείρησε ο Μανώλης Στεφανίδης από τα δεξιά και λίγο κάτω από το κέντρο του γηπέδου, σημάδεψε τον Μπάμπη Παυλίδη και εκείνος με κεφαλιά δεν κατάφερε να κερδίσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα στέλνοντας την μπάλα να περάσει μόλις λίγο άουτ στο 24’ λεπτό. Ο Τολιάνο Μπεκιράι στο 29’ λεπτό ύστερα από κόρνερ του Στεφανίδη έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι μετά από την κεφαλιά που επιχείρησε και στην εξέλιξη της φάσης οι παίκτες του Φίλιππου Παλαιοκάστρου συνδυάστηκαν σωστά, βγήκαν στην κόντρα επίθεση και ύστερα από την συρτή σέντρα που έκανε ο Δρουμαλιάς από τα αριστερά βρήκε τον Γιαννουκίδη στο δεύτερο δοκάρι έκανε το πλασέ και παρά την προσπάθεια του Βαγγέλη Καζαντζή να αποκρούσει την μπάλα πραγματοποιώντας ασταθή απόκρουση εκείνη κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων ανοίγοντας το σκορ με αυτόν τον τρόπο κάνοντας το 0-1 στο 30’ λεπτό. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση της προσπαθώντας να ισοφαρίσουν το παιχνίδι μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου αλλά δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα το σφύριγμα της λήξης από τον κ. Λιαχούδη για το πρώτο μισό του παιχνιδιού βρήκε τους τυπικά φιλοξενούμενους να προηγούνται με 0-1.

Β’ Ημίχρονο :
Ότι δεν κατάφεραν οι παίκτες του Κεραυνού Ωραιοκάστρου στα πρώτα 45’ λεπτά του παιχνιδιού το κατάφεραν στο 48’ λεπτό με τον Τολιάνο Μπεκιράι να κάνει το 1-1 και να ισοφαρίζει το παιχνίδι. Ο Παυλίδης πήρε την μπάλα από τα δεξιά της επίθεσης έκανε την σέντρα από τα πλάγι και ο Μπεκιράι με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι ισοφάρισε για την ομάδα του. Το παιχνίδι άρχισε να παίρνει τρελό ρυθμό από το 50’ λεπτό καθώς και οι δυο ομάδες ήθελαν την νίκη με αποτέλεσμα να ανοιχτούν οι άμυνες και να δημιουργηθούν αρκετές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Στο 65’ λεπτό οι φιλοξενούμενοι σε μια ακόμη αντεπίθεση τους βγήκαν από τα αριστερά με τον Γιαννουκίδη να μπαίνει μέσα στην μεγάλη περιοχή του Κεραυνού και με ψηλοκρεμαστό σουτ προσπάθησε να νικήσει τον Καζαντζή αλλά δεν τα κατάφερε με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποκρούει την μπάλα αλλά στην εξέλιξη της φάσης ο Δρουμαλιάς πήρε το ριμπάουντ και με κοντινό πλάσε στην άδεια εστία έδωσε εκ’ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του κάνοντας το 1-2. Οι πανηγυρισμοί των παικτών του Φίλιππου Παλαιοκάστρου δεν κράτησαν πολύ καθώς μετά την σέντρα, οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Μπάμπης Μουστακίδης έκανε την σέντρα ο Χρήστος Μελεγγέλης βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά έκανε το 2-2 ισοφαρίζοντας και πάλι το σκορ. Ο Φίλιππος Παλαιοκάστρου κατάφερε να ξεπεράσει γρήγορα το σοκ της ισοφάρισης και στο 80’ λεπτό με εκπληκτικό γυριστό σουτ του Καμπάνη μέσα από την περιοχή έκανε το 2-3. Όλα έδειχναν πως το 2-3 θα είναι και το τελικό σκορ αλλά οι παίκτες του Κεραυνού Ωραιοκάστρου δεν είχανε πει την τελευταία τους κουβέντα και πιο συγκεκριμένα ο Κώστας Κάγιας. Στο 90’ λεπτό της αναμέτρησης πέτυχε πραγματικά το γκολ αν όχι της χρονιάς αλλά τότε σίγουρα το γκολ της αγωνιστικής καθώς από τα δεξιά της επίθεσης και από πολύ πλάγια θέση, σχεδόν από την θέση εκτέλεσης του κόρνερ πραγματοποίησε μια σέντρα σουτ με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να καταλήγει στα δίχτυα του Βαρβαγιάννη σκοράροντας μάλιστα και στην πρώην του ομάδα γράφοντας το τελικό 3-3. Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες του δημοτικού γηπέδου ευχαριστήθηκαν σίγουρα το παιχνίδι καθώς απόλαυσαν αρκετά γκολ και πολύ καλό θέαμα από τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων.
Γράφει ο Βαγγελης Καζατζης

Δεν υπάρχουν σχόλια: