Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

ΜΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΖΑΝΤΖΗ (αθλητη Κεραυνου Ωραιοκάστρου)

Στις μέρες τις οποίες διανύουμε είναι σπάνιο να βρεις ανθρώπους με ευαισθησίες και ηθικές αξίες. Σπανίζουν οι άνθρωποι που μπορούν να προσφέρουν από το υστέρημά τους για να το προσφέρουν στον συνάνθρωπο τους που η μοίρα τους επιφύλαξε μια άσχημη στιγμή για τη ζωής τους. Επειδή αυτοί οι άνθρωποι δεν χάθηκαν ακόμα από τον κόσμο το οποίο ζούμε έτσι και οι ποδοσφαιριστές του Κεραυνού Ωραιοκάστρου φρόντισαν με την πράξη τους για μια ακόμη φορά να μας το αποδείξουν και στην πράξη.
Την προηγούμενη χρονιά και λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το 2009 το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές συγκέντρωσαν ρούχα και τα δώρισαν στο ορφανοτροφείο του Ωραιοκάστρου χαρίζοντας το χαμόγελο σε εκατοντάδες παιδιά που η μοίρα τους στέρησε την γονική θαλπωρή.
Έτσι και φέτος σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές για μια ακόμη φορά απέδειξαν πως οι ηθικές αξίες η ανθρωπιά δεν χάθηκαν φροντίζοντας να συγκεντρώσουν κάποιο χρηματικό ποσό για να βοηθήσουν έναν συναθλητή τους που η αγάπη για το ποδόσφαιρό του στέρησε τη συμμετοχή του στα κοινά της ομάδος καθώς το καλοκαίρι τραυματίστηκε σοβαρά και ύστερα από μια επέμβαση είναι καλά και ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας ώστε να επανέλθει σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους.
Το ποσό που συγκεντρώθηκε δεν έχει καμία αξία μπροστά στην ανθρωπιά και τις ηθικές αξίες που απέδειξαν ότι έχουν οι ποδοσφαιριστές του Κεραυνού Ωραιοκάστρου. Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους από την ομάδα του Ωραιοκάστρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: